Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Politika,siyaset ülkenin gidişhatı enflasyon canavarı amerika pkk solcular sagcılar arınç okul bitirememek telekomun vurdum duymazlıgı microsoft gap projesi putin 80's donanım sorunları ah kızlar ah erkekler lost wow daha bir sürü neden hadi çıldırıyoruz açılışı ben yapıyorum AEHAEASKDASDKAEHEHAHE AEH EHAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gece gece olmaz çıldırmak. ayıp. sabah olsun öyle çıldırırız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 dur bak Laraken haklı gece gece ne bu bole düscez müşcez bişi olcak gunduz gozuyle yapalım o işleri en iyisi o olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 oyunbozanlarrrrr ben çıldırdım ve yatıyorum erkenciyim yarın ahejaklss*o9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 çıldıran adam yatmaz. yalancısın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 belki cıldırdıgı için ne yaptıgını bilmiodu...hııhıııııııı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 cildirasim vardi saol aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 aha dory de cıldırdı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yarin sabah saat 8'de öss'vari sinavim var. Cildiramiyorum, öküz gibiyim. öküz-tren iliskisinde ekranla bütünlesmekteyim. matematik sinavi var, evet..... ben vanillus okuyana cosinus?! fonksiyonlarimla oynadilar... Ama. Matematik, canim. Sen ibnesin ve sana formüller hazirladim. E hala bi heycan yok, cok fena. cildiramadigim icin cildiriyorum o zaman ben simdi /: yok lan. yeter.. inek nerde? daga kacti.... dag nerde? lölölölööö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 şu saatte evden cıkıp, koşasim var aklima şener şen'in filmi geldi ben soyunmasam daha iyi sanırım, fads. biraz daha antimatter dinlerseeem, pek guzel kaçiricam aklimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 benim de intihar edesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 HEHE , HEHEHE ,HEH HEH HÜEĞAÜEĞEĞAĞÜHEHEHEH ! HEHE!!!!! FIŞNIKIDIFIŞKLIKIFIŞKIŞFIŞIK! DSFKŞSJFŞKSDFJSFKŞLDSMGFNŞKLZJNFKIDSGJ HEAÜEAPAEĞÜAEĞA HEHEAÜĞ HEHEĞ HEAÜĞEAĞ! GGHEPHLOAE ?! HGÜHEĞAHEAÜHEHĞ! hehe... ÖHÜHÜHÜHÜ ÜHÜHÜHÜAÜHÜHÜHÜH :( :( ÜHÜĞAĞÜAHÜHÜHH :( BÖÇHÜHÜAÜAÜĞHĞEĞAÜH ÖDSFLSMDG :( heh... HÜHÜEĞAÜĞEÜAĞHĞEHEHE !!!! bitti. yok bitmedi... HÜEÜAÜAÜAÜAÜÜAÜHEE HÖHÜHÜÜÜHHĞĞĞ :( rahatladım. (spam gibi olduysa , ki oldu , özür dilerim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Selam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bak kim dans ediyor sarki soylemek lazim buzda dans acemi birligi Magazin mahkemesi ve UNLULER SIRKI izleyin daha guzel delirin BENDE JURU OLCAM LUUUUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ilaç, alkol efenim. yeterince alkolden sonra çıldırmak da neymiş? ha fazla alkolden de çıldırırsın o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben gelip gidiyoijeb aklımına aiçnde yavaş öçana ,, ,bir, den , ,so noir thy pitolarını ,, acııcı ak (bababadalgharaghtakamminarronnkonnbronntonnerronnt uonnthunntrovarrhounawnskawntoohoohoordenenthurnuk!) wow ve wow si and die Br‚kkek K‚kkek K‚kkek K‚kkek! K¢ax K¢ax K¢ax! Ualu Ualu Ualu! Quaouauh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 şimdi bi sigaram olsada izmaritini aşşaya atabilsem attıgım o izmaritin dususunu izleyebilsem o izmarit dustukten sonra onu sondurmek için bişiler daha atsam üstüne sonra da attıklarımı almak için aşşa insem ne guzel olur dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 finaller geldi, daha fazla soze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Finallerden önce 1 hafta daha sürem var , sonra katılırım buraya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 çıldırrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 dvm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 1 work sux suxity sux sux sux suxxooorrr piskakabok yasaklansın 2 askerlik yasaklansın vicdani red genellensin aşıklar ayrı konmasın hadi askerlik yasaklanmadı bari izinler de kaldırılmasın ulan 3 ankara-istanbul arası 2 kilometreye indirilsin 3 dakikada bir otopüz seferi konsun yolculuk sırasında noisecore çalınsın şöför de robot olsun mngym 4 home office olayı acilen ve hatta hemen şimdi ülkemize ve allahın cezası sektörümüze getirilsin getirilmeyen dövülsün, etleri çimdirilsin ocağı södürülsün 5 lost, heroes ve avatar sezonları acilen başlasın ayrıca sürekli yayın politikası güdülsün bi başlasın sezon sonuna kadar durmasın mümkünse diziler serumla damardan alınsın pop corn servisi de olsun YOKSA YAKARIM KENDİMİ!!! [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 15:04 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 devlet herkese 19" widescreen LCD ekran dağıtsın, isteyene 250 GB hdd de verilsin. bunlar sosyal sigorta kapsamında olsun. küresel ısınma dursun. birisi bana ram versin. isteyen istediği ülkeye gidebilsin. para derdi olmasın. cabriolét bi arabam olsun... bilimum zevzekleştiren tv programları ortadan kalksın, bu tür fikirlerle çıkagelenler ve "halk istiyor" diyenler soykırıma uğrasın, sabun olsun... ha unutmadan : bilibipler hebelep olsun. fidizipler de bülüzüp olmazsa olmaz olsun. hebelelebebebebeleeğğğüüüaaa [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar