Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos FB'yle sözleşme imzaladı


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

fenerin 6 yabancı oyuncusu var, transfer dönemi de değil. söz imzası herelde bu resmi olamaz yani.

böyle bir anlaşma yapılmış olabilir. carlos'un açıklayıp fbnin yalanlaması garip geldi bana. gelecek sezon carlos gerçekten geldiğinde ne diyecekler, şaka falan mı yapıyolar :)

gerçi carlos da eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdi, geçen sezon da fb ile anılmaktan cok sıkıldıgını söylemişti ama şimdi götü mecbur olunca fb ye gelmek istediği için böyle bir yalan söylemiş de olabilir.

herneyse gelirse fener nasıl katkısı olur, 34 yaşında oldugu için ve eski verimliliginde olmadıgı için çok şeyi değiştireceğini düşünmüyorum ama ümit ve ugurdan iyi olacagı kesin. uzaktan sert şutları da gol getirir tabi. bir de forma satışlarından elde edilecek gelir var tabi, sanırım en büyük katkısı bu olacak. kezman'a verilen paraya üzülebilir belki taraftar ama carlos'a verilecek paraya kezman kadar üzülmemeli. bana göre ortega'dan sonra fb ye gelmiş olan ikinci yıldız oyuncu carlos olur.

eğer bir teklif varsa gerçekten carlos verilen paraya bakacaktır ilk önce. o para da fenerde olduguna göre ikna etmek zor olmaz. yalnız eğer fenerbahçe yönetimi bunun bir yalan oldugu konusunda dogruyu soyluyorsa ve almayacaklarsa bence daha dogru bir iş yapmış olur. geçen sene bütün ugraslar sonucunda teklifleri şeyine takmayan adamın şimdi bi tarafı sıkıştı gelmek istiyor diye almaması lazım fenerin, zaten değmez. yönetim bu futbolcuyu alarak değil almayarak daha büyük büyüklük yapmış olur. eger alacaklarsa da mutlaka gecen sene teklif edilen fiyatın cok daha azını teklif etmeleri mantıklı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo
üye § 27 Nisan 2007, Cuma - 16:53
ona verilcek milyon dolarla daha ii transfer yapılabilir.fenerde 6 yabancı var ama sene sonunda deivid kezman falan kesin gider herhalde ben öle düşünüyorum


Bu da en sığ yorumdur heralde. Sana değil lafım ama bi transfer haberi üzerine en çok yapılan baymış yorum. Varsa tavsiyen söyle mesela şu alınsa daha iyi olurdu diye.

Kezman kalır da Deivid gider muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vodan.bu yorum sadece fenerbahçe için geçerli.cunku hakkatne yıllardır milyon dolarlık transfer yapıosunuz ama aldıgınız adamların sadece ismi var.bi yararı dokunmuo.kezman bu sene fener de ne yaptı hiç bişi.

o yuzden diyorum.roberto carlos a harcancak parayla 2-3 tane işe yarayan adam alsanız en azından turkiye kupasını alabilirsiniz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak bu konuda haklısın.kim ne derse desin kezman ve deivid yerine 2 tane çok daha kral forvet alınırdıki yıldızı geçin 2. ligde onlardan iyi oynayan var(iyi oynayan derken en azından 1 maç biraz güzel oynayıp 1 maç kötü oynama değilde çaba gösteren performansını koruyan oyuncular)

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deli oluyorum şöyle yaşlılıktan ölmek üzere olan adamları milyon dolarlar verip almalarına. O paralara Afrikada ne futbol okulları açılır var ya, hem garibim Afrikalılar kendileri ve aileleri için bir fırsat yakalar hem sen ufak yaştan 10 numara topçular yetiştirir, yerli statüsünde oynatır, kendi takımını ve milli takımı ihya eder üstüne kafayı yersin bu kadar parayı nereye koyacağım diye.

Mal la bu bizim yöneticiler.

RC ya da FB ile ilgili değil bu sözlerim, genel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...