Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod mu Korsanı mı ?

Dev

Öne çıkan mesajlar

ole butun muzik arsivimi yanimda tasiycam sokakta tek basima gecirdigim mac 2-3 saatte 600 saatlik muzik dinliycem diyen tiplerden degilse muvo sport u tavsiye ederim

hem ucuz hemde hafiza katiyla genisletilebiliyor ses kalitesi filanda super

3 sene olud alali acayip hor kullandim hatta gecen sene sokup yeniden boyadim hala tas gibi tas su mu gecirmiyor tarbeye dayanikli vs

ha bu patates ipodlardan alam ornek veriyim bizim arkadas aldi 2. gun icindeki kulaklik lehimi koptu haftada bir goturup aldigi yerde lehim yaptiriyor nerdeyse

kafasini taslara vuruyor su anda
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle yardımlar için teşekkürler. Muvo Sport çok hoşuma gitti. Mmc desteği de varmış. Emektar ngageimi sattıktan sonra hafıza kartını bunda kullanacağım. Peki sizce sıfır mı almayalım 2. el de alsam olur mu ? Çünkü batarya ömrü tükeniyor dediler 2. el için.
Sosyal ağlarda paylaş

muvonun guzel yani bataryasi yok

direk AAA ince kalem pille calisiyor

10 ytl ye 2 tane sarjli pil aldim teee muvoyu aldigim zaman
bir pil zaten bu kadar kullanimdan sonra bana 1 hafta gidiyor
ayda 2 defa sarj ediyorum mis

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:51 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
çevremde bir sürü ipod kullanan kişi var ve hepsi aşırı derecede memnunlar. alırsan kesinlikle pişman olmayacağına eminim. örneğin; birkaç arkadaşımda ipod nano var. belki 100 kere düştü yere ancak hiç birşey olmadı. kendimde video ve shuffle var. ikiside oldukça güzel. kesinlikle öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende iPod Video 5.5g var. Acaip memnunum. Daha çok memnun olamazdım heralde.

Bir önceki player'ım iRiver H320'di. 2 yıl kullandım sonra pili öldü. Yeni pil getirticeğime iPod aldım ve iyiki almışım diyorum. Tabi H320 iPod'a göre eski sayılır ama iPod'da çok daha fazla özelliklere sahip. Hatta çok hayati 1 özelliği vardı ama iPod beni fazlasıyla tatmin etti. Muhtemelen Creative Vision: M falanda iyidir, kalitelidir ama iPod popüler olmasından dolayı daha fazla edevata sahip.

Ayrıca sahte ile orjinal karşılaştırılmasın bile bence. Yani her yönden farkeder.
Sosyal ağlarda paylaş

muvo benim icin ipod dan iyi

hem kucuk hem suya toza oto moka dayanikli hem yolun ortasinda sarj bitince cebimde tasidigim pili pit diye koyuyorum ses kalitesi guzel ha standart 256mb hafizayla geliyor MMC/SD ile genisletilebiliyor

bu tek dezavantaji ama dedigim gibi yaninda butun arsivini tasima derdin yoksa 45 milyona kap direk

edik:
klasorleme tabiki var zaten usb den baglayinca tasinabilir bellek diye pit diye cikiyorhard disk duzenelr gibi windows dan ek bi program kurmadan pat pat editlenebiliyor

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 01:19 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...