Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa neden böyle yazıyor?


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Efendim şimdi öncelikle bu mesaj "AKP Kapansın" başlığı altında yer alan şahsıma yöneltilmiş soruya cevaben yer alacaktı. Ancak akp'den önce başlık kapandı.. Konu dışına açsam bi türlü, kişisele açsam bi türlü.. Kişisel değil, dışarısal.. şahsi görüşüm doğrultusunda tutup "dur bak bi kendimi tanıtayım" başlığı açmam zaten münkün değil.. dedim boş ver yolla garbage'a merak eden bakar elbet.. di mi.. öncelikle soruyu alalım..

said:
elaidi; 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:25
dasaa, her mesajında mesajı doğrudan vermek yerine bir hikayeler yazmak, ender kullanılan kelimeler kullanmak, insanlarla dalga geçer halde cevapları alaya alır tarzda cevap yazmak, saçmalamak, güzel görünen kulağa hoş gelen az bilinen kelimeler kullanarak inanılırlık kazanmaya çalışmak, yok dasaanın haber ajansıymış adı altında garip gurup millete dokunduran bişeye benzediğine inandığın msjlar yazmak, ayar amaçlı sormuyorum da hakikaten merak ediyorum. Neden?


Kişisel olarak bir soruysa öm at diyeceksiniz biliyorm da, merak eden bir çok kişi biliyorum onların da adına sormak istedim. hani cevap gelince herkes anlasın diye.



öncelikle doğrudandan doğan kasıt nedir? misal senin mesajında da bu açık değil.

Bu gibi konular (politik vs.) genellikle çok yönlü incelenmelidir ve uzun mesaj atıp derinlemesine incelemediğim her konuda, konunun küçük bir parçasına temas edip hatalı olanı göstermeye çalışıyorum. diğer kısmını anlarsınız zaten. balık verme tutmayı öğret benzeri bir şey.. bir nevi beyin fırtınası veya bir nevi analitik düşünce sistemi yani.

alaya alır tarzda (yok böyle bişi) cevap yazma ve saçmalama olarak adlandırdığınız şeyler ise benim genel ironi anlayışımdan ve absürdism katkılı yazmayı sevmemden kaynaklanıyor. Kişisel tercihimdir yani.

az bilinen kelimeler kullanarak inanılırlık kazanmaya çalışmak(!) yok bişi! zuahah az bilinen kelimeden kasıt ne onu çözebilmiş değilim ve dahası inanılırlık kazanmaya çalışmam gibi bi durum söz konusu değil. Tarih hakkında içi boş sallama kitaplar yazsam falan "inanın bana.. doğruyu söylüyom" durumu söz konusu olabilir elbet.. aklıma şu geldi kusuratli rakam vereyim de salladigim anlasilmasin

valla kelime dağarcığınız eksikse olay sizde biter baba.. yapabileceğim bişi yok o konuda.. üzgünüm.. aksi halde "ben (buraya bilmediğin kelimeyi yaz) ne demek bilmiyorum" yazıp 3345'e yollayın [ÖM atın, ÖM] cevap veririm..

inandırıcılık konusunda, bana inansan bana ne.. inanmasan bana ne.. Ben görüşümü yazarım sadece.. karşılığında gelen tepkilerle görüşümü bir üst seviyeye çekerim, eksiklerini tamamlarım. zaten olay bu olsa gerek.. inanmazsan dert değil.. inanırsan yine dert değil. para kazanmıyorum, site bana ödeme yapmıyor falan filan..

ya bi de dasaa olayı var.. dasaaa olacak 3 a ile yani

dasaaa haber ajansı, das-aAa tarikatı ve das-aaa partisi gibi şeyler ise sadece ve sadece bazen içinde bulunulan durumun komedisini göstermek için çıkartılmış kalıplar. adam veriyor veriştiriyor! ama nasıl yazmış, nası sinirli, nası kinli... aynı durumu farklı bir çerçevede sununca tepki değişiveriyor haliyle.. bir nevi orkid reklamında ki "bir de şu açıdan baksak" durumu yani

millete dokundurmak.. anlamadım ya.. imada bulunmak gibi mi? yoksa konu üzerinden bir açılım mı söz konusu? hmm ??

bir şeye benzediğimi düşündüğüm mesajlar derken, güzel bir şeye düşündüğüm mesajlar mı yoksa mesaj harici bir amacı olduğunu düşündüğüm şeyler mi? çözemedim..

ama yazılarımın güzel olduğunu düşünüyor muyum.. anlatım tarzım özgün diyelim. ve arada bir çok mesaj alıyorum "çok güzel yazmışsın" "ilgiyle okuyoruz" "eğlenceli" diye [sinema sayfalarının yorumları gibi oldu] beğenip beğenmemek sizin görüşünüzdür, beni bağlamaz.. ben yazarım.. sadece yazarım. kaldıki bazı başlıklarda yazdığım şeylerden ötürü epey saldıran da oluyor.. yani beğenilme kaygım olsaydı beğenilecek konulara kasardım..

başka sorusu olan ^_^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seni anlıyorum rahat ol sen...
Senin gibi arkadaşları çok gördük burda.Böle tarz olma çabası içinde olan,attıgın her postun türlü agız oyunlarıyla dolu olup prim yapmasını isteyen geçmiş zaman üyelerinden farkın yok kardeş.

He işin gerçegi sen benim çok mu umrumdasın ( kibarca ) ?
Hayır.

Benim karıya kıza ihtiyacım mı var ? Ben çok yalnız bir arkadaşmıyım ? Hiç kız arkadaşım olmadı mı ? Beni kimse öpmedi mi ? elimden tutanım bile yok çok yalnızım bu hayatta tribindemiyim acaba ?

Hayır.

O yüzden insanları tanımadan böle gereksiz tarzlar içine girmeye gerek yok

Kaldı ki ben seni tanımam etmem tamamen geyik amaçlı bir post attım biraz önce bazılarına gönderme yapar gibi..

Rahat ol sen kimse burda birbirine düşman değil.Tarz yaratıcam diye ne insanları ger ne de kendin geril..
Şimdi ben fesat bir adam olsam sana burdan türlü laflar çarpıtmasını bilirdim bende yapabilirimdim bana biraz önce yaptığını..
Megalomanlıgın luzum yok özel mesajla hallet derdini diyebilirim mesela dimi ?
Ama bunlar boş muhabbetlerden.O yüzden kardeş kardeş takılalım..insanları kücümsemeden,burda kimsenin bişeyler kanıtlamasına gerek yok..

Genciz,enerjik insanlarız birbirimiz kırmayalım.
Gece gece ne güzel konuştum bak..
Eski eternal'dan eser yok dimi niL?


niL.. ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa arkadaşım , sen paticik dahilinde bir köşe yazarı değilsin , makalelerin kullanıcılar tarafından hayranlıkla okunup bazıları tarafından eleştiriliyor diye bir durum da yok . Senin yazı tarzının ne olduğu ne beni ilgilendirir ne başka bir x kişisini . "Ben buyum , ben şuyum" diye böyle saçma sabun şeyler sıralayıp o dediğin şeylerden ne kadar uzak olduğunu kanıtlıyorsun . Kimse kimseden üstün değil burada , kimsenin yazı tarzı diğerininkine ağır basmıyor ve sen iki günlük kredibilitenle çıkıp burada "beni de tanıyın , ben de güzel insanım" dedikçe hakikaten utanılacak durumlara düşüyorsun . O yüzden , büyüyünce ne olmak istiyorsan önce büyü , sonra ol , ondan sonra bırak da insanlar kendi takdirlerine göre seni övsün ya da yersin .






k ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yatmamış mıydın sen dasda?

Neyse, madem yatmadın cevap vereyim.

Çok geldi senin gibi eternal demiş. Tarz olayım, biraz farkedilir olayım gibi. Zamanla silindiler. Gitmişler yani. Artık bezdiler mi ne yaptılar bilmiyorum.

Yazı tarzını sevmiyorum. Açık açık da eleştiriyorum. Hep böyle bir farklılık yaratma çabasındasın. Kendi oluşturduğun dünyada takılıyorsun.

Anlayamamışsın anlatayım, herkese dolaylı laf sokuşturmalar. Abuk subuk hanimiş benim sopam? gibi bitirmeler. Saçma geliyor bana. Ne bileyim, değişik olma çabasında mısın değil misin bilemicem. Ama Xaenin'e katılacağım. Büyüyünce astronot mu olmak istiyosun taksici mi ne olucaksan ol da önce büyü.

Türkçe konusuna gelince, zuhaha tepkine rastladım. Normal günlük Türkçe dilinde kullanılmayan kelimeleri yazıda kullanarak, burda makale yazılmadığını unutarak, bence bir saçmalığa daha imza atıyosun.

Ha birileri beğenir yazdığını, beğenmez o benim umrumda olmaz. Ben beğenmiyorum. Beğenmeyenler olduğu da görülüyor sen de almışsın mesajları zaten.


Çok kasıyosun kendini, aquila doğru demiş bir sal.


Ayrıca insanların uyarılarına da yavşak şekilde cevaplar verince, anca yavşaklara prim yaparsın.

Az önce verdiğim resmi yani sadece "idiot"luğa değil buna da uyarlayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki babacım..

sen ne diyorsan o.. da şöyle bi sorun var arkadaş niye bööle yazıyon, bi açıkla bakem demiş.. ve eklemiş "merak eden bir çok kişi biliyorum onların da adına sormak istedim" ben gerisine karışmam..

ha überim süperim falan diye düşünsem gidip de başlığı garbage a açmazdım di mi?

tamamen aptalca bi soruya cevaben açılmış saçma bi başlık. yazı tarzımın ne olduğu ise elaidi yi onun bildiği bir çok kişiyi (?) ilgilendirmiş ki soruvermiş eleman.. gerisi de beni ilgilendirmez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...