Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal: DSP ile bütünleşmek istiyoruz!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bildigim SHP tamam demedi. Birlesmeyi SHP'nin tamamen ortadan kalkmasi olarak algiladiklari icin (baya bi sacma neden olarak gozuktu) kabul etmiyolar hatta. Ittifak yapalim ama birlesmeyelim gibi bir sonuc cikiyor...
Mesaj tarihi:
SHP zaten eski SHP mi ki? Bunlar daha önce birleşmedi mi? Karayalçın kendine yeni SHP kurdu diye SHP tamamen bitmesin mi oluyormuş? Defolsun gitsin istemiyosa DTP ile birleşsin!
Mesaj tarihi:
Baykal teklif eder sonra bir şekilde bozulur ,

onun birleşmekden anlayışı karşılıklı fedakarlık değil mutlak teslimiyettir. Buda eninde sonunda karşı taraf kabul etmeyecektir.

Umarım ben yanılırım , bu sefer bencilikden vazgeçer...
Mesaj tarihi:
teslimiyetten kasıt şudur ,

Benim yürütme kurulum kalıcak seninkiler kaldırılıcak ,
benim ilçe merkezlerim kalıcak seninkiler kaldırılıcak (ilçe başkanları ) , delegeler benim delegelerim olucak seninkilerdende 2-3 delege yaparız.

Milletveki adaylarını CHP belirliyecek sizdende aday göstericez , 7.8. sıra yoksam siz baraj aşamazsınız zaten...

Lider ben olucam , ne sen ne ben gel ortak aday bulalım halka yeni bir yüzle destek tolayacak birleşmeyi simgeliyecek yeni bir yüzle çıkalım falan anlamam ben...

Daha devam eder :=)
geçmişte hepsi gerçekleşmiştir...
Mesaj tarihi:
Simdi Baykal bunu derken gercektende haklidir ama..

Dsp nin shp nin chp nin kapatilip dsc gibi bir parti kurmasi mantiksiz tabikide chp adi altinda toplanacaklar ama orda dsp ve shp deki elemanlarin yeterliligi konusucak parti organlarina girmekte..
Mesaj tarihi:
eh en sonunda görebildiler birleşmeleri gerektiğini =)) hadi bi gayret birleşseler de bizde rahat etsek tayyipe bi ''çimlere basma tayyip çimleri eziyorsun kusura bakma tayyip g... benziyorsuun '' diye bağırabilsek :D
Mesaj tarihi:
SHP için Dehap ittifakı geride kaldı demeyin, CHP den istifa edip SHP ye katılan milletvekili SHP den PKK yanlısı görüşler var diye istifa etmiş. Yine CHP ve sanırım DYP den randevu almış.
Mesaj tarihi:
CHP --> SHP ile birleşirse ,
aklı başında olan adamları alıp
(ki alırsa oda Baykala güvenmem ) , PKK yanlısı olanları partiden atıcak ihraç edicek kadar büyük bir partidir.

Ama öncelikle CHP nin solda dağılmış olan beyinleri siyasetçileri toplayıp tekrar sol olması , çözüm üreten bir parti haline gelmesi gerekir.

Zannediyomusunuz ki SHPnin içinde şu anda küçük bişr parti durumunda olduğu için barına bilen bölücü düşüncelerin birleşmeden sonra barınabileceğini ?
Mesaj tarihi:
Karayalçın Kanaltürkte açıklama yapıyor. CHP çatısı altında seçime girmesini daha sonra ayrılmasıni istiyormuş, Baykal ise SHP nin kapatılıp sadece CHP de birleşilmesini istiyormuş.
Vodan Haber Ajansı
  • Yeni Oluştur...