cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 tamam sakinsen sakin sakin konuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kişiden kişiye değişir herkes 2sene oynucak diye bişi yok zaten neyin kavgasını ediyosunuz yahu. he ben 4tane account eskittim us'te de oynadım eu'da da shaman-pala ve mage dışında hepsini de oynadım :) ama önemli olan ortam wowu paso bıraktım çevre yüzünden döndüm valla yoksa teknik olarak çok daha kalite oyunlar var bence ama hep arkadaşlar yüzünden :D dungeons and dragons online accountum kapandı onlar yüzünden codemasters kovdu beni..bi de bu sefer kesin bıraktım galiba tbc bana hiç yaramadı hiç çıkmasaydı 24saat bwl yapardım hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 oyunu uzun süreli oynanmamasının nedeni sürekli kendini tekrar etmesi + pvp zayıf + her hafta aynı günler aynı saatini oyuna ayırmalısın hayattan kopuyosun robot gibi saçma sapan bişi oluyosun. 10-15 arkadaşımla betada başladık ama oynayan toplasan 2-3 kişi kaldı. Ben isyan ettim zaten aq açılınca felan eeh aylardır item alıcam die kasıyorum yenisini çıkarıolar bizimki çöp oluyo yeter be sonsuz kadar her cuma cumartesi çarşamba 8-12 arası oyun mu oynıcam diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Benim tek kıl olduğum olay mekanların hep aynı olması. Bir mağaraya girdiğinizde hep aynı mağara. Yanda küçük bir akan su, aşağıya iniyosun açıklık var boss orda. Bir de outpostlar. Hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 eger arkadaşlarınla birlikte oynuosan 5 senede oynarsın wowu. arklarla teamspeak olayı yere düşürüo bazen insanı yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 2 ay icin WoW niye actinki? Birsey anlamadan sure bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 meraktan girdim. 10 milyon kişi niye oynar bunu acep diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 2 ayda biraz zor anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Blood elf pally açarsan iyi olur. Biz Dragonmaw dayız. Quein isimli karakteri bulursan yardımcı olurum ;) Bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bloodelf olma. gay onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hatun acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hayırlı olsun Gerge , hiç oynamamış biriysen bence müthiş bir zevk duyacaksın. 2 ay demişsin millet 2 yıldan sonra bayar mı baymaz mı die tartışıyor , yani 2 ay boyunca eğleneceğin garanti gibi bişi :) İlk char açıp da ne neymiş öğrendiğimde aldığım hazzı bi daha almak için neler vermezdim. Her yeni mekanın teması farklı, WoW gayet güzel bir MMORPG fakat bana kalırsa TBC işi bozmuş. Burda bununla ilgili daha detaylı bir topic açılmıştı yanılmıyorsam ama PvEnin cazipliği kalmadı. Düşen itemların Arena itemlarına veya 5 kişilik kolay instancelara nazaran raid dungeon droplarından aslında çok da farklı olmaması nedeniyle TBC bana oyunu bıraktırdı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: Her yeni mekanın teması farklı +1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Anılarım depresdi birden, yer kibris gazimagusa temmuz 2005 yazı hava oyle sicakki rahatlikla aglayabilirsiniz, fakat kimse farkina varmayacak merak etmeyin cunku terden zaten sirilsiklamsiniz ve iyi bir kamufledir gozyaslariniza :) yani oyle sicak. İstanbuldan geleli daha saatler olmus wowumuda almisim yaz okulunda bana yarenlik edecek icimde guzel hisler var. Neyse gidiyorum netcafeye her adimda kalbim kusarcasina kan pompaliyor adrenalin ile genislemis damarlarima, girdim iceri en mutlu halimle 56 yı acarmisiniz dedim :) icerde kimse yok, malum herkes yaz tatilinde ogrenciler memleketlerine gitmis. Klimada acik iceriside nasil serin adeta colde bir vaha bulmusum gibi. Tikladim wow kisayolune yarattim karakterimi nightelf male (gay) hunter ve oyuna basladim :..) mutluluk gozyaslarimla. Biraz abartiyorum galiba ama o yaz 2.5 ay boyunca hayatimin belkide en guzel gunlerini gecirdim kampus bos, hava sicak nefes alamiyorsunuz, ustelik yaz okulu dersler bir tarafdan ama yinede guzeldi hersey aksam 8 gibi cafeme gidiyordum, 3 kisi daha geldi sonradan yaz okulu yapip wow oynayan serverlerimiz farkliydi gerci ve classlarimiz, kimimiz horde kimimiz alliancedi ama gonullerimiz birdi :). Super geyikler esliginde gece 2 ye kadar kan kusturuyorduk moblara. Benim icin bir kacisdi o zamanlar wow nefes aldigimi hissediyordum oyunu oynarken, zaman ne kadarda hizli gecerdi.Gerci o sanal dunyada kendimizi olduruyorduk ama en azindan mutluyduk. Simdi yeni bir mmorpg ciksada girip kaybolsam icinde ve beni bulamasalar diyorum :). Cok guzel bir yazdi o 2005 yazi ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bir yerden sonra oyun hep ayni oluyor, teorik olarak "bitmeyen bir oyun" ama yapacak isler bitiyor, sorun orda. Surekli PvE yapsaniz, Blizzard'in ekledigi yeni mekanlara zamaninda ulasabilmek icin saglam bir PvE guildde olmaniz gerekiyor, oyle olunca da haftanin en az 5 gunu aksam 7-8'den gece 12-1'e kadar raidde durmaniz lazim. PvP imkaniniz baya azaliyor butun gun WoW oynamiyosaniz. Surekli PvP yapsaniz bu sefer PvE insanlari sizin onunuze geciyor, mesela Arena rewardlar Karazhan droplarindan biraz daha iyiydi, siradaki patch gelince kafa kafaya gelecek, T5/T6 ise gecicek PvP rewardlarini. Ortasini bulup orta karar bir PvE guildine girseniz bu sefer de end-game islerden uzak kaliyosunuz, tabi tercih meselesi. Bunlar arasinda gene en az can sikici olani ortasini bulup birkac arkadasla beraber ayni guilde girmek, raidde degilken de o arkadaslarla PvP yapmak. "2 seneden fazla oynanmaz" demek de biraz abzurt oluyor ama, benim iki seneyi gecti iste gayet de, henuz de birakicak kadar sikilmadim. TBC raidleri nedense eski raidler kadar zevkli olmuyor ama birakicak kadar da kotu gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Oyundan baymamak için çeşitli charlarınız olucak. Bir tane PvP charınız olmalı bununla sadece PvP yapıcaksınız gerisi yalan. Bir tanede PvE charınız olucak onunla da sadece PvE yapıp yeni yerleri göreceksiniz. Bunların dışında herkesin kesinlikle bir adet rogue veya warrior 19 twinki olması lazım çünkü stress atmak için çok keyifli bir iş twink PvPsi. Bunlara ek olarak PvP veya PvE charınızın bir tanesinde fishing ve cooking geliştirin iyice ve arada 1 gün sadece fishing yapıp cooking yapın tatil gününüz olsun eğlenin çoşun. Hergün savaş hergün savaş neyere kadar helede çevrenizde bi sürü NE hatun BE hatun doluyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 8-9 ay oynadım bu yetti bana. Xavius serverinde undead rogue karakterim [Draz] level 26 civarıyken türk loncası kurdum. İsmi Followers of Arthas. Bütün türkleri tek tek kattık loncaya. Zg, MC derken BWL 2. boss a geçtik. BC geldi gelecek derken oyundan sıkıldım ve loncayı yönetim kadrosunda ki bir arkadaşıma devredip oyunu sildim, bıraktım. Tekrar geri dönmeyi düşünmüyorum. Sıkılınca oynasanaya girip 2 saat cs atıyorum bu yetiyor bana. Arı gibi çalışmaktan, oraya buraya koşturmaktan vaktim yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 efe sadece bunlar olmadı :) ben dien bi sürü sorunlar çıktı biliosun.. neyse sana hayatta başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Uzun deneme yanılmalar sonucu Argent Dawn'da bir Tauren Druid açtım , oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar