Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcimdeki Pikachu =/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok fazla carpiliyorum, arabadan inince arabanin kapisi, cami kapayinca camin kolu, laptopin speakerlari, gitarin telleri, bazen insanlar. acaba diyorum milyarda bir gorulen bi hastalik mi var bende, yoksa kullanmasini bilemedigim bi super gucum mu var?

kinetik elektrik yuklenmis olmam cok dusuk ihtimal oturdugum yerde, durup dururken pat kut carpiliyorum. patlamayayim sonra tesla coil gibi =/

var midir boyle bi olay duyan goren bilen?
Mesaj tarihi:
cok alakasız bisey yazmısım yav.

carpılıyorum derken titriyorum icten gelen bi sekilde diye anladım.

topraa bas gecer.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 06:48 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ayakkabıdan.. gün boyunca o taban üzerinde yürüyünce elentrink yünklenk.. ee elektrik yükleniyorsun..

benim botlar vardı.. onları giyince acaip çarpıyordum sağı solu.. değiştirdim artık daha az yarpıyorum ^_^
Mesaj tarihi:
Zaten yürüyen merdivende fix carpilirim bide gecenlerde televizyona skart takiyim derken saglam carpildim bi süre smiter cleric misyon ve vizyonuyla takılmak durumunda kaldim pek güzel oldu
Mesaj tarihi:
Ben de taksiden inerken, yürüyen merdivenlerde ve en çok da alışveriş sepeti sürerken kesin çarpılırım.
Artık canıma tak etti, mümkün olduğunca yanımda kim varsa ona sürdürüyorum alışveriş sepetini :P
Mesaj tarihi:
yok ayakkabidan degil, terlikle de oluyo ki zemin de plastigimsi katlama.

laptopta da elektrik kacagi olabilirmis de gitarda yok, hadi gitarda da olsun da pencere ne alaka?

nerdeyse yorgan yastiktan bile carpilcam =/
Mesaj tarihi:
Şey var dela.
Yerde "laminant" denen kaplama varsa öküz gibi statik elektirik yükleniyosun. Benim ofiste değdiğim her metalde kesin çat çat çarpılıyorum.

Bide topraklama hattında sorun varsa binanın-evin. Ondanda kaynaklanabilir.
  • Yeni Oluştur...