MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 son günlerde sağda solda RSS özet bilgilendirme hedehödö şeklinde şeylere rastlıyorum. msn spaceimde de var nedir bu? ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 http://www.rssnedir.com/ ya'sı eksik, kusura bakma artık. hadi. google.com var bir de, çok başarılı, diyelim olur ya bir gün "rss nedir" diye merak edersin, aratırsın. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 22:02 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sağol be dom yerin dibine sokmadığın kaldı bir. ya ben onu geçtim de RSS neye yardım sağlar yani arama motorunda bir kelimeyle arama yaptığımızda aynı tipten sonuçları mı bir araya koyar? normal bir arama motorundan farkı nedir? hiçbiri basit, anlayacağımız şekilde anlatmıyor ki be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sIk sIk guncellenen bir siten var diyelim. sen bu degisen sayfalarIn listesini rss olarak yayInlarsIn. ziyaretcilerde siteye gelmeden o dosyadan takip ederler degisimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Icerigi paylasmak istedigin kisiye RSS verirsin, surekli bunu guncelledigin icin diger kisi bu RSS dosyasini yeniler, yeni haberleri tasarimsiz sekilde elde eder. RSS reader'la surekli takip ettigin sitelerin RSS'lerini alirsin. Boylece farkli sitelere girmektense, bu sitelerden dogrudan yeni bilgileri alir kendi istedigin sekilde goruntulersin. Bir nevi siteye kendi istedigin tasarimi vermek gibi... Ama tek bir site icin cok da kullanisli olmaz tabi. Eger karsilastiracagin bir suru site ve her birinden gelen sayfalarca bilgi varsa, isini kolaylastirmak icin kullanirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 meslea hava durumu..meteroloji rss koyar sitesine sen sürekli bar'ını update etmezsin..sadece örnek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Ben de bir şey sorayım bari hazır bulmuşken. Bir arkadaşa php ile blog tarzı bir site yaptım. Sitenin masrafları için reklam da koyduk içine. Siteye koyduğumuz haberlerin hepsini RSS ile de yayınlasak kullanıcı için çok iyi olur aslında, ama bu sefer reklamlar boşa gidecek. Nasıl çözüyorlar bu sorunu? RSS ile sadece yeni haber başlıklarını (özetlerini) ve haber linklerini şettirsek şukela olur mu? Tadından yenmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Belli standartlar cercevesinde xml dosyasini zaten sen belirliyosun, istedigin icerigi koyarsin... Basliklarin arasina reklam linkini de sikistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 zaten haberin hepsi verilmesini doğru bulmuyorum, başlık ve özet bilgi verilmeli. bence rss'in amacı veriyi komple taşımak değil, güncellemelerden haberdar etmek olmalıdır. yoksa süzme xml siteler yapılırdı, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Allah aşkına kaçımız kaç siteyi rss ile takip ediyoruz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 biz etmiyoruz da, eden siteleri takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 rss'in allah belasını versin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Allah aşkına kaçımız kaç siteyi rss ile takip ediyoruz ki... Günlük olarak 3 tane aggregated rss feed takip ediyorum... Tam sayısını bilmiyorum ama yaklaşık olarak 3 feed içinde 100 blog barındırıyordur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 rakta the kink!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar