Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En eğlenceli dota anları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eclipse

Calls to the moon's magic, summoning a concentrated burst of Lucent Beams to damage targets around Luna each dealing 300 damage.

Level 1 - Summons 4 Lucent Beams.
Level 2 - Summons 7 Lucent Beams.
Level 3 - Summons 10 Lucent Beams.

Cooldown: 140/120/100 seconds.

Level 1: 250 mana, 140 sec cooldown.
Level 2: 350 mana, 120 sec cooldown.
Level 3: 450 mana, 100 sec cooldown.
Mesaj tarihi:
tek kişiye max 1500 vurursun diye birşey yok şimdi tek kişiye 10 u birden girmesin diye max 5 adet yiyebiliyor tek kişi 300X5=1500 damage olması lazım normalde fakat adamın resistansını bunun içine kat tyaramıyor zaten sen 16 olunca adamlar aşmış oluyor bide karşıda 2 hood lu pudge flm varsa...

luna sux repciikk

ha lvl 6 ya kadar fb alınmamışsa bi first blood alırsın ultinle.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:46 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dotaya ilk başladığım zamandı cafede az bucuk oynuyorduk o zamanlar dota 5.84 yoktu daha önceki versiyondu tam hatırlamıyorum. ve Riki gelmişti bana daha dogrusu arkadaşım sana oyunun en iyi herosunu alıcam deyip onu almıştı ben oynadım ve oyunun sonunda takım arkadasımdan söyle bir yazı geldi

X kişi : Riki allah rızası icin bir adam kes

dünyam karardı o an
Mesaj tarihi:
bugun ilginc bir an yasadim.

karsida luna necro goblin falan var, bende bristleback. neyse baya takiliyorum oyle ortalikta, osman geldi karsima lunayla. vanguard ve hood'um oldugu icin attigi 3-4 ilk skilli cooldownu esnasinda regenlendi.

baya degisikti.
Mesaj tarihi:
ahaha
aklıma geldi
bende hangi hero var hatırlamıyorum ama 50 hp felan kaçıyorum yani 1 vuruşluk hp
ağaçların arasından geçtim arkamda Dela ve Zegna var
Zegna'da Tiny var Delayı bana fırlatıcam derken baya bi havalara atmıştı
ahahaha yarıldıydım orda
sonra huun muydu yoksa baikasımı
ulti demiştik magnusla base de ultiye basmıştı fsadas
  • Yeni Oluştur...