Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu kanların orda end of volume 1 diyo ya kanalizasyon kapağının orda, ordan geri dönceğini anlıyoruz işte. benim tahminim molly(yer bulabilen kız) nin dediği öbür adam syları hayata döndürecek filan öyle bi dalga bekliyorum ben. zaten öbür topicte de demişti biri sylar ı oynayan aktör bi sezon daha anlaşma imzalamış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sonuna kadar izlemedim itiraf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Valla Sylar oldukça ölü gözüküyordu ama ne olur bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Off gece tekrarı kaçta acaba ? Süper Kupa maçına daldık izlemeyi unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1-2 civarı olması lazım tam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 [spo]sylar ölmemiş olabilir. yani şişlenip yığıldığı yerden 2 metre uzaktaki bi kanalizasyon kapağına kadar sürüklenmiş gibi bi kan izi vardı, sonra kanalizasyon kapağında bi hamamböceği vardı vol1 orda bitti. kendisi sürünerek te oraya kaçmış olabilir, başkası da sürüklemiş olabilir bilemiycem(böceğe dönüşmemiştir di mi:P) Bence bölüm olarak fena değildi.O kadar olayı birbirine bağlıycaz derken biraz cıvıtmışlar gerçi ama yine de fena değildi. Gerçi "hikaye boyu ukala takılan elemanın son anda imana gelip kendisini feda ederek diğerlerini kurtarması" gibisinden klişeler kullanılması kötü olmuş tabi.[/spo] Bi de; cnbc-e 2. sezonu yayınlıycakmı? o konuda bilgisi olan varmı ya da? 2. sezon dünya çapında ne zaman yayınlanıyo, cnbc-e yayınlarsa ne kadar gecikmeli olarak yayınlıycak? [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:06 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 güzeldi güzeldi asıl bundan sonra başlıyor sanırm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Abi en sonu dışında cidden iyiydi,Nathan'in imana gelmesi cidden kötü. Aslında şey yapabilirdi. Götürürdü Peter'i yörüngeye yerleştirip kaçardı.Ama olmaz boşverin sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya bari bi sylar-peter kapışması olsaydı uzun biraz aksiyonu tatmin etseydi. Ondan hemen öncede united forces tanımında komplike şeyler olsaydı. A:ahanda B:Obaa.. *Cort* A&B:Haydaa...... İşte budur tepkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya Peter zaten uçamıyor mu? Nathane ne gerek vardı ki uçsun havada patlasın , iki işi aynı anda yapamıyor mu bu adam , hem nüklear olarak kızışmaya devam etsin hem de uçsun gitsin kardeşim. Ayrıca Sylar ölmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Syların gözlerine dikkat ettiyseniz, Claire ve Peter öldüğü zaman nası stand-by konumuna geçiyolarsa Syların ki de öyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nathan'a ne oldu peki acaba? :p Peter nasıl oluyorda, rüyasında(?) Charles ile konuşuyor? O hamamböceği ne iş? Veya veya, Volume Two'da kırmızı japonlara karşı tek başına kılıcını çeken mavi japon kim? Hikayesi anlatılan Kensei mi? güzel sorular bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nathan bence Peter patlayana kadar sarıldı ona. Çünkü işin raconu bu, bkz: kural#22: "hikaye boyu ukala takılıp son anda imana gelen şahıs", kendisini kurban edip diğerlerini kurtarmak zorundadır. Anladığım kadarıyla Charles ın da bi gücü var (ya da en azından o işlerle ilgili). Eh, Peter da onun yanında bulunduğuna göre gücünü de almıştır, belki bayıldığı sırada o güçle rüyasında görmüştür ne biliyim. Hamamböceği de bence ilk bölümde anlatılanlarla ilgiliydi. Hani Mohinder filan diyo ya insan ne kadar gelişmiş olsa da hamamböceği en evrimleşmiş canlıdır filan diye. Onunla alakalı bence. Eh, biliyoruz Sylar'ın en büyük saplantısı evrim. Yani "süperim ben uberim, özelim, en evrilmiş ben olucam" triplerindeydi hep, ama sonunda nooldu? Oydular içine badem koydular, üstüne bi de kanalizasyon yolları göründü kendisine. Yani o böcek orda bi "Sylar a kapak olsun ulan geçirdiler işte" anlamında duruyo da olabilir. Tabi Sylar daki repertuarı göz önüne alırsak böceğe dönüşmüş filanda olabilir bilemiycez:) Bi de evet sanırım o adam Kensei ydi. Kılıçta ve sırtındaki bayrağımsı şeyde o işaret vardı işte. Bi de Sylar ın gözleri olayı bence Isaac ın yeteneğiyle alakalıydı. Son anda kurtulucakmıyım kalıcakmıyım diye kehanet görmeye çalıştı sanırım, kendisinin yerde yığılı kaldığı sahneyi görünce o noktada kaldı. O sahneyi görmeye çalışıyo da olabilir. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:34 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Volume Two nasıl başlicak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya dün gece aklıma geldi, Şimdi Sylar'da bir nevi Peter gibi güç soğurmuyor mu ? Peter gücü aldığını bilmesi ve onu hatırlaması yetiyor ve kullanabiliyor ama Sylar ise beyinler inceleyerek nasıl çalıştığına bakması gerekiyor. Şimdi aslında Sylar'da Peter gibi her karşılaştığının gücünü alıyor olabilir ama nasıl kullanacağını bilmiyor.Bir şekilde son anda Claire'nin gücünü imana gelip kendi kendine çalıştırmanın yolunu bulduysa kaçmış olabilir ? Ya da bunu geçtik büyük ihtimal Molly'nin dediği "bulmak istemediği tek kişi" Sylar'i yanına almış olabilir. Ayrıca hikayenin sonundaki Mavi Samurai Kensei.Flamasında arması falan vardı hatta. Ayrıca o rüya değildi anladığım kadarıyla.İstemeden geçmişe gitmiş olabilir.Ya da rüya ise büyük ihtimal Charles onu getirmiştir gerçekleri görsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bundan 3 ay kadar önce final bölümüne izlemiş biri olarak burda bukdar bekleyip izleyen insan görünce bir gario oldum hehehe Arkadaşlar size birde iyi haberim var. Heroes ek 2-3 bölüm ile gelicek çok yakında sadece hiro ile alakalı olucak. yazın çıkıcaktı. belki çıkmıştır bir bakıcam bu akşam. O deilde, bir çok saçmalık var dizide. mesela ilk başta peter ın abisini kaçırıcakken bizim gözlüklü ve dispel gücü olan beyfendi, adam hop diye uçup kaçtı. dispel efekti çalışmadı? hani derseniz yoğunlaşması lazım. e hayır çünkü beyin okumaya çalışan arkadaşımız da denedi ama dispel ci adam ortada olunca beceremedi. burda bi saçmalık var bikere. bikaç şey daha varda şevkinizi kırmıyım daha fazla =) herşey bikenara dizi çok güzeldi. en azından çok güzel vakit geçirdik ortalama sanırım 25 bölüm sürdü. 2 ay içinde gleicek tekrar. yeni sezonda neler olucak, buggyman i görebilcekmiyiz yada peter la abisi ne oldu görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Sanırım orda ruhu geçmişe gitti gibi bişey oldu. Çünkü Noah (hehe Noah artık onun adı) Peter'ı baygın haldeyken yerde buldu hatta Molly sayesinde buldu galiba. Sylar'ın güçleri nasıl aldığı biraz muamma sanki. Annesinin evinde Hiro zamanı durdurduğunda hareket etmemiş miydi? Bide Haitiliye ne oldu ölmüş müydü o? Alternatif gelecekte onun yanında hiç bi güç çalışmıyordu, Parkman da zaten Noah'nın düşündüklerini Haitili yanındayken duyamamıştı. Acaba dedim Molly'yi gören haitili falan mı edit : sonra zydar'ın dediği var Haitili yanındayken Nathan nasıl uçabildi [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:50 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Haitilinin olayın farkında değilken bile bloklaması belki kendisinde otomatik savunma gibisinden refleksif bi şekilde üzerindeki etkileri kaldırıyodur ne biliyim. Parkman gücünü onun üzerinde kullanmaya çalıştıysa o yüzden okuyamamıştır belki. Nathan yakında değildi ve Haitili de uçacağını düşünmüyoken Nathan uçmuştur bence, zaten 1 saniyede ortadan kayboldu o kadar kısa sürede de gücünü kullanamamıştır.Kendisine bişey yapmadığından da öyle refleks gibi bi anda kullanamamıştır. O değil de Sylar neden bi kılıç darbesinde yere yığıldı ben onu anlamadım. Zamanında Noah onun üzerine bi şarjör mermi boşaltmıştı evlerine geldiğinde, adam duvara yapışmıştı ama diğerlerinin dikkati 2 sn liğine dağılınca topuklamıştı. -ki bilmemkaçıncı kattan düşünce topallayarak ta olsa kaçabilmesi onun dayanıklılık gibisinden bi gücünün olduğunu gösterir(daha önceden de Parkman vurmuştu başlarda, yine kaçmıştı).Bi kılıçta yamulması tuhaf yani:) Ayrıca Nathan salağının sonda niye kendini kurban ettiğini anlamadım. Bıraksaydı Claire vursaydı Peter ı, kurşun ameliyatla filan çıkarılırdı canlanırdı Peter da... Tabi kendini kurban etmemiş te olabilir son anda bırakıp uzaklaştıysa filan kurtulmuş olabilir. Ama düşük bi ihtimal yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dizide sacmalık bol zaten. mesela peterın sylar camları yerden toplarken mal mal beklemesi, ya da syların sureshi oldurmemesi, o da olmadı bu adamların regenerationı var ama sinirleri de mi çalışmıyor, acı çekmiyorlar. hadi diyelim ki oyle, peter neden anırdı sylar kafasını keserken. insanlara istedigini gosterebilen kızın gosterdikleriyle gercekler arasında fark var, micah nasıl oldu da aynı odaya girdi. yani boyle gercek duzlemde hareket edersin ama gorduklerin manipule edilmis gercektir falan, hos degil bunlar. yani simdi senin onune duvar cıkarsa sarpıcak mısın, ya da micahın kızın elini tutması falan. clairein nathanın ofisindeki olmayan camdan atlayışını saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bence nathan peter'i yörüngeye bırakıp kaçtı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 season 2den ilk görüntüler buyrun :) çekim rezalet gizli gizli comicconda çekmiş bir eleman ama tam ekran izlerseniz bide videonun altındaki yorumları okursanız güzelce anlaşılıyo http://www.youtube.com/watch?v=NvU4MfcsO0Y sylar 2. seasondada var ölmemiş esas merak ettiğim mollynin söylediği sylardanda kötü dediği kişi kim olcak nathanda peterda hayatta vsvs izleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Molly'nin bulabildiği kişileri bi düşünelim, Sylar, Peter ve yanlış hatırlamıyosam Claire (eksikler olabilir). Bunları bulabildiğine göre, onlar o çok kötü kişi diil. Eğer o adam Molly'nin yanında olsa Molly onu mutlaka tanır diye düşünürsek, Noah (Mr. Bennet sdfdsf), Mohinder ve Parkman da diil. Molly'yi Linderman kullandığına göre, olayların yaşandığı süre zarfı içinde Linderman ile ortak çalışanların da olmadığını düşünebiliriz. Yani tahminimce, şu çok kötü kişiyi henüz hiç görmedik. Yukardaki videoda görüldüü üzere bizimkiler, daha önceki nesillerin özel insanlarıyla beraber hareket ediyolar. Burdan yola çıkarak ben diyorum ki, Molly'nin bulmaya korktuğu adam bi önceki neslin "villainı", bi nevi Sylar'ı olabilir. Hem Sylar'ı bulmaya çalıştığında da gayet zorlanmıştı Molly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tabiki hiç göstermediler o karakteri yeni sezonda gelcekte gücü ne olcak acaba hatta dedikoduları var kadın olcakmış o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nathan ve Peter'in annesi olabilir diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence syların annesiyle ensest iliskisi varmıs, mollyye kreste cok kotu davrandıgından molly bunu sevmiyor, iste resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar