Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Selamlar, Bu topicigimizde kavga edicez arkadaşlar.. Birbirimize kelime oyunları yapıp laf atıcaz.. Ayar alıcaz,ayar vericez. dimi niL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gece gece hic cekiLmiyosun eternaL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kaynadı [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:15 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 lopeth çok konusma sen.. Senin gibilerden çok gördüm tamam mı ? böle imzasının sonuna 3 nokta koyarak çok anlamlı oldugunu belirtmeye çalışmalar falan.. Geciceksin bu tarzları kardeşim.Çok boş konusuyosun takip ediyorum seni son 3yıldır. Bırak bu tarzları rahat ol relax ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 it örnıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Açılmış konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 çok kırıldım eternal =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 açılmıştı. kapanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 niye kapandı ya o milletin şaka yollu ayarları giderek kendini gerçege bıraktı galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kirmayalim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 de ortada birbirine ayar vermenizi başlatacak olay yok :) Ben başlatayım hemen :) I > YOU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 tabi nick büyüklü küçüklü ya. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Olayım o benim 99'dan beri bu nickle takılıyorum düşün. +2 charisma veriyor... Ayrıca öyle imzada "black metal ist krieg" fln derken öyle nargaroth dinlerim .. karizmanın kralı benim havası içerisindesin.. olmuyo yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Karizma lamer da ilk defa görüyorum. dEaThMooN ahah NaBeR Ya NaSıLsIn BaB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Lamer olduğuma nasıl karar verdin BaB ThE KanK ! I am full of skill oh yeah ! Bu arada cry more ! Sensible: said: I'm currently working for the damn talent tests to enter the University. /Başarılar dilerim :) [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:15 tarihinde, dEaThMooN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 türkçe forumlarda türkçe yazalım burada ingilizce yazarak yazarak ne elde etmeye çalışıyoruz ? daha kuul mu gözükceksnizi lütfen cx cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: türkçe forumlarda türkçe yazalım Dersen "önce bi nickine bak sonrada bi çay koy " derler adama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben türkçe yazalım dedim türkçe nick alalım demedim. Dikkatli okuyalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Nick ne lan? Lakap o lakap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kurt murt yazmışsın ,nesin sen arkadaşım,necisin,amacın ne ,farkın ne,anlat kendini,kaçma,tek cümlelerle insanların kafasını karıştıracak bir hakkın yok senin,olamaz. alla alla. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:14 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 eternal agzından rahat ol lafı da hiç düşmüyo ne iş bu aralar baya bi ortam yapmışsın galiba kart te şşim raad ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 malik sana ayar vermiyorum zaten isimden kaybetmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 burası artık benim özel topiğim, konuşmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kendinle celisiyorsun arkadasim!1. Disposition ftw! diye mesaj atan sen degilmiydin?!?1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar