by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 biradır bira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bende apayrı bi göbek vardı vakt-i zamanında. 1.82 boyumla 122 kiloya erişmeyi başarmış bir insanım. Şimdi 80 kiloyum mutluyum. Obezdim lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Buna genetik göbek diyoruz bendede var kendisi 1.85 - 80 kg seklindeyken 100 kilo insan gobegi var ben eriyip bittim o erimiyo sagolsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bi de hugo gobeee vardır karın kaslarını yaya yaya gezersen çıkar... onun dışında spor yap geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Sensible üzgünüm ama, 1.80 ve 80 kiloyum. göbeğim de yok. bünye meselesi kemik ağırlığı sıkı et gevşek et vs sanırsam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Adamlar ton cinsinden ölçülüyo yahu? - Ağırlığınız nedir efenim? - 0.1 ton :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 boy 190.kilo da 110 hayvanlar gibi de gobegim var,gayet de mutluyum abi. seviyorum gobegimi,herhangi bi faaliyette de engel teskil etmiyor faydasi oluyor bilakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 göbek iyi bişi diil. yoketmek lazım. herkes diyodur şindi, o yaşlarda güzel de ilerde görürüm seni diye. doğru diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 boy 1.84 kilo 100 (küsüratı bilem yok) Göbek diip tribe girmişin.. O zenginliğin simgesi bide ensende katlar oluşrusa yaş ilerlediinde ..hiç şüphen olmasın paran olmasa bile zengin muamelesi görürsün.. Cüsse iidir bişicik olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Kilo aynı kalır göbek gelip gider, 1 ay ot ağırlıklı yiyin acıktığınızda falan fazla yemeyin, kilo fazla değişmez. Fazla kilo vermenden göbek eritmek için normal yediğinizden daha az yiyin, canınız tatlı istediğinde falan yemeyin (en azından her zaman), biraz daha fazla yürüyün vs. 4-5 senedir falan 75 kiloyum, göbeğimle yaptığımı çeşitli deneyler sonucu bu sonuçlara ulaştım. Bir de ilerde çocuğunuz olursa, küçükken ne kadar normal kiloya yakın olursa geleceği o kadar parlak olur söylemedi demeyin, küçükken duba gibi olsun sonra kilo verir derseniz zor, baştan az tutun :D [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bak ona katılıyorum, çocukluk dönemi önemli, hatta ergenliğe kadar biraz ince bile olsa olur, ergenlikte nasılsa irileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bana hep kışın kilo aldıgımda yazın yüzer eritirsin dediler şimdi 1.78 boy 83 kiloym :D cok deil ama normalın baya ustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1.81 - 68 kilo. Ama body yapıyorum yaklaşık 2 senedir. 56 kiloda başladım. 68 kiloyum ama bodysiz bir 68 kiloya göre baya saglam duruyorum. Spor tavsiye ederim. Birincisi saglam,dinç oluyorsunuz, ikincisi sosyal bir aktivite oluyo, üçüncüsü göbek olmuyo :) [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 14:07 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1.76 56 kiloo ben niye çubuk gibiim ya puffff yiyom yiyom bişe olmuoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 boy 1 94 kilo 72 ne yersem ne kadar yersem kilo alamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1.83-51 kilo ; niçin göbegim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 erçin editle o mesajı kovalarlar bak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1.81 94 kilo gobegim gayet var ama belli olmuyor pek(beyaz giymedigim surece tabii=) ) ama bu gobegin olusumunda alkolun(yalniz ogrenci hayati) ve 4 yil boyunca surekli olarak body yaptiktan sonra sporla alakamin kalmamasinin da etkisi var sanirim;senin de bunlardan biri olabilir mesela=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kovalasinlar ben burdayim ^^ P.m atilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 51 kilo ne yahu, cok zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kovalarsak yaptığımız rüzgardan uçar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 180 civari boy, 75-80 kiloyum ben, gobekte var mis gibi, saclar siyah, gozler acik kahve, acik tenli, ilgilenen guzel bayanlar ozelime gelebilir. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:07 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Göstermiyorum pek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 haydaaaa horacegoesskiing ulan keserim sakallarını 3 gün önce (30mayıs) sinsi sinsi ayı demiş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ahah Resim düzellosu yapın :P Kim kimi daha ayı çizerse o kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar