Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben İzlanda'nın şarkısını beğendim. Rockçı kariyeri de fena değil hani amcanın, 84te İzlanda'nın ilk heavy metal grubunu kurmuş falan..

http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/video/ice.html
Mesaj tarihi:
Bizim sarki icin soyle yazmislar;

TURKEY
Kenan DOĞULU - Shake It Up Shekerim

Orjinali de boyle mi bunun ? ulan 1337 sarkiyla mi katilacaz Eurovision'a ?

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 21:36 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hahahah, bizimkiler 133t göndermiştir, anlaşılsın diye.. gerçi ben olsam $ekerim yazardım :D

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 21:38 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hemırfol katılacaktı Finlandiya'dan sanırım... Ona ne oldu merak ettim eheh...

Edit : Katılamamışlar... İyi olmuş gerçi, artık eskisi kadar sevmiyorum + bir metal grubunun burada çıkarak piyasalaşmasını istemem...

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 01:23 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2007 albümü indirdim komple dinleyip duruyorum.

finlandiya nın şarkısı fena değil gibi..

buarada şarkı cidden Shekerim diye geçiyor. çok 1337 olduk canım.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 21:49 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O degil de yunanlilarin sarkisinin ismi Shake it up yessou maria, müzik olarak da andiriyor biraz.
Iyi tesadüfmüs:)
Digerlerini dinledim kismen, bi cacik olmaz.
Sahsi fikrimce ilk 5'e gireriz.
Mesaj tarihi:
Lordi fazla sallamış bunları ahahahah=)

Popçuyla da gitsek arkaya bi gitar bi bateri atalım bakalım belki rockçılar yerler bize de oy yollarlar modunda düşündüler sanırım

Neyse o kadar da fena olmamış. Pek beğenmedim gerçi ama...
Finlandiya için katılcak olan abla iyiydi bayağı.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:23 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İzlanda bitirdi performansını, deriler siyahlar falan tamrockçıydı adamlar görünüş itibariyle, 3 gitarla çaldılar ama, eeeh eurovision şarkısı yine eurovision şarkısı, bundan daha rock olmaz heralde.
Mesaj tarihi:
Shadow fury, gitarlardan ses çıkmadıktan sonra 10 tane olsa ne yazar, bence simetrik olsun diye öyle yapmışlar, iki gitar sağda, gitar ve bas solda, eurovision kitlesi dikkat eder böyle ince şeylere. :)
Mesaj tarihi:
Pure pop olmasın da fason rock a da razıyız abi:D

İsviçre nin şarkısının adı Vampires Are Alive dı ben gaza geldim oha gothic rock la filan mı katılıyolar diye, o kadar rock a meğilli düzenin içine popla oturttular çok pis içimde patladı

Biri şunları öldürsün yaa

İsviçre iğrençti
hatta iğğvreaanççç ti, hatta kelimeler yetmiyo midemin çektiği işgenceyi tanımlamaya

Sırada moldova var=)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 22:39 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...