Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 http://www.sabah.com.tr/haber,EC5118063390422D85B9D26A6DE1D22B.html said: Alkollü araba kullanmaktan ehliyetine el konan Paris Hilton, direksiyon başına geçince 45 gün hapse çarptırıldı. Cezanın tecil edilmesi veya paraya çevrilmesi söz konusu değil.. Hilton oteller zincirinin çılgınlıklarıyla gündemden düşmeyen genç veliahtı Paris Hilton'a (26), alkol tutkusu yüzünden cezaevi yolu gözüktü. Hilton, bir buçuk ay boyunca 12 metrekarelik bir hücrede kalacak. Cezanın gerekçesi ise, eylül ayında alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmasına rağmen, bir ay sonra yeniden direksiyon başına geçip hız sınırını aşması ve cezanın alkol eğitimi kursuna gitmemesi. PARAYA ÇEVRİLEMEYECEK Los Angeles kentinde önceki gün yapılan duruşmaya 10 dakika geç kalan Hilton mahkemeye bir kolunda avukatı, bir kolunda babasıyla girdi. Hâkim kararını açıklamadan önce söz hakkı alan Hilton, "Çok üzgünüm ve bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğim. Bilerek yapmadım" dedi. Ancak hâkim Michaely T. Sauer, "Bir avukatın müvekkiline ehliyetine geçici süre el konduğunu, bunun ne kadar süreceğini söylemediğine inanmıyorum. Söylenen her şeyi göz ardı etti ve direksiyon başına geçti" dedikten sonra kararı açıkladı: 45 gün hapis!.. Üstelik bunun para cezasına çevrilmesine, elektronik kelepçeyle evinde ceza çekmesine ya da tecilli ceza almasına da müsaade etmedi. TESLİM OLMASI LAZIM Kararı duyan, Paris'in annesi Kathy önce gülmeye başladı, sonra da hâkime dönüp "Bir imzanızı alabilir miyim" diyerek alay etti. Çıkışta ise gazetecilerin sorusu üzerine, "Şaka gibi ve mide bulandırıcı bir ceza" diye cevap verdi. Paris Hilton ise hâkimin, "22 Ocak'ta imzaladığınız alkollü araç kullanma ve cezasına dair belgelerin ne anlama geldiğini anladınız mı" sorusuna, "Sadece insanların bana imzalamamı söylediği şeyleri imzalıyorum. Ben çok meşgul bir insanım" yanıtını verdi. 5 Haziran'a kadar Paris Hilton'un hâkimin belirttiği gözaltı merkezine teslim olması gerekiyor. Aksi halde hakkında arama emri çıkarılacak ve cezası da 90 gün artırılacak. bizde mümkün mü acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bizde adamı ezdiler,sağlık olsun diyip geçiştidiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ağlamış ama. Gözyaşlarına hakim olamamış. Gazetede yazıyodu. Üzüldüm lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o kadar makyaj yaparsa göz zaten bi yerden sonra hakim olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bana da 45 gün az gibi geldi. tabi bizde olsa hiç olmaz da, sonuçta alkollü araç kullanmak cinayete teşebbüs kıvamında değil midir? (hukuki statüsü de vardı bunun ayrıca, hatırlayamadım) özellikle de bu yüzden ehliyetine el konduysa birisinin ve bir ay sonra alkollüyken aşırı hız yapıyorsa cidden cinayete teşebbüs olayı üzerinde durulmaz mi? ki bu insanın zilyon tane başka kişiye direksiyonu teslim etme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geçen sene deniz akkaya, alkollü araç kullanmıştı. polislerle didişmişti. "ben bu ülkeden siktir olup gidiyim" demişti. ama bırakın hapis cezasını, yine medyamızın baş köşesinde bulunmakta bu kadın. 2 üniversite bitirmesiyle övünüyor. aslında bizim de polislerimiz çok anlayışlı ve sabırlı. biraz da bundan kaynaklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sevindim paranın her zaman konusamadıgına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 valla hapiste paris hilton'u parçalarlar gibi geliyor. eh, birde yasaların üstünlüğü gayet güzel farkediliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10832293 Ahahadasdsafsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hucre hapsi zaten kalsin ordada akli basina gelsin 45 gun bu maymundan dunya kurtulucak hakim e madalya vermek lazim keske bir iki yil filan tiksaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 aklı başına gelmez onun gadiyanlarla işi götürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 burda adam öldürüyorsun,birşey olmuyor. Orda Texas var,adam öldürünce müebbet yiyorsun. Texas'ın Texaslığı kalmamış. Texas olmuş Türkiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10832293 Müthiş müthiş müthiş!!! :)))))))))))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 paris hapse girmez.sanmıyorum yani.ne yapar eder kurtulur.paramı verir birilerine yoksa hakimemi savcıya mı başkanamı..bilemeyiz ama sanmıyorum girmez :I) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: aslında bizim de polislerimiz çok anlayışlı ve sabırlı. biraz da bundan kaynaklı sanırım. yaa yaa bir anlayışlı bir sabırliki sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: Orda Texas var,adam öldürünce müebbet yiyorsun. texasta ilmigi geciriyolar adamin bogazina. mtvye yeni program malzemesi cikti iste, Paris Hapiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Dedesi kurtarsın bakalım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Anlayışlıdan kastetmek istediği şey rüşvet vs. sanırım. Ayrıca trafikte gerçekten bizim polisimiz çok anlayışlı. Avrupa'da hız sınırını aşınca ehliyete birkaç ay el koyulabiliyorlarken, bizde biraz ceza ödüyon, hatta çoğu zaman rüşvet devreye giriyor, sonra aynı hızla devam. edit: imlâ [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 05:18 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öyle valla anlayışlı ehliyet ,ruhsat,banknot hep bu sırayla aksamadan işleyen bi trafik var.ilk ikisi yoksa üçünde geçiyor onların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bol bol gardıanlarla takılır şimdi orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Özel hücre nedir ya, koy bunu ayni odaya diğer mahkumlarla aklı başına gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paris neyse de Nicole Richie ziyan bir kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Yalnız Paris'in hücresi 5 yıldız mübarek. Ama o 45 gün erkeksiz yapamaz. Hapisten çıkar çıkmaz ilk bulduğu erkeği parçalar wallaha :D Ahahah ya da hücresinin parmaklıklarından bi gardianı yakalar, gardiyan parmaklık dışında paris içinde :D ahahahah Paristen yeni filmler bekliyoruz. Paris Hapiste ikene........... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 E bu herhalde kadınlar hapishanesina falan giricek Orada da erkek gardiyan olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kıyamaaam bebeiims goz yaslarina hakim olamamissss=( gayet yuzsuz ama sarroş iptal edilmiş ehliyetle kullanırken artık hapsanede de bi sarki yazar fantazili even though the guards are crazy.. said: aquila mtvye yeni program malzemesi cikti iste, Paris Hapiste. afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar