A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Apple'ın microsoft ile dalga geçtiği reklamlardan birine denk geldim,konusu security,defalarca art arda izledim,süper yapmış elemanlar yaa.Koptum microsoft bundan daha güzel g.t edilemezz.lol. http://www.youtube.com/watch?v=VuqZ8AqmLPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 mac yıllardır baska larını kötüliyen reklamlardan fazlasını yapamıyorki zaten. Kendisi ne yapıyo denildiğinde işe komik argumanlardan fazlasını ileriye süremiyo ne yazıkkı. Mac'ın bu reklamları circok yönden bana sam'in SC ye karşı ürettiği argumanları hatırlatıyo. Mac kullanmak zorunda kaldım oldukca uzun bi süre, kötü makineler hemde her yönleriyle. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 21:31 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hep diyorum, yine diyorum: Apple kadar itici firma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 benım cocukuğumda daha guzeldi mesela apple IBM le kapışan kucuk bakka ımajı vardı bikez sorna ne biliyim daha pahalıydı ama en azından pc lerden dah iyi performans veriyodu daha kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=macs_cant maddox ustad ozetlemis MACS GAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Apple ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hahaha çok iyi ya.. cancel or allowed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Site harikaymış Viktor. Direk bookmark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yannız bişeyi merak ettim bu tiplerin çektii çeşitli reklamlar var, firefox için falan. appleın elemanlarımı bunlar eminmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gormiyen varsa diye bide direk video yu koyalim http://www.youtube.com/watch?v=JixbzFjv_cU [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 21:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 aktor abi o adamlar, applein elemani degil. reklam da apple reklami, tvde yayinlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 2 tarafı karşılaştırmak pek doğru değil bence, kimse çıkıpta bu iyi bu kotu diyemez. Ben mac kullanıyorum u anda, baya baya memnunum mesela, şıklığını bir kenara bırak, basitliği programlarının işlevselliği, güvenliği ve kendi kendine yetebiliyor olması süper - ki installationı MÜKEMMEL ve en en en sevdiğim özelliği donanım tanıma muabbetinin olmaması - amma velakin onunda eksileri var, bazı programları bulmak çok zor, windows yukleyınce çift işletim sisteminde işlemcisi yavaşlıyor Şu hızlı bu hızlı diye karşılaştırmak da yanlış, Elimdeki makina herhangi bir windows lu makinaya pdf açmada gayet rahat eline verebilecekken, word mord açarken windows hızlarının biraz altına düşüyor mesela. Sonra, msn i çok sorunlu eğer yeni sürümlü bişi kullanmak istiyorsanız çeşitli msn prgoramları var ama onlarda çok janjanlı, sevmiyorum onları e microsoftun yaptığı msn de çok fena mac için. Sonra ağdan msn veya p2p programlarıyla bişi almaya kasınca çok yavaş geliyor mac de bu çok kotu bir ozellik Ayrıca ağda arama yapmak //hebe yazıp bağlanmak diye bişi yok. öte yandan vistanın "bahın yeni ozellık" diyip sattığı arama olayının kralı var nasıl çelişkidir anlayamadım. Ağda arama yok ama makine içi milisaniyede buluyo istediğini. vs vs vs uzar gider, mac-windows aynı bokun lacivertleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ha tamam yok ya aktorler de dur pauhahahaha koptum tamama abi tv de yayınlanıo ok anladım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 apple her zaman daha iyi bence. hep almak istemişimdir ama almak istediğim 5 milyar olduğu için alamadım. dizayn olarak bence daha sempatik. alttaki icon barı da bence çok tatlı. onun dışında diğer özelliklerini de çok beğeniyorum. steve jobs bence marketing maestro'dur. olayın kitabını yazmıştır. yeni atılımlarıyla da bill gates'e deliler gibi zarar vermektedir. iPod olsun şimdi çkarttığı çıkartacağı iPhone olsun iTunes vs gibi yazılım ve ürünlerle piyasanın yüzdelik payında çok büyük bir alan fethetti. özellikle mp3 dinleme aletlerinde iPod şu an %70 gibi bir pazar payına sahipti yanlış hatırlamıyosam. Ayrıca hitap ettikleri kitle açısından olsun konseptleri olsun farklılar ve reklamda da görüldüğü gibi pc ciddi bi formata sahipken apple daha "casual" bir yapıda. New Yok'taki Apple mağazasını gören var mı aranızda bilmiyorum ama gördüğümde büyülendiğim girdiğimde tapındığım bir mağazadır kendisi. İnternetten bir bakın derim dışardan görünüşüne ve içerisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 elaidi macbooklar yakın özellikteki laptoplarla aynı fiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 elaidi dogru demis, marketing olaraka adamlar cok basarili. yaptiklari urunu satiyolar ki kitlesi belli adamlarin. dizayn olayini da kapmislar, daha ne olur. new yorktaki magaza gercekten enteresan bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 performans olarak şöle örnekliyim size, ramleri upg edilmiş (ki butun g4 ve g5 ler komik ramlerle gleir karşınıza gülseniz yeridir) g4 g5 pro ve dual core g5 pro kullandım oldukc auzun bi süre, özellikle 6 ve 8 gm ram'e kadar cıkmış g5 lerin performansı benı o zamanlar kullandığım athlon 2400'uzden kötüydü, intel dual core işlemcili g5 ise anca başa baş gidiyordu. iki makinede benım toplama pc'min en azın 5 aktı parayaydı. en kötüsüde, evdeki desktopımın 6 yıllık kasası olmıyan soğutma sistemine karşın "üstün teknoloji"li g5 ler durmadan ısınıyo, ara sıda uzun süre göcüyo takılıyo, günde bir bilemeden iki kez, ceşitli applicationlar göcüyo, ve makine kendine durup duruken restart atıyodu. coooook super deneyimler yaşadım yanı macle. butun bunları gectim acil bi durumda makinede sorun cıkınca pc lerde bunu cozebilme imkanınız vardı ceşitli utility toollar ve işni bilen bi kaç bilgisayarcıay telefn acarak, amc de ie bakıma göndermek tek cözümdür, genelde geri dönen makineye format atılmış bütün datalarınzı silinmiştir. mac işte böle başarısız bi teknolojidir. ha basarısızlığı daha coktur saymakla bitmez ama şimdi sıkıldım bi kaç saate gelir devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 apple'ın "mac vs. pc" kampanyasından yola çıkarak novell'in hazırladığı "pc mac linux" parodi reklam kırması; http://www.novell.com/video/ yandaki reklamlardan "pc max linux 1-2-3"e bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 cüce onlar geçmişte kaldı ama, intelli macler var artık benimki oyle meselai updateini yaptınmı ne sınma sorunu kalıo ne performans. Sadece çift işletim sistemi sorunlu oda leoparda kalkıcakmış inşallah bakalım görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mac'im yok. Mutluyum ki Pro Tools windows altında da çalışıyor. Ama bir aralar Apple+Logic epey aklımı çelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Macbook pro var gayet memnunum, gayet şık gayet performanslı gayet gral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Eğer grafiker,Reklamcı değilseniz Mac işine hiç girmeyin boş iş . Mac hatasız kusursuz bir makine değil. Bazen İnternete girerken kendi kendini kapatıyor , error verip programdan cıkıyor. İnsanı çıldırtıyor. Hele yeni jenerasyon Mac lar hakkında daha karamsar düşünüyorum. Çünkü aldıktan sonra araştırdımki Çin'de üretime başlamışlar. İlk Çin'de üretilen modelde benimkiler(Macbook) . Eskiden ABD'de üretilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 reklam süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 apple'ın çoğu reklamı süper. adamların reklamları çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mac güzel gözüküyor, gördüğüm an aşık olmuştum. Sonra laptop alma muhabbetim çıktı, Apple Shop'a gittim bizim buralardaki. alabileceğim en hesaplı mac'in konfigürasyonu o kadar düşüktü ki, idare etmez dedim, etmezdi yani ne bileyim. Ha ne yaptım, Vista'ya geçmiş oldum. Desktopumda xp+Ubuntu, laptopta vista. Allow muhabbeti sapına kadar doğru ayrıca Vista'daki, allah cezasını versin be. Tasarımcı falan için Mac güzel bir işletim sistemi olabilir, ama bana uygun değil sanırım (ki ben tasarımcı da değilim yani). Şimdi bir de cüce'nin yazdıklarını Spidee'nin deneyimleriyle (ebeveynlerinin macbooklarına çöktü bir kaç kez kendisi geçici sürelerle) harmanlayınca. Ebee übee süper lan diye yaklaştık ilk başlarda ama en son bağırınıyordu adam çünkü =) Ha ucuz olsa dayanamam alırım, param da olsa. Mundar diyorum şu an yani uzanamadığım ciğere =). Ayrıca ne kadar sorun çıkarıyor olursa olsun, Microsoft'a kılım ben ulan, Mac isterim. Ama pahalı işte ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar