MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Tüm fenerlilere tebrikler. Az önce kendisi açıklamış. Kaynak: NTV altyazısı. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:01 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 aldılar valla hayrını görsünler heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fb yöntimi,carlos'un acıklamasının gercegi yansıtmadıgını acıklamı$ eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 34 yaşındaki adamla ne yapacaksak artık,ama sonunda solda uğur ve ümit kazmalarından kurtulduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ewt fenerbahce.org yalanlamış ama roberto nie böle bişi açıklasın ki. Futbolcular yada klüpler bazen anlaşmak üzereyken zoraki yapıyorlar açıklayıp beklenti yaratıp transferi mecburi hale getirmek amacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Futbolcular yada klüpler bazen anlaşmak üzereyken zoraki yapıyorlar açıklayıp beklenti yaratıp transferi mecburi hale getirmek amacıyla. Tamamen haklısın ama roberto bu yaa,boru değil ki,genç olsa anlarım da yaş var deneyim bişey dediyse doğrudur derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 34 de bile burada çok deli işler yapar carlos. belkide carlos gelecek sene için şimdiden fiyat yükseltmek adına bu yola girmiş olabilir. diğer takımlara açık bir mesaj gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fenerin 6 yabancı oyuncusu var, transfer dönemi de değil. söz imzası herelde bu resmi olamaz yani. böyle bir anlaşma yapılmış olabilir. carlos'un açıklayıp fbnin yalanlaması garip geldi bana. gelecek sezon carlos gerçekten geldiğinde ne diyecekler, şaka falan mı yapıyolar :) gerçi carlos da eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdi, geçen sezon da fb ile anılmaktan cok sıkıldıgını söylemişti ama şimdi götü mecbur olunca fb ye gelmek istediği için böyle bir yalan söylemiş de olabilir. herneyse gelirse fener nasıl katkısı olur, 34 yaşında oldugu için ve eski verimliliginde olmadıgı için çok şeyi değiştireceğini düşünmüyorum ama ümit ve ugurdan iyi olacagı kesin. uzaktan sert şutları da gol getirir tabi. bir de forma satışlarından elde edilecek gelir var tabi, sanırım en büyük katkısı bu olacak. kezman'a verilen paraya üzülebilir belki taraftar ama carlos'a verilecek paraya kezman kadar üzülmemeli. bana göre ortega'dan sonra fb ye gelmiş olan ikinci yıldız oyuncu carlos olur. eğer bir teklif varsa gerçekten carlos verilen paraya bakacaktır ilk önce. o para da fenerde olduguna göre ikna etmek zor olmaz. yalnız eğer fenerbahçe yönetimi bunun bir yalan oldugu konusunda dogruyu soyluyorsa ve almayacaklarsa bence daha dogru bir iş yapmış olur. geçen sene bütün ugraslar sonucunda teklifleri şeyine takmayan adamın şimdi bi tarafı sıkıştı gelmek istiyor diye almaması lazım fenerin, zaten değmez. yönetim bu futbolcuyu alarak değil almayarak daha büyük büyüklük yapmış olur. eger alacaklarsa da mutlaka gecen sene teklif edilen fiyatın cok daha azını teklif etmeleri mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yalanladılar sözleşme imzasını. http://www.fenerbahce.org.tr/detay.asp?ContentID=7233 [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:39 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bence almıştır fb ama kritik dönemlerde eldeki o mevki oyuncuların morali bozulmasın diye yalanlanıyordur alındıysa bence çok iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 carlos gelirse fenerin sol kanadı çöker. bir kaç frikik golu atar sevinirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 o mevkide yabancısı yok fenerin, türk olanların da morali bozuk olsa nolur zaten her maç nal topluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ona verilcek milyon dolarla daha ii transfer yapılabilir.fenerde 6 yabancı var ama sene sonunda deivid kezman falan kesin gider herhalde ben öle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 RC ile ciddi satış patlaması yapar eşantiyonlarda FB ve tabi adam boru değil Roberto Carlos yani illaki bişiler yapar takım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Diablo üye § 27 Nisan 2007, Cuma - 16:53 ona verilcek milyon dolarla daha ii transfer yapılabilir.fenerde 6 yabancı var ama sene sonunda deivid kezman falan kesin gider herhalde ben öle düşünüyorum Bu da en sığ yorumdur heralde. Sana değil lafım ama bi transfer haberi üzerine en çok yapılan baymış yorum. Varsa tavsiyen söyle mesela şu alınsa daha iyi olurdu diye. Kezman kalır da Deivid gider muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bir kere de Roberto Carlos ile dfenesinler Türkiye kupasını almayı lol :) Hayırlı olsun, Ümit Özat'ı sevmem, kessin onu. Tebrikler FBlilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 robertonun gelmesinden ziyade ümit gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 vodan.bu yorum sadece fenerbahçe için geçerli.cunku hakkatne yıllardır milyon dolarlık transfer yapıosunuz ama aldıgınız adamların sadece ismi var.bi yararı dokunmuo.kezman bu sene fener de ne yaptı hiç bişi. o yuzden diyorum.roberto carlos a harcancak parayla 2-3 tane işe yarayan adam alsanız en azından turkiye kupasını alabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bak bu konuda haklısın.kim ne derse desin kezman ve deivid yerine 2 tane çok daha kral forvet alınırdıki yıldızı geçin 2. ligde onlardan iyi oynayan var(iyi oynayan derken en azından 1 maç biraz güzel oynayıp 1 maç kötü oynama değilde çaba gösteren performansını koruyan oyuncular) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Kezmanı bilemem de deivid hakkaten yanlış seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Deli oluyorum şöyle yaşlılıktan ölmek üzere olan adamları milyon dolarlar verip almalarına. O paralara Afrikada ne futbol okulları açılır var ya, hem garibim Afrikalılar kendileri ve aileleri için bir fırsat yakalar hem sen ufak yaştan 10 numara topçular yetiştirir, yerli statüsünde oynatır, kendi takımını ve milli takımı ihya eder üstüne kafayı yersin bu kadar parayı nereye koyacağım diye. Mal la bu bizim yöneticiler. RC ya da FB ile ilgili değil bu sözlerim, genel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ntv de sallamaya başladı ya artık,kıyamet alameti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 deividin sivaslı oldugunu düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 NTV de pek sallamaz ama belli olmaz. Yonetim yalanlama sebebi sampiyonluk yarisinda futbolcularinin kafasini karistirmamak icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 kedi ulaşamayacagı cigere... carlos u burda tartışmak komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar