Eternal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Gerçekten harika bir yazı olmuş. Hakkı Yalçın bir Galatasaraylı olarak bu kadar içten ve realist bir yazı yazdığı için çok teşekkür ediyorum. Artık yazılarını Fenerbahçe için yazıyor Fotomaç gazetesinde.. http://www.fotomac.com.tr/yaz1291-50120-107.html Seni seviyoruz FENERBAHÇE Adaletsizliğin yan kuruluşu haline gelmek mi önemlidir? Tek başına olup, haksızlığın ordularına yenilmek mi? Bizim taştan kalelerle futbol oynadığımız yıllardan kalan alışkanlıklarımız sürüyor. Bizler gönül verdiklerimiz haksızlık yaptığında, aşklarımızdan bile vazgeçeriz. Ve kaza süsü verilmiş cinayetlere de asla göz yummayız! O yüzden diyoruz ki... "Seni seviyoruz Fenerbahçe." Sana karşı açıkça örgütlenmiş bir düzene karşı verdiğin yürekli mücadele için... *** Futbolu böylesine kire batmış bir ülkede, kupanın mı anlamı var, ligin mi? Önemli olan, haksızlık cuntasına karşı yürekli olmak. O yürek Beşiktaş karşısındaki Fenerbahçe takımında vardı. Ama Fenerbahçe'nin karşısında Selçuk Dereli diye bir hakem de vardı. Selçuk Dereli, Beşiktaş için nöbetçi eczane gibiydi. *** Fenerbahçe, 90 dakika Beşiktaş'ı evire çevire yendi de, adaletsizliği yenemedi. Baki Mercimek'in babası hakem olsa, kırmızıyı gösterirdi. Selçuk Dereli göstermedi. Yan hakemin işaret ettiği Beşiktaşlı Mehmet Sedef'e bile kart göstermeyen adam, Fenerbahçe'ye gün yüzü gösterir mi? *** Adaletli bir hakemle, maç uzatmalara da kalmazdı. 90 dakikadan sonra Fenerbahçeli futbolcular raydan çıktı ama adalet maçtan önce raydan çıkmıştı zaten. Beşiktaş'ın attığı gol öncesinde verilmeyen faul, Beşiktaş için önceki gece verilen sayısız faulden biridir. Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısı, başkalarına verilen yüzlerce penaltıdan biridir. Maçın sonunda Fenerbahçeli Uğur Boral'a gösterilmeyen kırmızı kart da, Beşiktaş lehine hakemin biriktirdiği günahların kırıntısıdır. *** Gerçekler tekildir ama Selçuk Dereli tek başına değildi karar verirken... Ve Fenerbahçe'nin finaline kan doğradı. Biz bu filmi geçen yıl izlemiştik. Sezon başından beri de izliyoruz. *** Kızmayın Fenerbahçeli futbolculara Tek kişilik yalnızlıklarından, çok kişilik kalleşlikler çıkaramadıkları için onlara hesap sormayın. Başları önde duruyorsa kaldırın. İnsan olanın gücü bir yere kadar. Birbirine uydu olup, her türlü ahlaksızlığın çemberinde dönenlere inat, onlar yalnız başına onurlu mücadele veriyorlarsa, bırakın şampiyon da olmasınlar. *** Adalet eski bir sokak çeşmesidir, suyu kurumuş. Filmin sonunu beklemeye gerek yok. Yarından tezi yok, Adnan Polat, Fenerbahçe için kullandığı ses tellerine Beşiktaş bayraklarını asabilir. Yıldırım Demirören de, garantili mesajlarının ardından, yaldızlı davetiyelerin siparişini verebilir. Fenerbahçe için kazılmış kuyulara atarlar, yeni mesajlarını. *** Geçen yıl bir Fenerbahçe taraftarından mail almıştım. "Kazandığında sevmiyorum seni, kaybettiğinde sevdiğim kadar" diye... Namuslu yürekler için asıl zafer budur. O yüzden diyorum ki... Seni seviyoruz Fenerbahçe! Böyle kaybetmenin, kazanmaktan bile kutsal olduğunu gösterdiğin için. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 23:37 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 çok taraflı ve ezik bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ya bi gitsinler yaa, taraflılık olsa, o kadar gol pozisyonu mu olur. Evire çevire yenmişmiş yalana bak. Fenerin isabetli şut sayısı 7, Beşiktaş'ın 5. Topa saihp olmak başka, baskı kurmak başka. Skoru korumak isteyen takımlar da top çeviriyo ama baskılı oyanmıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 harika olmuş. @ gilaen : hadi len. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:03 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Seviyoruz Seni Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ımgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yok biz sevmiyoruz. yani sirk benzeri gosterilerini seviyoruz ama terbiyesizliklerini sevmiyoruz. cekilsinler ligden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Lol işinize gelmeyince ezik oluyor.. Herkes sizin gibi değil, bazıları olaya objektif bakabiliyor.. Komiksiniz.. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 03:35 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 galatasaraylımı bunu yazan helal olsun valla tüm gerçekleri objektif bir şekilde yansıtmış,herkes böyle olabilse bu ülkede şimdiye futbolumuz tertemizdi,futbolumuzu bu çamura batıranlar utansın,bu olaylarla mutlu olanlarda utansın diycem ama onlarda ne arar utanma sürün keyfini şimdi gün gelecek bu düzen sizinde çok emeğinizi yiyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ligden de çekilse, futbol defterini de kapatsa. ölene kadar fenerbahçeliyiz. bu ülkede yanlışları gösterenler taşlansa da kimileri taraflı olup görmek istemese de hala doğrunun yanındayız. isteyenler övünsün isteyenler dalga geçsin. geldikleri gibi giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ex-Galatasaraylıdır kendisi, Fenerbahçelidir şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hakki Yalcin fenerlidir, nerden cikti GS`li felan yav? Her gun olmasa bile 2-3 gunde bir fenere yazar takvim gastesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Eski G.S lidir Hakkı Yalçın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 GS`den Fenere donen adama adam demem ben, oha 180 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 eski gsli yeni fbli donek cirkef bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yahu ne dönmesi eternal nası karıştırdın ortalığı :D adam bal gibi fenerbahçeli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet ya bende onu düşünüyorum demekki yanlış biliyorum diye.Geçen sene sampıyonluk kaçtıktan sonra aziz yıldırım ıle ılgılı 2 3 hafta yazmıştı fotomaçta.Hayal satan adam mıydı neydı.Ha eğer geçmişinde gs yı tutmuşsa ozaman değişerek gelişen bir kişilik kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bunu bi galatasaraylı yazmaz.yazdıysada artık galatasaraylı degildir onunda beynini yıkamışlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu da eksiden said: galatasaray hakkinda 15 agustos 2003 gunku fotomac'ta bir siiri cikmistir; sevgiliye mektup sevgili galatasaray'ım.telaşlı gece vardiyalarındayız. senin maçlarına gelirken, zamana yeniliyorum. yetişememekten korkuyorum gollerine. birbirine sevgiyle bakan yüzlerin arasında kilometrelerce yürüyorum. kırmızı dostluklar bırakıyoruz birbirimize, sarı özlemler. cebimdeki bozuk paralar ritm tutturuyor, "re re re ra ra ra" diye. gülümsüyorum. bütün yollar sana çıkıyor, karşıma çıkan dağları çok kolay aşıyorum. gururla taşıyorum apoletini. alınterim iksirim oluyor. kendime avare oluyorum, sana divane. önüme çıkan her engelde, senin sevgin çoğalıyor bende. ardımdaki otomobil farlarında, bir dans pistinde sanıyorum kendimi. tenefüste çay molası gibi geliyor, dağlardan aşağı inişim. özlemle beklediğim bir mektubu okuyorum sanki, sana gelirken. yalandır bizlere verdiğin eziyet. olimpiyat stadı başkaları için kış mevsimi olabilir ama benim için sonsuz bir düş mevsimi. saçlarımı tarıyor rüzgar, akerdeonlar eşliğinde. gözlerimde tüm zamanların en güzel resmi. gökyüzü parlıyor, senin attığın gollerden sonra. takım sahaya çıkmadan önceki suskunluğum bir piyano resitali. haykırışım, çatlak duvarları bile ören sarmaşık. ben sana sevdalıyım, rengine aşık. o yollar, o çile bıktıramaz beni. ülkemizin sahipsiz yasalarına sızlanmayacak kadar gururluyum sana yakışıyorum attığın gollere, yürüdüğün hedeflere. sen yüreğimin gizli bestesi. eskiden asya masalıydık şimdi avrupa efsanesi. aslolan vefaysa, ben cefa çekmeye razıyım. varsın yollarda geçsin ömrümüz. senin seyrine doyum olmuyor. galatasaraylı çocuklar adına sevgili galatasaray'ım.telaşlı gece vardiyalarındayız. senin maçlarına gelirken, zamana yeniliyorum. yetişememekten korkuyorum gollerine. birbirine sevgiyle bakan yüzlerin arasında kilometrelerce yürüyorum. kırmızı dostluklar bırakıyoruz birbirimize, sarı özlemler. cebimdeki bozuk paralar ritm tutturuyor, "re re re ra ra ra" diye. gülümsüyorum. bütün yollar sana çıkıyor, karşıma çıkan dağları çok kolay aşıyorum. gururla taşıyorum apoletini. alınterim iksirim oluyor. kendime avare oluyorum, sana divane. önüme çıkan her engelde, senin sevgin çoğalıyor bende. ardımdaki otomobil farlarında, bir dans pistinde sanıyorum kendimi. tenefüste çay molası gibi geliyor, dağlardan aşağı inişim. özlemle beklediğim bir mektubu okuyorum sanki, sana gelirken. yalandır bizlere verdiğin eziyet. olimpiyat stadı başkaları için kış mevsimi olabilir ama benim için sonsuz bir düş mevsimi. saçlarımı tarıyor rüzgar, akerdeonlar eşliğinde. gözlerimde tüm zamanların en güzel resmi. gökyüzü parlıyor, senin attığın gollerden sonra. takım sahaya çıkmadan öncesi suskunluğum bir piyano resitali. haykırışım, çatlak duvarları bile ören sarmaşık. ben sana sevdalıyım, rengine aşık. o yollar, o çile bıktıramaz beni. ülkemizin sahipsiz yasalarına sızlanmayacak kadar gururluyum sana yakışıyorum attığın gollere, yürüdüğün hedeflere. sen yüreğimin gizli bestesi. eskiden asya masalıydık şimdi avrupa efsanesi. aslolan vefaysa, ben cefa çekmeye razıyım. varsın yollarda geçsin ömrümüz. senin seyrine doyum olmuyor. galatasaraylı çocuklar adına sevgiliye mektup [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 12:27 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gerçekler be bunlar gerçekler ne eziği sizsiniz ezik.gs den fenere dönen adam için gayet normalmiş sordunuzmu niye dönmüş peki gs den fenere?haklı olduğunu ve olduğumuzu hepiniz biliyosunuzda haklısınız deseniz olmayan gururunuz incinir ve yediremezsiniz olmayan gururunuza.olmayan gurur filan dedim ezik dedimde alınan varsa vardır yani hakaret mânasında kullanmadım o kadarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya arkadaşım sana ne diyim ben ya.BİR GALATASARAYLI BEŞİKTAŞLI FENERBAHÇELİ takımını deiştiriosa ki bu futbolun içinde olan yazan çizen bi adam.o adam kişiliksizdir karaktersizdir.fenerbahçeli olması için ne gibi bi nedeni olabilir?parası var diyemi.stadı var diyemi? fenerbahçe büyüklügü başka bi büyüklük diyemi?(adı konulamaz) takım degiştiren erkek.ya bi karı kıza yaranmaya calısıodur aptalın tekidir falandır.tabi takım degiştirmek derken ben galatasaraylıyım dediysen bitmiştir.futbolla ilgilenmezsin dersin kafama göre tutuyorum.bi fenerbahçeli de galatasaraylı olmasın.dönek adamdan taraftar olmaz takım deiştirenler anca o tip erkeklerdir.yada kişiliksizdir.onun harici etrafta sırf cadde kesimi fenerli diye fenerbahçeli olan kızlar var.onlar kim şampiyon oluosa onun formasıyla geziolar onları taraftardan saymıorum boş taraftar.sadece ilgi çekmek için fenerde caddede formayla gezerler. salak salak konusucaksan konuşma.sidik yarışı başlatıosun durup druruken.yok biz size 6 attık biz daha büyügüz falan.kimse burda cimbom hergun fenere koyuo tarzı konusmuo konusmazda.fener bizi yenio eyvalalh.ben 4-0 maçta anelkanın songu yatırdıgı pozisyonda keşke atsaydı hakkettiler dedim.kimse bunu inkar etmio.ama sen sidik yarıştırmıcaksın.o zaman uefaya super kupaya gidio olay işin içinden cıkılmıo o adam eğer dendigi gibi takım degiştiriosa bıraksın gitsin konusmasın daha ztn. adam niye fenerli olmuş dönekmiş diyoruz.sen olayı fenerbahçe büyüklügüne getiriosun.ne alakası var komplekslimisiniz anlamadım.benim babam senin babanı döver tarzı nedir yani [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:10 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İşte futbolun böyle saçma sapan tartışmalardan, kavgalardan başlayıp tutun fiziksel kavgaya kadar gitmesinden dolayı, takım tutmamayı ve futbolla ilgilenmemeyi seçtim. Yoksa milletin dış görüşü beni ilgilendirmez, ama ciddi anlamda kirletilmiş bir spor olmasından dolayı (en azından bizim ülkemizde) bu sporu artık sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ula fener ne adamsınız siz yaa valla türk futbolunu siz bu hale getirdiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kişiliksizlik değil o doğru yolu bulma.sen hırsızsın kötü oldupunu öğrendin hırsızlığın hırsızlığa devam o zaman.bana ikisi aynı şey değil deme aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 lorrotor son mesajınla saçmalakta zirve yaptın tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar