Zopik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Az önce ürün yorumlarını okurken gördüm bunu. Vatandaş dizüstü bilgisayarın performansını yorumluyor, okuyun bi :) said: 25.04.2007 performans süper Ben bu ürünü 2. kez alıyorum. kendim kullandım sonra bir arkadaşa bilg. almaya karar verdik. neolur ne olmaz diye piyasayı gezdik. Geldiğinde linux diye bir proğram kuruluydu fifa 2007 yi çalıştırmıyor.Bir çok oyunu çalıştırmıyor. xp yi. kurduk.Kaldırmadığı oyun yok..Bence fazla zaman yada para harcamaya gerek yok. Bir an önce kaçırmayın...10 üzerinden 10... mustafa tekin - Yaş: 27 , MERKEZ/Kırıkkale/Türkiye E şimdi buna boşa yaşamışsın biLader denmez mi... [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 22:29 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 herkes doğuştan bilgiyle donatılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fifa 2007'i çalıştırmaması çok mühim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fistan vatandaş bilgiyle donatılmıyo diyosun ama şimdi bilmediği şeyi de kurcalamaması lazım değil midir , ciklet değil ki bu.nası o kadar para veriyosun hakkında bilgi sahibi olmadığın alete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 linux'u bilmiyor diye ne kızıyorsun be adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Hanginiz bilgisayarla ilk tanıştığınızda hızını MSDos u Hızlı çalıştırmasıyla, hızlı işlem yapmasıyla falan ölçtünüz ki. Hepimiz lotusun çalışıp çalışmadığına göre marioyu oynayabilip oynayamadığımıza göre değerlendirmedik mi ilk bilgisayarlarımızı. Yapmayınız, etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 internete hala gugıl denen yerdeyiz. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yok canım kızmadım etmedim, niye kızayım :) linux diye proğram olayına çok güldüm ama. elemanın biri dalga geçmek için mi yazdı acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla onu bunu bilmem. bu durumda; Microsoft gives you fifa 2007, linux is just a proğram. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bende ilk bilgisayarıma (Bkz. 486 DX) sahip olduğumda ilk oyunumu CD-Rom'a takınca (Evet disket değil CDydi ilk oyunum; Bkz. USNF) çalıştırmadı diye geri götürmüştüm. Sonra orda öğrendim MS-Dos muş, /install mış... Yani olur böyle vakalar. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bunu pek de yadırgamamak lazım. beteri: şenol amca: utku, şimdi bilgisayardan oyakbanktaki işlemler yapılıyomuş nası yapcaz? ben: bakalım şenol amca (açtık oyakın sitesini kayıt formunu, dolduruyoz) b: şenol amca mail adresin lazım, neydi yazalım. ş: mail adresi mi? b:hee. yokmu? ş: yok bende yaw. alalım canım kaç paraysa. nerden alcaz pttdenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 off yurdum insanı işte :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Adam gayet pragmatist yaklaşmış olaya; "oyunumu oynayabiliyor muyum? oynuyorum.", bitti. Ben takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 adam fifa 2007 oynamak için dizüstü almış orası da ayrı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Darqainu herkes eşit seviyede bilgi sahibi olmak zorunda değildir. İnsanlar için önemli olan bilgisayarın ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Adam XP'de oyunçların çalıştığını görmüş daha önce. Bilgisayarı alırken, adama "bu oyun çalıştırır" demişlerdir. Ve XP kurunca çalıştırmıştır. Bir kişi, bilmediği birşeyi kurcalamazsa asla onu öğrenemez. Sen linux yada windows'u nereden öğrendin? Bunu sorman lazım kendine. Ayrıca bilmeyen insanlar zamanında kurcalamamış olsaydı, bilgisayar alan kimse olmayacağı için, bilgisayar diye birşey olmazdı. @ginaly Bence mail nedir bilmediği için kimseye gülmemelisin. Bilg. Müh. den mezun olmama çok az bişey kaldı ve sırf okulla yetinmeyip kendi ilgim olduğu için inanamayacağınız kadar çok bilgim olduğunuda idda edebilirim. Ancak, bundan 7-8 yıl önce, internet yeni yaygınlaştığı zamanlarda, ben de mail adresini int. cafelerden bir kutu şeklinde satın alındığını zannediyordum. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:05 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Buradaki olay bilgi eksikliği değil, bilip bilmeden bir yerinden uydurmaktır. Bu nedenle ben de bir yerimle gülüyorum kişinin yazdıklarına. Herkes bilmeli mi ? Hayır. Peki herkes ağzından ne çıktığını bilmeli mi ? Evet. Kendi kendini rezil etmiş bu vatandaş. Olay bu, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hayır bilgi eksikliğidir... adam gelmiş orda satılan bir eşya hakkında yorum yapmış kendince bu sayede başkalarıda alırken hmm bak bu olmuş desin diye kendi cebine giren birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Eh işte ben de diyorum ki bilmediği yeri, eksik olanı araştırarak değil kaba etiyle dolduruvermiş. Güldüm geçtim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya adam köyde deilki cahil olsun? bir bilgisi yoksa neden insanlara tavsiye niteliğinde bir yazı yazıyorki o zaman? nedir abi bu cahilleri koruma havası. adamlar internete giriyor yani bişleylerdende mahrum deiller. adam bilmiyomuş canım ne olacak dedikce bilip bilmeyen herkes cıkıcak bişeyler söylicek böyle. belli bişey. bi insan fifa 2007 çalışıyo diye laptop alırmı ya saçmalık. konfigurasyondan falan bahsetsin bişey yapsın ağarlığından bahsetsin pil ömrünü söylesin. "kaldırmadıı oyun yok" ne demektir? bişey bilmeden çıkıp ahkam kesen adamada çok güzel arka buttan gülünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @cenx yanlış düşündüğünü söyleyebilirim. adam bildiği kadar bilgiyle yorum yapıyor; bilgi: her bilgisayar fifa2007 çalıştıramaz, çalıştırabilen bilgisayarların performansları iyidir. yorum: bilg. her oyunu kaldırıyor. dolayısıyla adamın söylediği şeyler yanlış değil. @herkese Bir bilgisayarın perfmanı, oyunlara verdiği tepkilere bakılarak ölçülebilir (yani fifa2007 çalıştırıyor diye bilgisayar alınabilir). Sırf oyun oyanamak için bilgisayar/laptop alınır. Yüksek performanslı laptopların çoğunun amacı budur (ÖR: Asus G1,G2 sırf oyun için üretilmişlerdir ve piyasadaki en yüksek performanslı laptoplardır). Piyasada farklı fiyatta laptoplar olmasının sebebi budur. Sadece int.te gezip office kullancam diyenler için 800$'a laptop bulunabilir ama işin içine oyun girdiği zaman yüksek performanslı bilgisayar alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: herkes doğuştan bilgiyle donatılmıyor ama insan kendini bilgiyle kendi çabalarıyla kendi donatıyor diye biliyordum yanlış mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yahu adam bildiginiz bos bos konusmus iste. Ne diye boyle hararetli sekilde savunuyorsunuz anlamiyorum ki ? Akrabaniz falan midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 cunku herkes lünüksü bilmesi zorunluluk değil.adam fifa oynamayı seviyordur onu sınır çizmiştir ve kalitesini ona göre belirlemiştir çünkü isteği odur. aquaparktan dönerken çocuk parkında kaydıraktan kayanları görüp 'ahah ne lan bunlar' denmesi gibi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bilmiyosan yorum yapmıcan bu kadar basit, Linux hakkında bilgin yok ise insan hangi konuda bilgisi olmadığını bilir. Kulaktan dolma bilgiler bilgi değil, kendi gözleri ile gördükleri bilgidir. Zopik çok haklı. Açıkca adam bilgisayarı fifa oynamak ile eşleştiren, fifa oynamak için dizüstü alan gereksiz bir insan. (Bana göre gereksiz, benim bilgisayarı tüm nimetlerinden faydalanabilmek için kullandığım yerde bir insan böyle saçma sapan yorumlar yaparsa eğer gereksizdir) Bizim Türk milletinde zaten herkes herşeyi bilir. Bilmeyen yoktur. Adam da Linux'u senden benden iyi biliyor baksana. Gelsin biraz seminer versin bize. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 11:11 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ömrü boyunca linuxe ihtiyacı olmuyacak ve microsoft bu adamın daima tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyacak işletim sistemi bazında ki bilgisayar okur yazarı seviyesindeki insanlar arasındaki pek çok kişi linuxu ne olduğunu bilmez,bilmelerine gerek yoktur,çokta işlerine yarıyacak bişey değildir zaten. çok bilmişlik yapmaya gerek yok bence [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:19 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar