Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Etrafımdaki çoğu insan bu şekilde ayrılıyor ve bir araya geliyor. Nedendir bu ; uygulayan bir kaç kişiye sordum , bilmiyorlardı ; iyice mereklandım.Var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 MHP liler yapıyor diye biliyorum bende okuldada böyle selamlaşıyorlar ülkücülerin herhalde* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ülkücülük hedesinden mi bahsediyosun ? eğer aynı şeyden bahsediyosak izahatı çok basit; "ERKEK ADAM ERKEKLERLE ÖPÜŞMEZ RACONA TERS ULAN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 erkek adam yanak yanağa dokunur mu hiç ?? cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Cidden merak ediyorum nedeni? Yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kafa tokuşturup rage alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 mhplilerin taklidi o ya =) biz de yapıoruz bazen . Mhpliler öyle selamlaşır onlarla dalga geçmek amacıyla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Malibu yazmış işte, yazdığı sebep doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Beni boyle selamlamaya kalkanlara direk kafa atiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yanaktan öpünce tahrik oluyorlar birbirlerine karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: eğer aynı şeyden bahsediyosak izahatı çok basit; "ERKEK ADAM ERKEKLERLE ÖPÜŞMEZ RACONA TERS ULAN" Cidden böylese ... ...kahkahalarla gülüyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 the balls... are... touching. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 şahsen bende alışkanlık oldu bu tokuşturma bir kere öğretmen okulda gördü bir teşkilat içerisinde misiniz diye sordu bende tabiki hayır cevabını verdim.. bence gayet doğal sonuçta ülkede özgürlük var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kombosu var bizde kafa tokusturup elleri bilek-guresi-pozisyonunda-sanki-bide-zencimişcesine tutaraktan selamlaşma bi nevi çok samimi deilim ama gardaşımsın cano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 evet bizde de var o . Zenci tokalaşması forever =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 "delikanlı" selamlaşması bu. önce sağ taraftan tokuştururlar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Tokalaşıldığı esnasa, ciddi durulması da esastır, bakın şimdi ülkeyi kurtarıcaz edasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Marşı Şöyledir Tokuştuuuuur Tokuştuuuuur Kafaları Tokuşturrrrr Bizede Faşo Diyenler Ya Komünist Ya Puşturrrrr..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben de tokuştururum hep alışkanlık :) hem ne öpcem şapada şupada [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 20:11 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hiç görmedim desem = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yapanlara acaip gıcık oluyorum. bide böyle efe gibi yürüyüp arkadaşıyla aar aar kafa tokuşturan tipler yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 MHP tarzı selamlaşma şekli... ama her yapanı MHP li diye nitelendirmek yanlış duruma geldi artık millet bi yerden görmüş ne olduğunu bilmeden yapıyorlar keşke yapmasalar ama yapıyorlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ulan tosun musunuz boynuz tokuşturuyonuz diyesim gelen hadise. Kendini insan olarak görmek yerine, hayvan olduğunu düşünen kesimin boynuzları (Boynuz? Aldatılmak? =) ) birbirine takması. Erkek adam öpüşmez diyenlere bir mesaj: Madem öpüşmeyeceksin, insan gibi tokalaş, kafanı felan uzatma. Okuldan bir çocuk disiplin suçu almıştı müdür yardımcısına kafa atmaktan dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 MHP'li değilim ama gayet hoş bir selamlama şekli. Genel olarak uygularım. Her gün yanağıma uzanan tonlarca insanın mikroplarıyla boğuşmaktansa kafa tokuşturup selamlaşmayı tercih ederim. Geyik çeviren arkadaşlara anlam veremedim. MHP'li bile olsalar insanlara hayvan sıfatı vermek ayıptır. Bazen kızıyordum bu ülkücülere "adam dövüyorlar" diye ama yeni yeni hak veriyorum. Dövsünler =) Düzeltme: İmla, noktalama. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:25 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Seni de dovsunler de gor :) Yan bakti adam dover onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar