aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ben İzlanda'nın şarkısını beğendim. Rockçı kariyeri de fena değil hani amcanın, 84te İzlanda'nın ilk heavy metal grubunu kurmuş falan.. http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/video/ice.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ne zaman ki eurovision ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 10 - 12 MAyıs yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bizim sarki icin soyle yazmislar; TURKEY Kenan DOĞULU - Shake It Up Shekerim Orjinali de boyle mi bunun ? ulan 1337 sarkiyla mi katilacaz Eurovision'a ? [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 21:36 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hahahah, bizimkiler 133t göndermiştir, anlaşılsın diye.. gerçi ben olsam $ekerim yazardım :D [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 21:38 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 K33N4N ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Isvec alabilir, ben The Ark'i cok severdim zaten de burada milyar defa caldigindan kulagim mi alisti yoksa sarki mi cok guzel bilemiyorum, The Worrying Kind baya iyi ama. http://youtube.com/watch?v=6oKXIAqwujo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ulan isvecin kopegi oldun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ama öyle demeyin ya, Kenan'ın sahnesi süper falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu yarışmaya neden bu kadar paye biçiliyor hiç anlayamadım bak.. benim için büyük bir gizem olarak kalıcak bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hemırfol katılacaktı Finlandiya'dan sanırım... Ona ne oldu merak ettim eheh... Edit : Katılamamışlar... İyi olmuş gerçi, artık eskisi kadar sevmiyorum + bir metal grubunun burada çıkarak piyasalaşmasını istemem... [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 01:23 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 20 dakika sonra yarı finaller başlıyor, Kenan bize bir sürpriz yapmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 2007 albümü indirdim komple dinleyip duruyorum. finlandiya nın şarkısı fena değil gibi.. buarada şarkı cidden Shekerim diye geçiyor. çok 1337 olduk canım. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 21:49 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 O degil de yunanlilarin sarkisinin ismi Shake it up yessou maria, müzik olarak da andiriyor biraz. Iyi tesadüfmüs:) Digerlerini dinledim kismen, bi cacik olmaz. Sahsi fikrimce ilk 5'e gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 biz akdeniz ülkelerinde zaten bir gaz var ki... biz olmasak bu avrupa nasıl shake up edecek merak ediyorum yani ben. avrupa uyuyor resmen be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İnternetten canlı izleyebileceğim bi site biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya doğrusu sheqerim olmaz mı onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o diil de erovizyon rockvizyon olmus sanki... her çıkan gitarlarla baterilerle falan :S nooluo yaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Lordi fazla sallamış bunları ahahahah=) Popçuyla da gitsek arkaya bi gitar bi bateri atalım bakalım belki rockçılar yerler bize de oy yollarlar modunda düşündüler sanırım Neyse o kadar da fena olmamış. Pek beğenmedim gerçi ama... Finlandiya için katılcak olan abla iyiydi bayağı. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:23 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evet gördüm kendi sitesinde varmış =) ama IE ile açmak lazımmışkastırdı azcık. Ayrıca rock vision olsun ne güzel.. şimdi Izlanda geliyo, izlenesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evet izlandayı gördüm şimdi süfer olmuş. Kaç tane gitarist vardı orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İzlanda bitirdi performansını, deriler siyahlar falan tamrockçıydı adamlar görünüş itibariyle, 3 gitarla çaldılar ama, eeeh eurovision şarkısı yine eurovision şarkısı, bundan daha rock olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Shadow fury, gitarlardan ses çıkmadıktan sonra 10 tane olsa ne yazar, bence simetrik olsun diye öyle yapmışlar, iki gitar sağda, gitar ve bas solda, eurovision kitlesi dikkat eder böyle ince şeylere. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Pure pop olmasın da fason rock a da razıyız abi:D İsviçre nin şarkısının adı Vampires Are Alive dı ben gaza geldim oha gothic rock la filan mı katılıyolar diye, o kadar rock a meğilli düzenin içine popla oturttular çok pis içimde patladı Biri şunları öldürsün yaa İsviçre iğrençti hatta iğğvreaanççç ti, hatta kelimeler yetmiyo midemin çektiği işgenceyi tanımlamaya Sırada moldova var=) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:39 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar