Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Az once geldim filmden, nicholas cage ve jessica biel oynuyor, konu klasik fakat film genede ortalamanin ustunde, yani izlemeyen cok birsey kaybetmez ama izleyende cok sıkılmaz sanırım :) varmi izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 saat 3:30, yalana bak. imdi gelmişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yorum çok güzel, aynen katılıyorum. Ben de bugün izledim. Artık sıradanlaşmış ve klişe bir konu üzerine yine klişe akış ve klişe sonla bitiyor (daha ilk yarıdan sonunu tahmin etmiştim.) Fena değildi, vakit geçirtti ama sinemada izlemenin çok bir espirisi yok filmi, parayı kurtarmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yalanlarla dolusun yine Mc-Fly.. saat 3:30 hangi karıya kıza gittin yine sinema çıkışı kimbilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 allahin fesatlari, sinemadan cikinca durum yedik ordan anca geldik eve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 0:00 matineseydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yeme bizi Zegna, o filmin 00:00 matinesi yoktu bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yedin bizi tahta kaşıkla, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 topic yalan olmuş safdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 of sdf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Kimlere şampanya yolladı yine kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Dün izledim oldukça iyiydi. Sinemaya gidecekseniz en iyi seçim olacaktır. Son zamanlarda sinemada izlediğim en iyi filmlerden biriydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 anam! jessica! kesin giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hayatımda son yıllarda izlediğim en kral en güzel filmlerden birisi kendisi..Mutlaka görülesi izlenesi bir film.. butterfly effect ile aynı şeyi farklı açılardan işlemiş aslında film..nicholas cage'i pek sevmem ama gayet güzel bir iş çıkartmış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya idare eder islemisler cok siradandi acikcasi ama eglendiriyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bazı boşluklar olsa da gayet güzel eğlenceli bir film. tavsiye ederim. uyağı da kodum çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 filmdeki geriye dönme effektleri, nicolas abimin 2 dakka öncesine gidebilme yetenegimsi vesaire, film sanki 2 dakkada bitmis gibi bir etki birakti bizde. muhtemelen bilerek yapilmis, size de aynisi oldu mu? senaryo cok iyi degil ama o katilan effekt süper olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Spoiler yapmayın len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 spoiler sayilmaz ki, filmin ana konusu bu zaten :) kaldi ki öyle spoilerlik bi film de degil, bastan asagiya aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zaten çok uzun bir film deildi ondardır filmin sonunu tahmin edemeden izlemek daha zevkli tabi kendini kaptırdığın anda keklediler lan beni demek zevkli bir yerde tecrübe böyle kazanılıyor hem yatakta gözlerine zum yapılan sahne filmin en sağlm, güzel yeriydi zaten bi de 2 dk içinde geleceği gören klonlarını çıkartarak çoğalması, sonra klonların tekar çoğalması güzel fikir, hatun neler yaptırıyor insana nükler bomba senaryosu ii tamam da, daha güzel, dhaa zevkli bir hikaye bulunsa, deja vuda da gemiyi patlatıyolar, hep aynı hikaye biraz değişiklik güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 baştan aşağı spoiler mesajın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fragmanında bile benim anlattıklarımın daha fazlası gösteriliyodur nesi spoiler olcak, filmi izlemeyen biri bunları okuyup heyecanı kaçıyorsa zaten filmi izlmesin çünkü başka bişey yok sonuçlarını yazmadım zaten sadece filmde geçen olayları anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nicholas cage bakışı + jessica biel in kendisi + show tv de yayınlanan komünist nükleer başlıklarının amerikada patlatılması konulu film olmuş. kitabı hakkıdna çok şey duymuştum o bu kadar fos değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar