Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online alişveriş hangi siteden yapilmali?

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Evet 1-2 gün içinde 1024 ddr-2 ram almayı düşünüyorum amma velakin şu an gümüşhanedeyim,2-3 tane pc dükkanı var ve acayip kazık hepsi,sizce hangi siteden sipariş vereyim?
Hepsiburda.com hakkında çok kötü yorumlar var,mavi bilgisayarı düşündüm eksi deki yorumlari okuyunca ondanda vazgeçtim,son seçenek gigatek kaldi aklimda,şimdi linkleriyle beraber 1024 dd2-ram tavsiyesi istiyorum,120 ytl yide geçmesin bi zahmet:)
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepsiburada dan alıyorum hep. Genellikle en geç 2 günde evimde oluyor. 2 günü geçirirse iptal ediyorum direk.

ideefixe de son 2 siparişim de 1 hafta gecikti ,bende 2 sini de iptal ettirip bi daha da ideefixe den bişey almamaya karar verdim.

Onun haricinde mavibilgisayar ı da düşünebilirsin. Ama nasıldır bilmiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

bir firma, hizmet, vs. hakkında olumsuz bir fikriniz varsa, sebebini de belirtin lütfen.

topic'e baktım, hepsiburada.com'dan alışveriş yapıp da sorun yaşamayanlar var. bir de hiç bir sebep belirtmeden hepsiburada.com'u yerenler var. madem kötü, neden kötü olduğunu da belirtin ki bilinçli bir seçim yapabilelim biz de.
Sosyal ağlarda paylaş

@zopik ben lotro oynuyorum şu an ama hepsiburda.com la ne alaka anlamadim yoksa oyunu türkiyeyemi getiriyorlar.

Hadi kapişalim: hepsiburdacomcular vs antihepsiburdacomcular :P

Benim anladiğim kadarıyla teslimata kadar fazla sorun olmuyor yannız aldığınız ürün bozuk sa değiştirmek nerdeyse imkansız gibi bişey,neyse ben zaten siparişimi verdim diğer siteden,hepsiburda.com un dışında diğer online alişveriş sitelerini tartışırsak daha faydali bi topic olacak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...