Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bana kimse forward e-mail atmıyor. Sırf bu yüzden bu forwardlar için bir e-mail adresi aldım. [email protected] Eğer size forward yollayanlar varsa, lütfen gelen her forwardı bana da yollar mısınız? Ben de "fw: ileti: çok komikkkk" şeklinde e-mail'ler almak istiyorum. Teşekkürler, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 sen bi psikologa gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben forward atana bidaha atma küfürü yersin diyorum atmıolar bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: sen bi psikologa gorun yaw sana ne, gündemi takip etmek istiyorum ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 O forward'lardan blog yapıp zengin olcan di mi? Yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tüh adam planımı anladı. çok pis yakalandım. hekşat yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 maillist mi yapıosn seni gidi :P 10 tane yollarsanız şubuo oluyo diyen mailleri 10 kere sana yollasak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ben silmekten bıktım onlar forwardlamaktan bıkmadılar. Kahrolsun forwardı yaşam stili haline getirenler. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 19:08 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bonec )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: 10 tane yollarsanız şubuo oluyo diyen mailleri 10 kere sana yollasak olur mu? onların dışında herşey olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 AHahahah bonecten şahane bi topic daha :)) Alayına isyan Ölümüne FORWARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sensin bonec. pis. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bana sadece almanca hocam, eski almanca hocam daha doğrusu, forward mail atar. O da hoca bişi demiyorum işte. Yoksa çizerim forward atanı, ne kadar anlamsız gereksizdir. Çoğu halkı yalanlarla, aptalca tespitelr vekomplo teorileriyle galeyana getirmek için yaratılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 valla ben de öyle diyordum. amma yılardır tek bir forward e-mail almayınca insanda bir merak uyanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 "Enlarge your penis" tarzı ürün mü lazım oldu nedir bu telaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tikladim bisey olmadi dostum, admine sikayet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Benim mail adresi veriyim forward maillere aklın durur sonra töbe edersin. Allahdan fake mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 dostum 100 tıklamada 0.5 cm'lik büyüme gozlenıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Vakti zamanında, forward yollasın yada yollamasın, listemdeki bütün herkese forward maillerin kendi sağlıkları açısından zararlı olacağını bildiren epey asabi içerikli bir mail yollamıştım. Sonradan eklediğim kişileri de ekledikten sonra tembihledim. Ne olur ne olmaz diye. [Testinin kırılması ve öncesinde çocuğun dayak yemesi olayı gibi.] O zamandan beri hiç forward ile karşılaşmadım. Güzel de oldu yani =P P.S.: Bu saniyeden sora yollamak isteyenler için de aynı sağlık problemleri geçerlidir. Kırarım kolunuzu bacağınızı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 benim sırf bu fw ve spamlardan dolayı değiştirdiğim [email protected] un şifresini falan vereyim istersen takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yahoo'nun bazı grupları var sürekli olarak forward mail yolluyorlar. onlara bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Biz saçmasapan forwardlardan kurtulmaya çalışıyoruz, adam forward mail peşinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 sasdasf asd as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: aquila 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:46 tikladim bisey olmadi dostum, admine sikayet edicem. memnun değiliz galiba asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar