dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bilirsiniz, alacağınız hamburger reklamlarında her zaman taze, sulu ve diridir. Ancak elinize pörsümüş bir ekmek ve kırış kırış marullar verirler. Elemanlar üşenmemiş bu reklam fotoları ile gerçek ürünleri karşılaştırmış.. hemen bir iki örnek verelim.. Burger King Whopper McDonald's Big Mac Subway six-inch turkey breast and ham sub daha fazlası için sitenin linki burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Subway guzeldirde gecen ben hungry jacks den aldim, ekmegi sanki 20 yillkti tas gibi isirilmiyo bile, hayatimda yedigim en kotu fast fooddu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 işin ilginç tarafı ise benim bu fotolardaki herhangi bi ürünü (arbys hariç) an itibariyle hapur hupur yemek istemem! sağlıksız, ok. biliyorum.. güzel gözükmüyor.. eyvallah, fark ettim ve fark ettik.. ancak ağzımın suyu aktı! sabah açlığı sanırım. bi ara kahvaltı edeyim ben iyisimi.. hala-hoop tereyağlı ballı ekmek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 böyle ilginç bir site için sağol dasaa, caps koyduğun için ayrıca teşekkürler, rep verdim. valla subway'in reklamındaki gibi bir sandviç yapsalar yiyemez misim herhalde, aslında baya güzele benziyor hazırladıkları. big mac de epey iyi. ama whopper babayı yemiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 whopperin ustune oturmus biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 burdaki whopperlar gayet güzel böyle abuk şekilli deil yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Valla burdakiler de diil. Doğrudur, triple whopper'ın alt ekmeğinden yağ damlar; ama doyuruyosa yenir sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 lol Beef 'n' Cheddar kadar pörsümüş gelemez hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 olsada yesem hepsinden 3 4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 en fazla big mac benziyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 whopper'un şanzıman fren dağılmış harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 slow tercihimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 puhahaha yok artık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 öeh midem bulandı resmen. Bu sonuncuya kesin oturmuşlar ve oturanın poposu 100 derecelik bir sıcaklığa sahipmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İyice abartmışlar parmaklarıyla sıkıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ne olursa olsun adamlar haklı. resme bi bakıyosun kocaman mesela köftesinin yağları parıl parıl parlıyo ohh mis diyosun. ama kutudan mal bişey çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 mc iyiymiş yine, burger a baksana fotodakinin onda biri kadar susam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Burger'ınkiler kötü diil demiştim, haklıymışım sdfdsfs. Halis muhlis ev çekimi bi big king xxl: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hamburgerde, dürümde, dönerde falan turşuyu sevmiyorum ben ya. keskin tadı dier tatları öldürüyor. bi benmiyim böle düşünen :D normalde turşuya bayılırım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 karnım acıktı be ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 tamam birinci resim gerçekten insanı acıktıran bi reklam olmuş ama ikinci resimde hamburgerden ziyade paris hilton ön planda [spo][/spo][spo][/spo] [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 20:18 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bi de ilginç olan her şeye dava açan amerikan milleti bunun için dava açmamış mıdır? kahvenin üzerinde sıcaktır! uyarısı olmamasına dair davadansa hamburgerim fotoğraftaki gibi gelmedi gibi bir şey daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bukadar şekilci olmayin , önemli olan ic güzelligi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben gecen sene bi donem 3 ay boyunca hergun olmasada baya bi beslenmistim fastfoodla normalde 76 olan kilom 90lara yaklasti otururken gobegimden dolayi rahatsiz olmaya basladim cok fena cok haftasonlari falan arada sirada yenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 burger için ugrasılmıs biraz yani, benim aldıgım hicbi burger öle rezil gelmiyo, ki etinin kokusu yeter acıkmam için, hummm alevde ızgara. beef'n'cheddara dicek lafım yok :D buarada eğer siz 10dk fazladan beklemeye razıysanız sölediginizde resimdeki gibi bi hamburger de hazırlarlar, ellerine yapışmaz, hamburgerinizin resimdeki gibi gelmeme sebebi optimizasyondur, mumkun olan en hızlı sekilde en rahtsızlık vermicek goruntude ve en iyi tad [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:22 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar