Dela Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 cok fazla carpiliyorum, arabadan inince arabanin kapisi, cami kapayinca camin kolu, laptopin speakerlari, gitarin telleri, bazen insanlar. acaba diyorum milyarda bir gorulen bi hastalik mi var bende, yoksa kullanmasini bilemedigim bi super gucum mu var? kinetik elektrik yuklenmis olmam cok dusuk ihtimal oturdugum yerde, durup dururken pat kut carpiliyorum. patlamayayim sonra tesla coil gibi =/ var midir boyle bi olay duyan goren bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Çok fazla Heroes izliyosun dayı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 cok alakasız bisey yazmısım yav. carpılıyorum derken titriyorum icten gelen bi sekilde diye anladım. topraa bas gecer. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 06:48 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Zeus musun lan, bas ultiye belki tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ver ayarı ver ver ver =p said: kinetik elektrik yuklenmis olmam cok dusuk ihtimal oturdugum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 caktirma abisi, sosyal bilimlerde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 eagleeye da sürekli çarpılıyor. belki ortak bir yönünüz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 pi pi pi pika ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ayakkabıdan.. gün boyunca o taban üzerinde yürüyünce elentrink yünklenk.. ee elektrik yükleniyorsun.. benim botlar vardı.. onları giyince acaip çarpıyordum sağı solu.. değiştirdim artık daha az yarpıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 arabadan inince çarpılma olayı ayakkabıdan evet, spor ayakkabı veya altı kauçuk olan ayakkabılarda oluyor, yanlışım olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Zaten yürüyen merdivende fix carpilirim bide gecenlerde televizyona skart takiyim derken saglam carpildim bi süre smiter cleric misyon ve vizyonuyla takılmak durumunda kaldim pek güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Geçen benim gitar öğretmenime de aynısı olmuştu, gitar kaçak yapıyor olmasın?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ben de taksiden inerken, yürüyen merdivenlerde ve en çok da alışveriş sepeti sürerken kesin çarpılırım. Artık canıma tak etti, mümkün olduğunca yanımda kim varsa ona sürdürüyorum alışveriş sepetini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bi ara bana da oluyordu o, ayakkabı değiştirince geçti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 yok ayakkabidan degil, terlikle de oluyo ki zemin de plastigimsi katlama. laptopta da elektrik kacagi olabilirmis de gitarda yok, hadi gitarda da olsun da pencere ne alaka? nerdeyse yorgan yastiktan bile carpilcam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Şey var dela. Yerde "laminant" denen kaplama varsa öküz gibi statik elektirik yükleniyosun. Benim ofiste değdiğim her metalde kesin çat çat çarpılıyorum. Bide topraklama hattında sorun varsa binanın-evin. Ondanda kaynaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Oha bizim yerler full laminant. Eyvahlar olsun asdsfdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bizim de ama hiç birşey olmuyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Şöyle bi baktımda ben hiç çarpılmıyorum galiba hasta olan benim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 pilin bitmiş senin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 benim de yanaklarim pikaçu gibin, boşver alişiyoruz zamanla :P ciplak ayakla toprakta yurumeyi denemelisin diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 chargeable pil al abi, boşa gitmesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 içinndeekii pikaçuuu aşkııı bambaşşkaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 laorx böyle birsey koyma ihtiyacı niye hissettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar