Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Youtube'a da dusmus, buyrun; http://www.youtube.com/watch?v=yHM62RA1rSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ya o değil de medya ve o spor yazarları hep FB'yi savundular, Levent Bıçakçı zamanında yaşanan komedilerde bile. Ahmet Çakar zaten ne mal olduğu belli bir adam. Zaten 4. hakemin olayı saha kenarını kontrol etmek, gözlemcilik yapmak ve gözden kaçan kartları belirlemektir. Ama 4. hakem "ofsayt vardı burada" diyemez yardımcı hakemin işidir, faulde. "Faul vardı göremedin geçmiş olsun, ama kart vermelisin" der. Aksi halde zaten onlar 1. yardımcı 2. yardımcı ve 3. yardımcı olurlardı. 2 tane yardımcı bir de saha dışı 4. hakem olmazdı di mi? Neyse hastayım zaten yatmam lazım, çok saçmalamış da olabilirim kusura bakmayın :) İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ] § 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:23 [ özel msj ] ""Ya o değil de medya ve o spor yazarları hep FB'yi savundular, Levent Bıçakçı zamanında yaşanan komedilerde bile. Ahmet Çakar zaten ne mal olduğu belli bir adam. Zaten 4. hakemin olayı saha kenarını kontrol etmek, gözlemcilik yapmak ve gözden kaçan kartları belirlemektir. Ama 4. hakem "ofsayt vardı burada" diyemez yardımcı hakemin işidir, faulde. "Faul vardı göremedin geçmiş olsun, ama kart vermelisin" der. Aksi halde zaten onlar 1. yardımcı 2. yardımcı ve 3. yardımcı olurlardı. 2 tane yardımcı bir de saha dışı 4. hakem olmazdı di mi?"" +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: dip not : yardımcı veya 4.hakemin maç içinde orta hakeme kart için ikazda bulunması, hakemin o ana kadar vermiş olduğu kararları değiştirmez. konuyu açtığımda yazdığım ilk mesajtır bu. emzikle uğraşıodu millet ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Nocom gelmis, senin "Hoca" benim verdigim ornegin baya bi benzerini verdi dun nocom, bak Youtube linki de var orda. Besinci sayfadan basla okumaya, onu da bi izle, belki bugun biraz daha aciklayici olur. Kazim Kanat bile anladi yani, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 4. hakem de bir hakem olduğundan orta hakem böyle kararını değiştirmiş olabilir. yazık la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 İbrahim Toraman 2 maç ceza almış yalnız. Kararın verilişi doğru mu yanlış mı bilmem de, karar doğru demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 direk kırmızı kart alan herkes 2 maç ceza alır. sonra tahkim 1 maça indiriyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bjk yalniz yere dilekce vermis bu arada ve mhk ya verecegi dilekceninde tarihi gecmis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hakemin dudugu mhk kurallarinda belirtilen standartlara uygun degilmis, pazardan almis dudugu, bu sebepten kural ihlali var ve mac tekrar edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ya o zaman geçelim hakemin görmediği kenara biriniz kafasını gözünü yaralım dudağını patlatalım.4. hakem uyarsın desin adamı dövdü diye.oda desinki yok taça atıldı ben görmedim geberseydi.ya olurmu ya mantıklı olun biraz konuşmuş olmak için konuşmayın şurda ya.maksat konuşmak maksat fenere bok atmak maksat şu yani futboldan anladığınızımı sanıyosunuz ben bilmiyorum amacınız ne.baptista fenerbahçede topicinde de fener bok yağmuruna tutulmuş ingiltere liginde küme düşermiş filan.biz küme düşersek siz amatördesiniz be o zaman.oranın federasyonu takım tutmadığından ayartamazsınız direk düşersiniz.yok rizeymiş yok bilmemne spormuş bjk imiş fb miş.bok atmaktan başka bişi yapmıyosunuz eziyoruz atıyoruz sora gelip burda feneri çekemediğimizden değil şöyle böyle oldu diyosunuz ya çekemiyosunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 yeni yeni insanların fb nin yendigi zaman ortaya cikip konusmaları ne guzel tartismaya daha fazla kisi katiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dogru bır noktaya parmak bastın black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 banaysa bu laf, ben sen daha boyle bi siteden habersizken buralardaydim black'cim ya, hatirlarsin sen. Acildigini yakin zamanda ogrendim ve sifremi ogrenmem biraz problemli oldu o kadar, tesaduf yani. Tartismada haksiz cikinca baska yerlere kaymayalim bi zahmet, BJK'nin sahada kazanamayip ottan bktan mevzularla kural hatasi itirazi yapmasiyla birebir ortusuyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: ben sen daha boyle bi siteden habersizken buralardaydim black'cim o da iyiymiş :) hangi tartışmayı yapmışızda hangisinde haksız çıkmışız onuda merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sen kendini en eski mi zannediyosun black? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Iyidir tabi, Futbol bolumune pek ugramazdim ama 10 sene falan oldu sanirim. Henuz de ban falan yemedim eheh, anlayana. Suan iste nerede olsun baska, kimsenin bir kural, bir referans, bir benzer olay gosterdigi yok, kendi mantiginizla biseyler yaratip yaratip yaziyosunuz, dayanak yok. BJK de "itirazi yanlis yere falan yapmadik, duzgun yaptik" diye aciklama yapmis bugun, marifet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 eskimiyim yenimiyim bilmem 99da ultima tr vardı bende girdim.Eskisi yenisi görecelidir bilemem ama kraldan çok kralcı olmadığımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 "Kedidir kedi" var bi de, daha klise, dene bi ara. Daha eski olmak vs de umrumda degil zaten, ama uye alimlari yaklasik 2-3 senedir kapali olan bi yerde komik bi laf soylemissin, muhtemelen senden bile eski oldugum icin bu lafi haketmiyorum, onu belirtmek istedim sadece. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:03 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 baggio kral oldun hadi iyisin 1 hafta yaramamıs sana kocum git biraz daha hava al istersen turuncu seni bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 benim "yenilikten" kastım yeni moderasyonda ki gelişindi.Daha önce kupa maçları topicinde göremedim tıpkı buradaki birkaç kişi gibi.O yüzden sarfettim o lafı. Benden eskimisin yenimisin bilmem istersen pati senin üzerine kurulsun milletin çeteresini tutmuyorum.Nickine yabancı değilim sadece onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oha black ne dediler sana, ben olsam pascal nouma hareketi yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Kupa maclari topiginde Sailor uzerinden yaziyodum, kendisi BJK'lidir aslen, sasirmayin yani yarin oburgun o yonde bisey yazarsa :p Arada da acc islerimi hallettim anca geri aldim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 biz baggio'nun roberto baggio avatariyla dolastigi zamanlari biliriz, asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 2 gündür kendisini göstermeye çalışan birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar