Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yarın öss var ben de hafiften yatayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oss dolayısıyla bugun dukkanı erken kapatıyoruz iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 iyi geceler aynen erkenden yatalım. Öss'ye girecek olan tüm arkadaşlara başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 iyi geceler millet. yarın beyin kaynaması geçiricem. şu genç yaşımda öleceğim, horde bir efsaneyi daha kaybedecek. *savaş çekicini göğe doğru sallar* +for the hordeeeaağğr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Aha össden önce =) Uyuyom bende ii geceler mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 İyi geceler. Yarın 7 saat dersim var şimdiden sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 xaduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ühü gece gece dizi izlemicem bi daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hadi iyi geceler [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:54 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 aklıma şöle bir skit geldi [spo]hepiniz koca birer pisliksiniz. neden biliyor musunuz ? çünkü ne olmak istediğinize dair en ufak bir fikriniz dahi yok. benim gibi insanlara ihtiyacınız var,benim gibi adamlar gerekli. ben olmadan bir hiçsiniz. bir gün parmağınızı uzatıp,"hey,işte kötü adam" diyeceksiniz. peki benim kötü olmam sizi iyi mi yapıyor ha ? siz iyi değilsiniz. ben her zaman doğruyu söyledim,yalan söyleyen sizlersiniz. şimdi kötü adama iyi geceler diyin hadi ![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 o ne be o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Derler ki; rüyalar gerçek olmayı ister. Sen uyanırken tutunmaya ve uyanık dünyaya kaymaya çalışırlar. Çok güçlü bazı rüyalar bunu neredeyse başırır da. Yarım gün kadar dayanabilirler ama daha fazla değil. Ve derler ki; eğer aklını yeterince açabilirsen içeriye bir sürü çöp atarlar. Günlerdir rüyalarım Inanna ile geçiyor. Belki bu gece yeraltı dünyasına yaptığı yolculuktan tekrar dönmeyi başarır ve tekrar peşime yollar iblisleri kendini kurtarmak için. Uyuyacağım ben, iyi geceler hepinize. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:24 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eywalla ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 iyi geceler horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 öpücükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İyi geceler cemaat-i pati... Bende yatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aa nereye? oturuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hydi ben yatar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben de yatıyorum artık görüşürz anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 baş başş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar