gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ahhaaha bence herkes uye oldu birbiriyle dalga geciyor gercekten boyle komik herifler olduguna beni inandiramaz kimse.. Bulusma duzenleyip meydan dayagi fikri ragbet gorurse ben ankaradan kalkar gelirim haberiniz olsun.. 1.92 cm 115 kg yim saglam doverim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 intiharlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 "ay nişantaşı flan hiç tarz değil.. bi şey almak istediğim zaman ya londradan ya da paristen getirtiorm. caddede gezmek çok cool ama" ----komaya girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 geyik oldugu belli. hepsi noktasina kadar ayni sekilde yaziyor. konusma jargonunu yaziya dokmeye calismislar ama tamamen sicmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 serdar karabük a.l. mezunuymuş yaw bizim toprak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öle yani dmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hayır şhakaaaaa olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Şhakka len şhakkaaaaaaaaaaa Olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: Ohh ohhh artsın tikiler. Herkes rocker metaler mi olcak, bir anlamı kalmıyor o zaman. Ohhh bütün dünya tiki olsun. Rapçi olun tiki olun pls çok güzel şey öyle olmak, erkekler seviyo kızlar verio... Baba ceza bomba ya fiftiy sent efsane ya lirikleri falan flowlara hastayım be çok iyi sampleları var diye konuşup bol pantlon giymek... Uzayın plx... üstadlara saygı diyecemde testis malzemesi olmaasın buda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Meydan dayağına katılcak olan çok gönüllü warsa Kadıköyden otobüs kaldırıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Cumhuriyet mitinglerinden daha çok kişi gelir bunlara dayağa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 abi nasıl tiki olunur diye kısım var oha! okuyun bi. kendimi toplumun bi kölesi gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hadi tiki olalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: paran wwarrrsaaa harbyy tikky seen coook kolayy bencee ama kolpaysaaan zooor tabiiiiiii... yanlıııs anlamayııın sözümmeclısteeen dısarııı harbyy tikky ya allah akıl fikir versin bunlara veledi zinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 harbyy tikky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 PageRank'ı 3 olmuş sitenin o kadar reklam edilmiş ki... sdafffffdsfasadsfsafsfdsfdsfdsfdsfassafsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hala inanamıyorum.Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: tikky olmak: Bence dünyanın en zor işlerinde biri tikky olmak.Her gün alışverşi çıkınca ne alcagına karar vermek veya begendigidn iki ayakabbıdan birini tercih etmekk ayrıca sabahtan akşama kadar cadde de gezmek yorucu bir iş kçümsenmemesii lazım yane LAWL birisi lutfen bunlar saka yapiyr filan desin bu ne be [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:28 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sevgili patiler hep beraber topluca uyelik alip siteyi ele gecirme onerisinde bulunuyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: Cumhuriyet mitinglerinden daha çok kişi gelir bunlara dayağa :D Allahtan kola içmiodum, sonum kötü olurdu. Puahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Gerçekse çok ilginç yaklaşımlarda bulunabilirim kendilerine ama gerçek olduğuna inanmak istemiyoraaam. Yok ya şakadır, gerçek olamaz bu oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 başka bir forum raidinin sonuçlarını hatırlar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 selaminaleykum, giz varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 supermiş bu kadar insanın kolektiv bi şekilde böle bi şakayı surdürebilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bi adamın azına mıctılar sakalı cıkıyor diye asdafasdadasfasdcsadxafasadadxasdasfasdasdafasdas bu ne nan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar