Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Evet 1-2 gün içinde 1024 ddr-2 ram almayı düşünüyorum amma velakin şu an gümüşhanedeyim,2-3 tane pc dükkanı var ve acayip kazık hepsi,sizce hangi siteden sipariş vereyim? Hepsiburda.com hakkında çok kötü yorumlar var,mavi bilgisayarı düşündüm eksi deki yorumlari okuyunca ondanda vazgeçtim,son seçenek gigatek kaldi aklimda,şimdi linkleriyle beraber 1024 dd2-ram tavsiyesi istiyorum,120 ytl yide geçmesin bi zahmet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben hepsiburada dan alıyorum hep. Genellikle en geç 2 günde evimde oluyor. 2 günü geçirirse iptal ediyorum direk. ideefixe de son 2 siparişim de 1 hafta gecikti ,bende 2 sini de iptal ettirip bi daha da ideefixe den bişey almamaya karar verdim. Onun haricinde mavibilgisayar ı da düşünebilirsin. Ama nasıldır bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hepsiburada.com gordugum en ama en kotu online alisveris sitesi. ordan alma git iblisden al o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bende daha adam gibi bir sorun yaşamadım hepsiburda.com'dan gayet memnunum bişi oldu mu hemen arıyorlar zaten bilgilendirmek için fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ideefixe ile sorun yaşamadım ben(sadece kitap aldım şimdiye kadar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ideefixe'nin bana yolladığı bir mail var artık elektronik satmayıp sadece kitap satışı yapacakalrmış. ilk başladıkları dönem gibi. Elektronik kapanacakmış birde isim değişikliğine gidecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 o zaman hepsiburda.com dan veriyorum siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 "hepsi burada" için "hepsi orada değil" diyelim de ikinci bir kez düşünün gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gigatek.com.tr burada veritech ramler var dediğin fiyatlara ama kargoyu sen ödersin. hemen yolluyorlar. ben bir iki ay önce 2,5 milyarlık alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hepsiburada.com harici heryerden al ama hepsiburada'dan alma üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben 30 civarı eşya satın aldım hepsiburada'dan, hiç sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 weblebi.com dan oyun aldım hep.hiç sorun çıkmadı 2-3 güne geldi. bilgisayarla ilgili ürünleri shop.arena.com.tr dende alabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 benim sürekli aldıgım ve sorun yaşamadıgım siteleri yazayım; www.hepsiburada.com www.ideefixe.com www.hipernex.com www.bidolu.com www.webdenal.com www.weblebi.com www.e-store.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 aaa iyice kafam karişti neyse o zaman hepsiburda.com u eleyelim elimizdekiler: gigatek.com.tr shop.arena.com.tr webleblebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben laptopa 2gb ram almak istiyorum burdakilere baktım göremedim satan.yok mu başka yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Gidip bizzat kendin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm bu siteden siparişimi verdim,48 saat içinde siparişi getirme,ups ile kapıda ödeme seçeneği gibi güsellikler yapmişlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 @mavi kıbrıstayım burda türkiyedeki dandik 20milyonluk klavyeyi bile 100e ittirmeye uraşıolar ne laptopu ne rami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bir firma, hizmet, vs. hakkında olumsuz bir fikriniz varsa, sebebini de belirtin lütfen. topic'e baktım, hepsiburada.com'dan alışveriş yapıp da sorun yaşamayanlar var. bir de hiç bir sebep belirtmeden hepsiburada.com'u yerenler var. madem kötü, neden kötü olduğunu da belirtin ki bilinçli bir seçim yapabilelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Racta, alsana sebep, http://forum.paticik.com/konu.php?id=119773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 versene sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hepsiburada'dan sorunsuzca alışveriş yapan kişilerin loto oynamasını öneriyorum çünkü epeyce şanslılarmış. ben de bir sebeb belirteyim yermek için, buyrun; http://forum.paticik.com/konu.php?id=180458 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 linke tıklasaydın alırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 @zopik ben lotro oynuyorum şu an ama hepsiburda.com la ne alaka anlamadim yoksa oyunu türkiyeyemi getiriyorlar. Hadi kapişalim: hepsiburdacomcular vs antihepsiburdacomcular :P Benim anladiğim kadarıyla teslimata kadar fazla sorun olmuyor yannız aldığınız ürün bozuk sa değiştirmek nerdeyse imkansız gibi bişey,neyse ben zaten siparişimi verdim diğer siteden,hepsiburda.com un dışında diğer online alişveriş sitelerini tartışırsak daha faydali bi topic olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: linke tıklasaydın alırdın bik bik bik gıcıklık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar