Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye göbeğim var?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Kilo aynı kalır göbek gelip gider, 1 ay ot ağırlıklı yiyin acıktığınızda falan fazla yemeyin, kilo fazla değişmez. Fazla kilo vermenden göbek eritmek için normal yediğinizden daha az yiyin, canınız tatlı istediğinde falan yemeyin (en azından her zaman), biraz daha fazla yürüyün vs. 4-5 senedir falan 75 kiloyum, göbeğimle yaptığımı çeşitli deneyler sonucu bu sonuçlara ulaştım. Bir de ilerde çocuğunuz olursa, küçükken ne kadar normal kiloya yakın olursa geleceği o kadar parlak olur söylemedi demeyin, küçükken duba gibi olsun sonra kilo verir derseniz zor, baştan az tutun :D

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1.81 - 68 kilo. Ama body yapıyorum yaklaşık 2 senedir. 56 kiloda başladım. 68 kiloyum ama bodysiz bir 68 kiloya göre baya saglam duruyorum. Spor tavsiye ederim. Birincisi saglam,dinç oluyorsunuz, ikincisi sosyal bir aktivite oluyo, üçüncüsü göbek olmuyo :)

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 14:07 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1.81 94 kilo gobegim gayet var ama belli olmuyor pek(beyaz giymedigim surece tabii=) ) ama bu gobegin olusumunda alkolun(yalniz ogrenci hayati) ve 4 yil boyunca surekli olarak body yaptiktan sonra sporla alakamin kalmamasinin da etkisi var sanirim;senin de bunlardan biri olabilir mesela=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...