vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 nickelodeon denince aklima ilk gelen süphesiz ren & stimpy'dir, hastalariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 o nasıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 re&stimpy cok sakat bir izgi film hastalıklı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 cnbce arada nickoledeon kusagında arada geceleri 13+ diye yayınlıyor ren stimpyi, bi gairop. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:48 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 elemanın dövmesini vardı dans falan ettiriyodu hatırladım şimdi vay beaa küçüktük o zaman nikoledeyondaydı bu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kumsalda dedektörle gezip bir şeyler bulmayı umarken son model bir araba buldukları bölümü hatırlayan bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 O bölümü de her bölümü de hatırlıyorum defalarca izlemiştim, yine olsa yine izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 oha aramaya inandım suan acaip mutluyum.acımayayım ev internetine,cekeyim hepsini.bi de ''petunia'' negzel dövmeydi(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Artie, the Strongest Man in the World One of the oddest characters in The Adventures of Pete & Pete is Artie, the Strongest Man in the World. In trying to figure out the mystery of Artie, the Strongest Man in the World, we have put together this list of known facts: *Artie, the Strongest Man in the World, is the strongest man in the world. He is used in several episodes for his super-human strength. [Various episodes] *Artie, the Strongest Man in the World, derives his super powers from the red and blue underwear that is his costume, a 40/60 blend of titanium and cotton. [One of the early shorts] *While Artie, the Strongest Man in the World, is younger Pete's personal super-hero, he is not imaginary. Other people have used him for his super-hero abilities. [Various episodes] *While being super-strong, Artie, the Strongest Man in the World, has other super-hero abilities like heat vision. [Staremaster] *Artie, the Strongest Man in the World, has a set jurisdiction. [King of the Road] *Tire air is the favorite smell of Artie, the Strongest Man in the World. [Farewell, My Little Viking] *Artie, the Strongest Man in the World, likes armpit noises because, as he says, it reminds him of his mother. [Farewell, My Little Viking] *Artie, the Strongest Man in the World, hates riding in cars. [Farewell, My Little Viking Part 1] *Artie, the Strongest Man in the World, lives in a porta-house. ["When Petes Collide", Farewell, My Little Viking] *Artie, the Strongest Man in the World, is NOT an alien --- this was proven scientifically by Ellen. [Space, Geeks, and Johnny Unitas] *He is referred to many times as a "mutant", although it is never explained. [Various episodes] *Whammy bars affect Artie, the Strongest Man in the World, like "deadly kryptonite". [Hard Day's Pete] *"Love Rollercoaster" (and perhaps funk in general) attracts Artie, the Strongest Man in the World, like a "giant funk magnet". [Day of the Dot] *Artie, the Strongest Man in the World, has a past with Clark (a turtle), Ernest Hemmingway, and Gertrude Stein. [Rangeboy] *Artie, the Strongest Man in the World, is not invincible. He has been defeated by an evil bowling ball. [When Petes Collide] *Artie, the Strongest Man in the World, is a character of the past. In a two part episode, he left because younger Pete no longer needed him. [Farewell, My Little Viking] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 geçen yıl bütün bölümlerini bulup indirmiştim. normalde çocukken izlediğin şeyleri yıllar sonra izleyince çok saçma gelir beğenmezsin falan (thunder cats mesela) ama bunu hala defalarca izleyebilirim çok güzel ya not: küçük pete : daniel tamberelli facebook'tan bulabilirsiniz hatta bas gitar çaldığı bir grupları var myspace'te birkaç şarkıları vardı baya güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nerden buluyosunuz yahu butun bolumlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hey sendiii vadonçıtalk bek hey sendiii İmba, imba, imba bi seri. İmba, imba, imba müzikler. Her zaman favori dizim oldu, hep öyle olcak. Bikaç yerde "tekrar yayınlayın nooluuuur" dediğini gördüm milletin de, yeni yapılsa bile eskisi kadar güzel olması mümkün değil. O yüzden, biz seni böyle sevdik hep böyle kal. Bi de, dağınık olan küçük Pete'i oynayan adam gerçekte doğru düzgün bi herif olmuş, büyük Pete'i oynayan adamsa saçı başı dağınık, pasaklı bi tip olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abiiii böyle bir topic varmış da haberimiz yokmuş ahah ne günlerdi ilk nickeoldeonlu zamanlar... Nickelodeon ilk çıktığı sene bütün yaz abartmıyorum günde kafadan 10 saat kitleniyordum tv başına kalkmadan,bütün programlar süperdi...Cesaret arenası,arnoold,rocko,korkunç canavarlar,pete and pete,clarissa vs...Ah ah nası özledim be ne günlerdi.... Mesela Cesaret Arenasına katılmak hep hayalimdi,sene 97-98 gibi sanırsam ama bizde Nickelodeon'un 91-92'de fln yayınladığı şeyler gösteriliyordu baya geriden geliyorduk yani:) Pete and Pete'e gelirsek,müziğinden tut,orjinalliğine süper diziydi... Benim hatırladıklarım,Artie vardı onun bölümleri süperdi,bi tane mükkemmeliyetçi bir herif vardı,tavuğu süper yiyordu,herşey hesaplıyordu fln uheuhe süperdi yav... Koyan oldu mu bilmiyorum da jenerik müziği http://www.youtube.com/watch?v=NcqSfAHvuAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 37 adet bölümünü buldum. İlk sezon 11 kalan ikisi 13 bölüm. Bir yerde 39 bölüm diye okumuştum ama emin deilim eksik de var mı. Komple indirmekteyim. Final dönemi bi geçsin, yıllar öncesine dönücem. Ay sonu da arkadaştan Angel ve Buffy'nin bütün bölümlerini alıyorum zaten... Sonra bi süre nostalji :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 of ya benim de en sevdiğim dizidir bu bildiğin efsane. indiriyim ben de tekrar tekrar izlenir bu. bulamayanlar için demonoid'de varmış bütün bölümler 7.27gblık bir torrent. edit: bütün bölümler değilniş 3x9 ve speciallar eksikmiş sanırım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bir bölüm eksik 2x14. Onu bulsam seri tamamlanacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o specialmış sanırım bir bakınayım da bulamıyorum falan demiş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yok special olarak "Apocalypse Pete" diye ayrı bir bölüm var, indirdim onu da :) IMDB listesinde "Space, Geeks and Johnny Unitas" diye bir bölüm var ayrıca o eksik bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 evet işte bir torrent buldum da, specials kısmında o da. ama gel gör ki hiç seed yok o torrentte, istersen bir dene ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Okuldayım torrent çalışmıyo okul bağlantısıyla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 neyse seed yok zaten başka yerden bulmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bende indireyim. pete&pete bambaşkadır. malkom indı midıl'ın falan atası dizi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ShadowFury said: Ehehehe izlediğimde bayağı küçüktüm ama hatırladığım bikaç bölümü var Bitanesinde kağıt manyağı bi çocuk vardı kağıttan shuriken filan yapıyodu bi de bütün çocuklarla taş/kağıt/makas oynuyodu ve kağıt diyodu ama herkes korktuğundan taş diyip kaybediyodu ama pete(büyük olanı) makas diyodu bikere çocukla düşman oluyolardı filan (bende de ne hafıza varmış... ama tam şuan iflas etti bölümün gerisini hatırlamıyorum=)) Kağıtçı çocuk parkta küçük pete i kağıttan shruiken le infaz edecekken tam artie gelip ağzıyla shruiken i tutup yiyiodu, pete kurtuluyodu. sonra dier çocuklar taş kağıt makasta bu bebeyi yeniyodu bebe de hayırr hayıır diye kaçıyodu. benim hafızam da fil hafızasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 burnuna mavi amerikan başkanı kaçıodu bi bölüm galba mısır gevreğinden çıkmış fln. efsane bi diziydi bu ya çok küçüktüm nickolodeon o zmnlar test yayınındaydı. sonra all that vardı. onu da izlerdim paso aynı bölüm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 O bölümün devamında ayağını haliya sürtüp,eliylede kapı kolunu tutarak,statik elektrikle başkanı burnundan fırlatıyordu sanırım:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar