Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Celal Güzel: Bu zorbalıktır.

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

İyi güzel de zaten durup dururken kim darbe olmasını ister ki ? darbenin olmasini gerektiren sartlari hazirlayanlar zaten akp hukumeti degil mi ? neyin tartismasini yapiyosunuz, yok darbeden etegi tutusmayanlara sasarlarmis , cok hosumuza gidiyo darbe riski nasil mutluyuz bilemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
3 tane oy ile başa gelip ülkenin geleceğini komple değiştirmeyi kendilerine ilke edinen, toprakları&şirketleri yabancılara satıp göz boyayarak, günü kurtararak olumlu işler başardıklarını söyleyen, onca tepkiye karşı vurdum duymaz havada takılıp pişkinlik sergileyenlerin yaptıkları zorbalıktır asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
(Lütfen: tartışmalarda fikirler çelişsin fikirler kapışsın. Bireysel atışmalar(hakaret vb) ve sen şuraya git sen kal .. tarzı sataşmalar gereksiz olup aynı zamanda kaliteyi düşürdüğü ve düzen bozduğu için lütfen bu tip mesajlar atmayalım)

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:54 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı şeyleri kuralına göre oynarsın. Evet.
Ama alttan kazılan şeylerle o "bazı şeylerin" ki bunlar Ulusumun en değerli şeyleri olur; en basitinden "sorgulanması" bile ürperticidir. Bir şeyler yanlıştır.

Anayasa'nın ilk 4 maddesinde de belirtilmiştir. Tartışma konusu bile olamaz.

Nasıl oynadığınız, nasıl kazdığınız değil beni ilgilendiren.
Sorgulanamaz, tartışılamaz, "değiştirilemez, teklif dahi edilemez" şeyleri insanın içine soru işareti halinde bıraktıgınız anda sokağa düşerim.

%80 oyla dahi iktidara gelinse konu temel değerler, cumhuriyet, laiklik olunca akan sular durur. Demokrasi elbette çatlar, çatlatılır.

En yüksek şımarıklığımla, patavatsızlığımla söylüyorum. ÇATLATIRIM.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 17:04 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ak partinin yaptigi cirkeflikler niye gözden kaciyor ben onu anlamiyorum.
bizler bazi yerlerde demokrasiyi zedeledigimizi kabul ederek bazi hareketlerde bulunuyoruz ama akp ve sempatizanlari hic bir zaman kendilerine toz kondurmuyorlar.
işlerine gelincede demokrasi demokrasi.
atamayla cumhurbaskani getirmeye calismak ne kadar demokrasiyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala AKP'nin yaptıklarını demokrasi adı altında normal bişeymiş gibi gösterebilenlere, ülkenin geldiği durumu resmen körlüklerinden dolayı göremeyenlere inanamıyorum resmen.

Hala Demokrasi'de demokrasi. Ulan demokraside mi kaldı. 10 milyon kişinin oyuyla 60 milyon göz ardı ediliyor ya. Millet istemiyor bunlar kendi bildiğini yapıyor hala gelip demokrasi var diyorsunuz ya.

Ayrıca Laiklik tehlike altındaysa demokrasi umrumda olmaz, zorla laikliği korurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

etekleri tutuşmuş bunun da. tırsmış. korkuyorlar çünkü.. ben neden korkmuyorum genelkurmayın açıklamasından ? çünkü aynen öyle düşünüyorum ve destekliyorum. hemen darbe tarafına çekip demokrası ayağına ab yi abd yi falan arkanıza alıp sıyrılacağınızı sanıyorsanız avcunuzu yalarsınız. bu vatan sahipsiz değil
..kerim sizin demokrasinizi. yemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

hasan celal güzel in ne bok olduğu malumdur. ama bu söylediği şeyleri direkt kişiliğine bağlı olarak çöpe atmayı gerektirmiyor. adamın söyledikleri gayet yerinde ve de doğru. akP adam olsaydı zaten bu tür antidemokratik durumlara karşı sağlam dururdu. helal olsun hasan celal güzel e. her ne kadar din olayından yararlanmaya çalıştığı bir nokta varmış gibi görünse de bu kesin olmadığı içi yorum yapmıyorum.

Not: bu ülkede okuyup edip aydın olmaya, öğretim görevlisi olmaya, yazar olmaya falan gerek yok. direkt git orduya gir. her söylediğin doğru, kutsal zaten. hilmi özkök birazcık demokrat olmaya çalıştı. adama erman toroğlusuna varana laf etti. eğer nokta nın bahsettiği iki darbe planı büyükanıt a gelseydi acaba hilmi özkök ün aldığı tavrı alır mıydı çok merak ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Sandık konuşur. Erken seçim hemen şimdi meclis yenilensin, devlet kendine çeki düzen versin, cumhurbaşkanı kaçla seçilir ne olur bilelim artık. Meclisle devlet arasında ayrım yapmadım bakın.

Ondan sonra siyaset yaparız, Tayyip neci, Baykal neci, Ağar, Mumcu vs.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 17:31 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

AB'yi yemişim. AK parti yine seçilsin, o adam da cumhurbaşkanı olsun yarım sene sonra Türkiye, laiklik karşıtı davranan dini amaçları olan bir partiyi başa getirdi diye laf etmezlerse. Avrupa Birliğini referans olarak göstermeyin bu tür tartışmalarda bence. Ayrıca her yere amcaoğlunu sokup onları kukla gibi oynatmak demokrasi olmuyor.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:07 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yemişim ak partiyi, ben de yemişim avrupa birliğini ama mesele o değil ki.

hala söyleyen adama bakıyosunuz söylenene olaya bakmıyosunuz.

yani, ortada saçma bi durum var. başbakan olmuş, tek başına iktidar olmuş bi parti var. şimdi bu adamlardan cumhurbaşkanı çıkması durumuna karşı, ayar veren bi asker var. hayır darbe olacak da değil, ben ihtimal vermiyorum da. durumda bi acaiplik yok mu. adamların bi suçu mu var? suçu varsa bugün mü ortaya çıktı, çıktıysa nedir?

denebilen lafa bak, hem cumhurbaşkanı hem başbakan aynı görüşten olamazmış. bugün mü oldu bu?

bakın yine cümbür cemaat beğenmediğimiz bi adamın yazısı var konuyla alakalı, ben tekrar yazmayayım:

engin ardıç
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikte sayıları bir elin parmaklarını gecmeyen artık iyice iç yüzü, cirkefliği açığa cıkmıs akp nin savunmasını yapanların yazılarını okudukca midem bulanıyor.
hasan celal güzel kim be? ülkenin 4 te 1 oyuyla memleketi çiftliklerine cevirdiler bide utanmadan demokrasi diyorlar.
sokaga cıkarmıs ha? biz coktan cıktık sokaga milyonlar olarak. Cankaya yı ve cumhuriyeti yönetmeye layık biri o koltuga oturmadan içeri girmeye niyetimizde yok.
Ne mutlu bize ki arkamızda şerefsizlere karsı şerefli ordumuz var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu adamlarin hepsi milli gorus denen hastalıklı dusunceden gelen ve laiklikle ilgili acik ve net falsolari bulunan, belgelenen kisilerdir, birkere bu adamlar milletin meclisine vekil olurken ettikleri yemini yürekten etmediler, aksini iddaa eden olmaz sanırım.
Türkiye cuhmuriyetinde laiklik karsiti faaliyetlerde bulunmak suc degilse bu insanlarda sucsuzdur.
Ama evet bu adamlar basbakan , meclis baskanı olmadan once bunlar biliniyordu is bukadar ilerlemeden onlem alinmasi gerekirdi, simdi cok gec oldu, bu dogru.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:22 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...