Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En eğlenceli dota anları

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

ben furionla oynuyorum, oyun baya ilerlemis super creepler falan geziyo baya dayanıksızım kim gelse çat diye kesiyo falan anca agaca alıp hex atıp destek olyorum takıma, bir koridorda creepleri temizlemisim diger bi koridora teleport attım bekliyorum khailain galba chaos knight oynuyo o geldi tam o sırada ben hadi olim teleport ölcem falan diyorum 15 canım kalıyo tam zamanında oluyorum teleport ohh diyorum kurtuldum falan, teleport olur olmaz teleport oldugum yerdeki creeplerden biri bi koyuyo ölüyorum euahe çok güldüydüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane ile yine muhteşem bir an yaşadık,

razor ile kovalıyor beni, ben baya hızlıyım ama arayı açmışım, yanımdan bizim creep geçiyor , onları da geçtim.
suyum öbür tarafından arcane chain attı,
1
2
3
4
5
6
7 son chainde çok fena yattara oldum.
böyle nizami şekilde düz bi çizgi halince chain sekti en son da bana geldi.
anlatınca olmuyo da görülmeye değerdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

biz genelde kafelerde oynarız ki şöylede takıntımız var izmirde boş zamanlarda kafe kafe dolasırız bilmedigimiz kafelere girip milletle dota atarız [maksat eglence] neyse bigün gene böyle dolasırken bi kafeye girdik alsancakta biz 3 kisiyiz ama birimiz hiç bilmiodu neyse bizim arkadaş dedi dota atacak varmı elemanlar hemen aağğgh gelin gelin bi ap oyun atalım iyi dedik... sonramı??

phantom lancerı almam ile kafede bir sessizlik acaba kim durduracak=)

sniper??(neden aldılar bilmiom)
butcher(hadi diecem rot mot gerçeğe fresh)
earthshaker(bak bu mantıklı ultisiyle dağatır ilizyonları)

ama biraz şanslı günümde olmam birazdan gazla bizim 2 arkadaş base de oturdu oynu bitirdim:) [bu tabii lvl15 den sonra oluo 3v1 oldu bi de pump da yok]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arcane ile yine muhteşem bir an yaşadık,

razor ile kovalıyor beni, ben baya hızlıyım ama arayı açmışım, yanımdan bizim creep geçiyor , onları da geçtim.
suyum öbür tarafından arcane chain attı,
1
2
3
4
5
6
7 son chainde çok fena yattara oldum.
böyle nizami şekilde düz bi çizgi halince chain sekti en son da bana geldi.
anlatınca olmuyo da görülmeye değerdi :D

upload ettim :D
Sosyal ağlarda paylaş

135dk beynim sulandı. şu bitsin yatcam diyodum 12 sularında.. şimdi saat kaç olmuş. güzel oyundu ama :)) herolar coştu biraz, bi ara bende +600 küsür dmg fln gördük :D en içteki kulelere kadar geldikten sonra gaza geldik yenilcez mi bunlara bea dedik, başladık çalışmaya sonra döndü tabi oyun :) oyunda kim kimdi neydi hiç hatırlamıorm ama replay'i koyabilirm bi ara.
karşı takımda: tiny, goblin, axe, zeus, sniper(leaver) vardı.
bizde de: tinker, nerubean weaver, treant protector, traxex(ben), phantom assasin(leaver) vardı. biraz uzayıp gitgelli olsa da iyiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...