10ur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 arkadaşlar buraya açılmayacağını biliyorum ancak acilen yardıma ihtiyacım var yoksa 400mblık bir darbe daha gelecek kota ya... warcraft 3 var bilgisayarımda ve frozen throne yüklemek istiyorum ancak wc3 required yazıyo frozen t setupında... Soru1)Ben bu wc 3 ü nasıl tekrar tanıtırım(cdsi yok) soru2)1.soruya cevap olmaz ise başka ne yollar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 w3 yüklü ise kurulur değil ise kurulmaz, oyunu tanıtmak derken ne kastettiğini anlamadım. ayrıca kota problemin bizi pek ilgilendirmiyor, yeri neresiyse oraya aç. neden acil olduğunu da çözemedim, hemen yüklemessen kota cezası mı veriyolar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 acil dediysem vardır kendime göre bi nedenim hı?ayar vermeye çalışmasanız olmuyo değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 registry den installpath'ı tanıtman lazım bildiğim kadarı ile. bendede yok şu an, olan biri yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olacak sen hala Warcraft 3'tesin, hala Frozen Throne'dasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: acil dediysem vardır kendime göre bi nedenim hı?ayar vermeye çalışmasanız olmuyo değil mi ? acil olmasi yanlis yere hemde bile bile konu acitigin gercegini degistirmiyor warcraft a ait 2 bolum var bu forumlarda arti google denen birseyde var hem suclu hem guclu derler bu sekilde davranirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 açıkla da bilelim o zaman şu oyun yüklemenin acil sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 açıklayamazki açıklayamazki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sürpriz misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çünkü cd yi 2 kişi paylaşıyoruz ve alıcak arkadaş cd yi...yani şuraya yazı yazdığına insanı pişman ediyosunuz bukadar mı yani??hallettimde zaten teşekkürler gerekli gereksiz herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çok acil w3 oynayası gelmiş demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 3 sene fln olmuştur heralde yine buralarda çılgınca tartışmalar donmustu yok her yeni gelen dışlanıyor laf sokuluyor insanlar yazı yazmaya korkuyor diye.. O zamanda seviyordum bu laf sokma olayını şimdide seviyorum.. aynen devam.. 10ur :P:P tefl10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 başlat->çalıştır->"regedit.exe" yi çalıştır. HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III adresine gel. yoksa eğer yarat bunları bunun içine INSTALLPATH diye bir anahtar aç değerini "C:Warcraft III" (örnektir) yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ownedd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Acil olması kimseye forum düzenini bozma hakkı vermez. Durumun ne ayarla ne başka bir şeyle alakası var. Haklı olarak forum düzenini bozan birine gelmiş bir tepki var. Foruma, düzenine ve kullanıcılara saygısızlık yapıp böyle bir konu açtıktan sonra nasıl karşı taraftan saygı bekleyebilirsiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 uyarı yapılmış ztn sölenen sölenmiş niye hala uzatılıyo ben onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar