Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hazır bu oyun bi topikte verilmişken, oyundaki bi açıktan faydalanarak yaratılan oldukça kullanışlı bi yapıdan bahsediyim: "the force". Mantık şu; parçalar, sabit olan ucundan diğer ucuna doğru olmak üzere bi kuvvet uyguluyo. Bu kuvvet, üstüste binen iki aynı tip parçanın birbirini itmesi sayesinde sürekli olarak ve artarak etki ediyo. Bu sayede bi parçayı patlatmak veya hızlandırmak mümkün. İşte bu kuvvet sayesinde 3 metal bar, 1 metal sheet ve 1 rope kullarak, bi roketten bile daha güçlü olabilecek bi sisteme sahip olabilirsiniz. Çok geniş bölümlerde aşırı işe yarayan bi yöntem. Nasıl yapıyoruz ona bi bakalım. Rastgele uzunlukta, tek parça bi metal sheet'ı soldaki sabite, sabitin solunda olcak şekilde ekliyoruz: [spo][/spo] Shift tuşuna basılı tutup çubuğun ucunu sağa doğru iyice çekiyoruz: (Bu tuşa basınca malzemeyi istediiniz yere getirebiliyosunuz/uzatabiliyosunuz. Üstelik birleşme noktalarını esgeçtiği için daha esnek bi yerleştirme sağlıyo) [spo][/spo] Az önceki sabite ve çubuğun altına bi rope ekliyoruz, yine rastgele uzaklıkta: [spo][/spo] Yine shifte basılı tutarak rope'un uzunluğu en kısa ve bi ucu levhanın üzerinde olacak şekilde ayarlıyoruz: [spo][/spo] Aynı yöntemi kullanarak, şekildeki gibi bi metal bar çekiyoruz: [spo][/spo] Çektiğimiz metal barı bi diğer metal bar ile sabite bağlıyoruz: [spo][/spo] Shifte basılı tutarak metal levhanın ucundan, iki metal barın arasına kadar uzanan bi metal bar daha çekiyoruz: [spo][/spo] Sistem hazır. Parçaların uzunluklarını deneme yanılma yöntemiyle değiştiriyoruz ki top istediğimiz yere gitsin. Dönme yönü, ipin çubuğun neresinde olduğuna bağlı. Mesela 9. bölümdeki Void 3'ün bu sistem kullanılarak çözümünün videosu (ben hazırladım, isteyene bölümü upload ederim bi yere):http://www.youtube.com/watch?v=tR3zISMUNi0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 omg mükemmel bişey bu saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 oyunun linkinide verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180688 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ıyımış ben hala yukskten betal levha düşürüp hızlandırma gibi basit şeyler yapıyorum zaten 8. bölümdem yim va tıkandım gectim super bölümmüş [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:23 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Yahu bu bana biraz hile gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: demişim ki: Hazır bu oyun bi topikte verilmişken, oyundaki bi açıktan faydalanarak yaratılan oldukça kullanışlı bi yapıdan bahsediyim: "the force". Direk bug yani. Ama kullanışlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bunlara gerek olmadan 2 günde bitti valla. Türk değilmiyiz hep işin kolayına kaçıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 o değilde ben oyunu açamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ya void'de kalmıştım bende çok yardımcı oldun abi :D edit:beceremiyorum :( [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:41 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hangi void? 10 tanemi ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 void 3 u cok basit bi sistemle 224 dolar artarak gectim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 288 ile geçtim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 void 2de kaldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar