tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben furionla oynuyorum, oyun baya ilerlemis super creepler falan geziyo baya dayanıksızım kim gelse çat diye kesiyo falan anca agaca alıp hex atıp destek olyorum takıma, bir koridorda creepleri temizlemisim diger bi koridora teleport attım bekliyorum khailain galba chaos knight oynuyo o geldi tam o sırada ben hadi olim teleport ölcem falan diyorum 15 canım kalıyo tam zamanında oluyorum teleport ohh diyorum kurtuldum falan, teleport olur olmaz teleport oldugum yerdeki creeplerden biri bi koyuyo ölüyorum euahe çok güldüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 tunca bunu yazcaktım ben de hahaha :) Adama daldım tam ölücek teleportlandı, hemen ardından bi yazı tunca sentinel tarafından öldürüldü : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bende silencer var karşıda da naix beni naturel kasarken yakalıyor,başlıyor dalmaya kaçmaya çalışsam kaçamam ben de naixe dalıp kesiyorum 3-5 hp kalıyor bayağı da seviniyorum haliyle ama sevincim golemin kafama kolunu indirmesiyle son buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Dela has died to Neutral Creeps... Otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Naturmort creeps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Arcane ile yine muhteşem bir an yaşadık, razor ile kovalıyor beni, ben baya hızlıyım ama arayı açmışım, yanımdan bizim creep geçiyor , onları da geçtim. suyum öbür tarafından arcane chain attı, 1 2 3 4 5 6 7 son chainde çok fena yattara oldum. böyle nizami şekilde düz bi çizgi halince chain sekti en son da bana geldi. anlatınca olmuyo da görülmeye değerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 biz genelde kafelerde oynarız ki şöylede takıntımız var izmirde boş zamanlarda kafe kafe dolasırız bilmedigimiz kafelere girip milletle dota atarız [maksat eglence] neyse bigün gene böyle dolasırken bi kafeye girdik alsancakta biz 3 kisiyiz ama birimiz hiç bilmiodu neyse bizim arkadaş dedi dota atacak varmı elemanlar hemen aağğgh gelin gelin bi ap oyun atalım iyi dedik... sonramı?? phantom lancerı almam ile kafede bir sessizlik acaba kim durduracak=) sniper??(neden aldılar bilmiom) butcher(hadi diecem rot mot gerçeğe fresh) earthshaker(bak bu mantıklı ultisiyle dağatır ilizyonları) ama biraz şanslı günümde olmam birazdan gazla bizim 2 arkadaş base de oturdu oynu bitirdim:) [bu tabii lvl15 den sonra oluo 3v1 oldu bi de pump da yok] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Earthshakerla azını burnunu kırıyorum ben phantom'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ama phantom kastımı her türlü alıyor shaker ı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 HAhah Dynun :D Valla Dynun'un aklına geldi de replay aldık. Boş bir vaktimde (haha) youtubelarım o anı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Boosterı almaya giderken bir anda karanlıktan fırlayan meat hook ve akabinde bana zarar vermeden patlayan remote minelar ^^ . İşte bu yüzden karşı takımda butcher olmasını seviyorum, sayısız kez hayatımı kurtardı şişman dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bende tiny var, ekmekte mayıncı var. suyun bi tarafındayız, ekmeği fırlatıyorum diğer tarafa patıyor dabıl kill. ya harikaydı valla. koyabilirsem yutuba koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: Arcane ile yine muhteşem bir an yaşadık, razor ile kovalıyor beni, ben baya hızlıyım ama arayı açmışım, yanımdan bizim creep geçiyor , onları da geçtim. suyum öbür tarafından arcane chain attı, 1 2 3 4 5 6 7 son chainde çok fena yattara oldum. böyle nizami şekilde düz bi çizgi halince chain sekti en son da bana geldi. anlatınca olmuyo da görülmeye değerdi :D upload ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 135dk beynim sulandı. şu bitsin yatcam diyodum 12 sularında.. şimdi saat kaç olmuş. güzel oyundu ama :)) herolar coştu biraz, bi ara bende +600 küsür dmg fln gördük :D en içteki kulelere kadar geldikten sonra gaza geldik yenilcez mi bunlara bea dedik, başladık çalışmaya sonra döndü tabi oyun :) oyunda kim kimdi neydi hiç hatırlamıorm ama replay'i koyabilirm bi ara. karşı takımda: tiny, goblin, axe, zeus, sniper(leaver) vardı. bizde de: tinker, nerubean weaver, treant protector, traxex(ben), phantom assasin(leaver) vardı. biraz uzayıp gitgelli olsa da iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lol cabuk biter diye kill calmak icin zeus aldim, oyun ortasinda 2 ulti ust uste alamadim karsiyi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Overdose oldu bu oyun, idrarda treante yaptığım radience in parıltılarını görüyorum, harbi overdose... [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 03:52 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yaf obsi alcaktım, ap oyun ne işe yaricak item kasamassın dediler. oyun bittiğinde 9k vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 130 küsür dakka goblin techies le oynadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ilk başlarda çok baş ağrıttın da sonra 2. vuruşta ölmeye başladın rahatladık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sniper(leaver) falan , ne iş ? Yönettim ortalığı ulan early gamede , misafirlerim geldi , çıktım . Leaver demeyin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 pis leaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sizi sevmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar