Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast Food Gerçeği İfşa Ediliyor

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bilirsiniz, alacağınız hamburger reklamlarında her zaman taze, sulu ve diridir. Ancak elinize pörsümüş bir ekmek ve kırış kırış marullar verirler. Elemanlar üşenmemiş bu reklam fotoları ile gerçek ürünleri karşılaştırmış..

hemen bir iki örnek verelim..
Burger King Whopper

McDonald's Big Mac

Subway six-inch turkey breast and ham sub

daha fazlası için sitenin linki burada

Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginç tarafı ise benim bu fotolardaki herhangi bi ürünü (arbys hariç) an itibariyle hapur hupur yemek istemem! sağlıksız, ok. biliyorum.. güzel gözükmüyor.. eyvallah, fark ettim ve fark ettik.. ancak ağzımın suyu aktı!

sabah açlığı sanırım. bi ara kahvaltı edeyim ben iyisimi..

hala-hoop tereyağlı ballı ekmek!
Sosyal ağlarda paylaş

böyle ilginç bir site için sağol dasaa, caps koyduğun için ayrıca teşekkürler, rep verdim.

valla subway'in reklamındaki gibi bir sandviç yapsalar yiyemez misim herhalde, aslında baya güzele benziyor hazırladıkları.
big mac de epey iyi.
ama whopper babayı yemiş gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

burger için ugrasılmıs biraz yani, benim aldıgım hicbi burger öle rezil gelmiyo, ki etinin kokusu yeter acıkmam için, hummm alevde ızgara.

beef'n'cheddara dicek lafım yok :D

buarada eğer siz 10dk fazladan beklemeye razıysanız sölediginizde resimdeki gibi bi hamburger de hazırlarlar, ellerine yapışmaz, hamburgerinizin resimdeki gibi gelmeme sebebi optimizasyondur, mumkun olan en hızlı sekilde en rahtsızlık vermicek goruntude ve en iyi tad

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:22 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...