Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 2 gündür üniversite de bu yurtsever cephe diye geçinenlerle ülkücüler arasında olay çıkıyor.dünkü o kadar büyük bir$ey değildi de bugün i$i abarttılar artık.bu yurtsever cepheliler üniversitenin bahçesinde toplanıp kahrolsun fa$izim diye bağırmaya ba$lamı$lar (tamam buraya kadar bir$ey yok).kahrolsun fa$izim den sonra "apo'ya özgürlük" diye slogan atmaya ba$lamı$lar bu seferde.bunların hepsi üniversitenin içinde oluyor (9 eylül üniversitesi-hukuk fakültesi).hukuk fakültesinin çıkı$ına ülkücüler toplanmı$ içeri girmeye çalı$ıyorlar ama giremiyorlar tüm kapılar kapatılmı$ güvenlikçilerle,çevik kuvvetler falan geldi.ben,dersi bıraktım okula bile giremedim,lol diyorum sadece.içeriden hala bağırıyorlar,ta$ vs atıyorlar dı$arı ülkücülere.bir kaç ülkücü demirlerden atlayıp girmeyi denemi$ ama girememi$ falan.sonrasında da bu üniversite bahçesindekileri otobüslere bindirip uzakla$tırdılar. nedir bu iki gündür olanlar anlamıyorum,yarın fakülteye penguen çizerleri de gelecekler.çok merak ediyorum yarında olay çıkıcak mı diye.abardı olaylar artık.olaylar elbet her zaman olurda benim asıl üzüldüğüm nokta; ben bu "apo'ya özgürlük" diyen itin dölleriyle aynı okuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Off ben 9 Eylül'ü yazmayı düşünüyordum ya o kadar kötü mü bu olaylar? (yalan aslında bakmayın böyle dediğime puan tutsun isterse sağcılar solcular birbirine el bombası atsın gene de yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yardım et ülkücülere girsinler bi şekilde, okul içinden çukur falan kaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yalvarıyorum cümle kur ouz yalvarıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ben her markette "Kurdistan'a ozgurluk" tip boxlarinin oldugu bir yerde yasiyorum 3 aydir ya. Adami zorla irkci yapacaklar cidden goruslerim degismeye basladi yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 penth +1,katılmamak elde değil.bir$ey desen veya yapsan sen ırkçı oluveriyorsun. topcite 9 eylülü yazacaktım diyene söyliyim; i$im olmaz bunlarla diyorsan gir,okursun.ama kulaklarını da tıkaman gerekiyor bir yerden sonra.yoksa aman banane diyen insanın bile tepkisini çekiyorlar.ayrıyetten daha bölümde değilim ben,hazırlıktayım.bölümlerde nasıldır bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Tınaztepe'de mi oluyor bu olaylar,Malum o dağ başında kimse siyaset falan yapmazda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Apo posterleriyle, PKK lehine slogan atan gruplara hiçbirşey yapmayıp, uyuyan; Köşk'ün önünde elinde bayrakla, Atatürk posteriyle memleketini iki kuruşa yabancılara satmayan insanları tutuklayıp götüren bir hükümetimiz var ne yazık ki. yazık... bu millete, vatana, en önemlisi de bayrağa yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 9 eylülde ilk defa böyle olay oluyor bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abi onu geç istanbul üniversitesinin kampüsünde apo posteri var. kendi gözlerimle gördüm. arkadaşımın elinde öğretmen olma hakkı alındı. şimdi ist. üni. de çok falza politik görüşü yamuk olan insan olduğu için öğretmen olmaları yasaklanmış. arkadaşımın tek güvencesi buydu urdu dili okumuştu yazık oldu 5 seneye bu şerefsizler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Hepsini geçtimde urdu dili ve edebiyatı okumakta nedir yav. Urduca konuşan bir Pakistanlılar var, onlarda zaten İngilizce biliyor :) O bölüme giren önce sopayı sonra işsiz kalmayı baştan kabullenmiş demektir. Urduca öğretmek için urduca öğrenmekte güzel ayak. Diğer bölümlerde öğretmen olabilmekte ayrı bir şaklabanlık örneği. Urduca oku sonra sınıf öğretmeni ol, oh iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abi üniversite bitirmiş adam işte urducadan başka neler öğretiyolar o adama. ingilizce öğretmeni olucaktı. hayvan gibi ingilizce biliyor ama sonuçta insanlar bi üniversite disiplini almışmı dite diploma istiyor. hakkın varmı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 İngiliz Dili ve Edebiyatında okuyup hayvan gibi İngilizce bilenler olsun İngilizce öğretmeni efendim. Şimdi sen hayvan gibi matematik biliyorsun diye matematik öğretmeni mi olacaksın veya ben tarihi hayvan gibi biliyorum diye Tarih öğretmeni mi olacağım. Amatör olarak ne yaparsanız yapın efendiler ama başkasının işine burnunuzu sokup köteklik olmayınız. Önce alaksız bölüme gir sonra çıkınca suçu başkasına at, oh iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 saçmalıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Valla ben ODTÜ'deyim, bizde bilirsiniz meşhurdur böyle solcuydu komünizmdi dalgaları. Hala da var etkileri her adımda her nefeste hissediyoruz kampüste. Ama böyle bu kadar abartı bir şey görmedik henüz. Hani abartma derken Apo'ya yavşaklık yapacak kadar demek istiyorum. Yoksa kavga gürültü derseniz gırla, 2 sene evvel yoldaki sokak lambasını söküp birbirlerinin kafalarına geçiriyordu arabaları taşlıyodu millet, geçen sene ordu halinde polise falan sataşmışlardı. Her sene 1-2 patırtılı gürültülü büyük eylem olur böyle. Ama apo mapo falan konularına girecek kadar abartamadılar henüz gördüğüm kadarıyla. Ki şu yurtsever cephe mi ne her gün her yerde posterini felan görüyorum aktif galiba bizim okulda ona rağmen.. Ne diyim, insanlar karakter olarak güçsüz olunca bir ideolojiye sığınıp kendini kabul ettirmek, yaranmak, onun peşinden gözü kapalı gidip grup-sürü psikolojisiyle hareket etmek, bir şeylerin parçası olmak isterler. Karşıt gruplara da ölümüne gözü kara saldırırlar. İşte bu ideoloji bazen siyaset oluyo bazen futbol bazen kan davası, bazen sidik yarışı. Artık ne olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Penth ben 10 yıl Van'da yaşadım, aşırı milliyetçi (ülkücü değil) oldum. Sende olursun, insanın içindeki enerji birikimini boşaltması güzel oluyodu. Van gibi bir kazandan geldim Başkent Üniversitesine, tikkylerin arasına, bir tane mi olay olmaz yahu. Ancak adı reis olup lüks arabalarla, kızlarla dolaşan adamlar, birkaç tane de solcu gruplaşma var, action 0. Canım çekti valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Isvec'ten fasist donerek bi ilke adim aticam zaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Benim sevişme potansiyelim acaip diye sapık mı olayım mesela dimi Fedo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu arada sonradan bir arkada$la konu$tum,bu yurtsever cephe dediğim kesimden.bizimkiler çıkarmamı$ falan dedi.araya dtpler kaynamı$ onlar yapmı$ ama bizimkiler dtplilerle kavgalıydı vs dedi.anlamıyorum artık ben bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Kafaları yokmuymuş sizinkiler bi linç edememişlermi aralarındaki sıçanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 niye alıyorlar aralarına dedim cevap gelmedi zaten sonra eheh.yanlız o kapıları kapamasalar,kesin ölü çıkardı ya neyse.ayrıyetten bir haber bile bulamadım,o kadar kamera vardı olay yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ODTUde APO lehine tezahürat biraz zor. ODTU kredi aldığı bankalar sağ olsun sağ kanat FTW :) Ayrıca bende APO hakkında lehte gösteri yapan bir grup görsem mümkünse onlara saldıran ülkücü veya her ne grup ise onları desteklerim çünkü APOyu savunan kişi terörü destekliyor ve ülkemi bölmeye çalışıyordur. İlkelim bu konuda. ***edit** alehine yazmışım lehine yerine :) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 02:39 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abso abi işte onların karşısında olupta ülkücülere karışmamak lazım bence. tamam ben görsem uygun anda kafa göz dalarım ilkelmiyim evet ilkelimde. o ülkücü tayfasından onlar kadar nefret ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bi taraf PKK olunca akan sular durur yani karşı taraf ne olursa olsun yanlarında olmak lazım. En kötü ihtimal jandarma veya polis geldiğinde güçlü taraftasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Absolut haklı bi yerde vatan meselesi. Safım belli olur hikayesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar