Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Merhaba arkadaşlar. Rnc sitesine maillistine katıldıgım için tarafıma bir mail gelmiş. 07 senesi için hangi grupları istersiniz diye anket var. Yabancı dalında Ana gruplarda şunlar var; Blur Bob Dylan Coldplay HIM Maroon 5 Massive Attack Oasis Queens of the Stone Age Radiohead Rammstein Red Hot Chili Peppers Tool Travis White Stripes Yerli dalında Ana Grup listesindede şunlar; Mavi Sakal MFÖ Pentagram Vega Ben yabancı olarak Queens of the Stone Age, Radiohead, Rammstein ve Red Hot Chili Peppers gruplarını favori olarak gösterdim. Sizin fikirleriniz neler bu sene, sizce kimler gelir :) edit: typo [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 22:50 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Blur Oasis Queens of the Stone Age üçünü de isterim şahsen ama ---Pentagram--- istiyorum !!! İstanbul'daki 2 konseri de kaçırdım özel nedenlerden dolayı ve şimdi Ankirock'taki Pentagram konserine gitmeye çalışıyorum.%90 o da olmayacağı için evime 15 dakika uzaktaki alanda Pentagram izlemeyi o kadar çok istiyorum ki :D zaten bu sene kesin gideceğiz ve çadırımızı kuracağız orası kesinde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Coldplay Maroon 5 Massive Attack Queens of the Stone Age Radiohead Red Hot Chili Peppers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 gönül isterki aerosmith , velvet revolver , pearl jam edik:bana gelen linkte saydığım gruplarda vardı :S [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:12 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Oasis White Stripes Blur Coldplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bob dylan i niye istemiyorsunuz yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bob Dylan , tool , coldplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yeter artık getirceklerse getirsinler Red Hot'ı bizi de çıldırtmasınlar,Ayrıca H.I.M'e hayır diyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 White Stripes ve Mavi Sakal hariç hepsi gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bob dylan yaşlandı artık klavye çalıyo konserlerinde, eski seste yok:P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Tool, Radiohead, Oasis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ana gruplarda ayrıca rage against the machine de var ki insan kendi kendine nasıl yani ya diye soruyor bir velvet revolver iyi giderdi dünya gözüyle slash ağayı görmek süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 benim favorim nuri alço. portakal suyunu oradaki herkese içirmesi koşuluyla. nick inden utan demek geliyor bazı bazı. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 03:17 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 massive attack, queens of the stone age, rammstein. bu 3 ü bana yeter de artar rock n coke için, ama radiohead derim 4. olarak. yerlilerden böyle bi yabancılar üstüne pentagram olursa, tadından yenmez. wacken dan 1 ay sonra bi de tatlı niyetine gider. nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 massive attack rammstein (coldplay de olabilir) red hot chili peppers tool mvö pentagram derim.zira solonorla gidelim diye bir plan vardı da gelenlere göre yalan olacak o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tool gelsin 1 hafta kamp kurmazsam orda adam diilim. pyro birlikte gideriz kampa da istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Queens of the Stone Age Tool Rammstein veeee Vega-pentagram.. Çok hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Pearl Jam istiyorum, gelsin ama dimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 onlar gelmez yok, yunanistana geldiler dibimize kadar bize uğramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 oasis massive attack tool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Massive Attack Radiohead Red Hot Chili Peppers Tool Çılgın atardı valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Rammstein ın konser performansı için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Massive Attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tool RHCP Rammstein HIM Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Listeden sadece Dylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar