Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 UHAEUAHEUHAE bak bu güzeldi=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 forumda sürekli forward e-mail'ler ile topic açılıyor. madem size forward e-mail geliyor. gelen her forward e-mail'i bana da yollayın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Gmail de google gruplarda Şimşek mi ne öyle grup var. Günde 30 tane mail yolluyor bana.bi 10-15 taneye üye oldum öyle günde 100 e yakın posta geliyor.Gmail in %40 ı doldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tamam yollayın işte forward e-mail ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Şöle bi proje yapmayı düşünüyorum, bonecrusher'ın tüm "ben şöle bişey istiyorum" mesajlarını toplayıp bi liste hazırlamak gibi. Kesinlikle ilginç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 iyi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aslında forwardlar lazım oluyor bana ya, okumak istiyorum, ben de forward maili alıp forumuz.biz ya da forumtr'ye vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben sana gunde 50 cente 15 tane atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar