Lucky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya bu fenerlileri anlamak mümkün değil her maçtan sonrada bi yerlere saldırıp bahaneler bulmak olmazki... uğur boralın yaptığı hareketide herkes gördü ona neden kart vermedi hakem neden göz yumdu o zaman art niyet ariyalım... Gsnin maçlarındada bi sürü hakem hatası oldu art niyet ariyalım... fenerbahçe ulaşamadığı hedeflerin ezikliğini yaşıyor ve saçma sapan şeyler yapıor.. kendi sahanda beşiktaşı eleyemiosan boş kalye gol atamıosan susacaksın... 14 mayıs akşamı denizlisporu yenemiyosan gene susacaksın... bahane herkes bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hakem hatası lol , yardımcı hakem yanına çağırıyor gördüm at diyor atamıyor artık kimden kaç para aldıysa bak orası güzel tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 daha neyi tartışıyonuz. maçta verilen kararlar geri mi alınacak ? yoo ee daha ne . finale çıkan biziz. 1 sene daha bekleyecek olan siz (gerçi alıştınız beklemeye ama) gerek yok tartışmaya o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Esas koç yumurtasını konuşma yaparken atmak lazımdı KOÇa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Bonjo üye § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 02:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hakem hatası lol , yardımcı hakem yanına çağırıyor gördüm at diyor atamıyor artık kimden kaç para aldıysa bak orası güzel tartışılır Adı üstünde yardımcı hakem o, esas hakem değil. Yardımcı hakem gördüm at diyor, atamıyordan ziyade yardımcı hakem gördüm at diyor, o da ben de gördüm atmıyorum diyor desek daha doğru olabilir. Kendi düşüncesinden eminse yardımcıyı değil kendi kararını uygular hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Kendi emin olmadığı veya göremediği yerde yan hakemin kararına başvurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 fener artik katilmasin bu kupalara yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 mehmet sedefin ilk kartını konusmadan 2. kartını konusmak ikiyüzlülüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Adı üstünde yardımcı hakem o, esas hakem değil. Yardımcı hakem gördüm at diyor, atamıyordan ziyade yardımcı hakem gördüm at diyor, o da ben de gördüm atmıyorum diyor desek daha doğru olabilir. Kendi düşüncesinden eminse yardımcıyı değil kendi kararını uygular hakem. Yardımcı hakemlerinin uyarılarını dikkate almayacaksa o zaten hakem değildir ben herşeyi görürüm diyip tek başına çıksaydı.Zaten görmek istediklerini gördü uygulaması gerekenleri uyguladı.Normal bir maç normal bir hakem olsa tartışılırdı ama gelipte burda tetikçinin tekini tartışmaya gerek yok.MHK dün selçuğu görevden aldı zaten artık türkiyede hakemlik yapamayacak biri.bjk ı finale çıkarmak uğruna fifa kokartını hakemlik kariyerini salladı attı çok acayip işler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Prudent nerenle okudun thredi allasen? Kimse hakem hata yapmadı demiyo ki. Fenerlilerin dediği gibi "yazılmış senaryo" yok diyo. Fener bulduğu pozisyonları harcadığı için elenmiştir. Beşiktaş bulduğu pozisyonları harcadığı için maç uzamıştır, senaryo menaryo yok. Bu sene ligden çekilicez dediniz, seneye elenince ne diyceksiniz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ali Koç ezdik ezdik ezdik BJKyı demiş ama hala öğrenememiş, fulbolda iyi oynayan değil golü bulan yeniyor. Birde o konuşma sırasında yüzü gözü ne biçim olmuş yav yani dokunsan ağladı ağlıcak bi hal almış. Toy çocuk tabi bu sahalarda daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yönetimin az önceki basın toplantısını izledim. özetle ; fortis türkiye kupasına paf takım ile çıkacaz seney, as takımda kupa maç günü 1.ligte takımı olmayan şehirlerde hazırlık maçı yapacak seneye ligten çekilebiliriz, bunu ciddi bir şekilde tartışıp karara bağlıycaz. selçuk dereli hatalı kararlar verdiğine inanmıyoruz, bunlar önceden planlanmıştı. tff'nun hakemin değil bizim arkamızda olmasını beklerdik, yanıldık vs vs .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hakeme yılın en düşük notu verilmiş 5.5 normalde 5.9 not alan bir hakeme yıl boyunca maç verilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Türkiye'de futbol bir takım güçlerce yönetiliyor.Herkes bunun farkında. Geçen perşembe günü de hakem rezalet bir yönetim göstermiştir , Fenerbahçe'yi kupa dışı bırakan bir etken de hakemdir bu da doğru. Ancak benim anlamadığım şudur Fenerbahçe yönetimi bu kadar ağlayıp sızlıyor Fenerbahçe'nin hakkı yeniyor diye.Burada da Fenerbahçeli olup fanatiklik bir yana mantıklı düşünecek insanlar var biliyorum. Fenerbahçe yönetimi'nin bu sızlamaları 2 sene önce Anelka elle gol attığında yada Beşiktaşın 5 kırmızı kart gördüğü o malum sezonda da var mıydı ? O zamanlar Türk futbolu ak pak mı yönetiliyordu da şimdi ligden çekilecek kadar vahim bir durum var? Sorunlar ortada nasıl , ne şekilde bu güç futbola etki ediyor bilemiyorum ama zamanında Beşiktaşa yapılanların yanında bence bir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 5 kırmızılık maçta bjk yönetiminin yaptığı hatayı bu sefer fener yönetimi yaptı. suçu kendilerinde değil başkalarında aradı. 5 kırmızı kartın hepsi de doğruydu, bjk yönetimi haksız yere bağırıp çağırdı ama haklı gözüküyorlar şuan. fener haklı yere bağırıp çağırıor (ama yine de yapmaması gerekirdi), haksız durumda şuan herkesin gözünde. acaba neden? ülkede öle bi durum oluştu ki, olayın içinde fenerbahçe varsa farklı yorum, aynı olay fenerbahçesiz olduğunda farklı yorum. gs avrupanın en sonuncu takımı trömsöye elenir laf eden yok, fener milana yenilir "fener avrupaya gitmesin" türkiye ligi ve avrupadaki bütün maçlarda alex en iyi oynayan en çok gol asist yapan adam, avrupada maçlar diğer oyuncular yüzünden kaybedilir "alex avrupada nie yok, dandik oyuncu" ricardinhoya ya , delgadoya, ilice bütün diğer takımların oyuncularına "neden avrupada yok" sorusu bile sorulmaz. 28 hafta onca yapılan hakem hatalarına rağmen ağzını açmayan fener camiası, biriktirip herkesin önüne koyduğu zaman yine suçlu, hemen "anelka faul ile gol attı o zaman nerdeydin" aslında basın sözcümüz açıklama yapmıştı maçtan sonra hakem hatasıdır ama yine de konyadan ve bütün spor camiasından özür dileriz die ve yine aynı hafta gs-trabzon ve bjk-samsun maçlarında olan hakem hatalarını hatırlayan yok. çünkü fenerbahçe sizler gibi yaygara yapmıor, özhan canaydın maç görüntüleriyle basın toplantısı yaptı ve neredeyse hepsi fener maçlarının görüntüleriydi, ona laf eden yok belki hatırlamıor bile kimse. fenerin kendi maçlarından bahsetmesi bile suç. bjk,gs,ts yöneticileri ne zaman demeç verse 5 cümle konuşuolarsa 4ü fenerbahçe hakkında acaba neden? bjk başkanı sezon başında ilk hedefini açıklıor "fenerbahçenin şampion olmasını engellicez" bütün kongre üyeleri ayakta alkışlıor, nası yani ya? yazdıkta yazasım gelio da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Cünkü fenerbahce cumhuriyeti dis guclerin etkisi olmadan hicbizaman basarısız olmuyor , varsa yoksa ya hakem ya federasyon. fenerbahce kazandıgı kupaları ve sampiyonlukları fenerbahce cumhuriyetine ait bir ligde kazandı zannedicek insanlar, gercekci olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu da aynı olay, fenerbahçe kendine bi slogan , bir benzetme buluor çektiğiniz yerlere bak. fenerbahçe cumhuriyeti bi benzetmedir ve sportif cumhuriyet olarak ortaya çıkmıştır, slogan da kıskanılmaz ayıptır, mantıklı şeyler bulun konuşasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Fenerbahcenin kendini digerlerinden soyutlama amaciyla kullandıgı bir lafi soyledim sadece, takıla takıla oraya takılmısın nedense ? yukarda bahsettiklerinin sebebi olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ne demek istediğini kendinin bile anladığını sanmıorum. fenerbahçe tabii ki herkesten farklıdır, bjk ın gs nin herkesten farklı olduğu gibi. sadece adlarıyla bile birbirlerinden ayrıdır. ve herkesin sloganı da kendine özeldir, fenerbahçe cumhuriyeti de bir slogandır. dediklerinin hiç biri benle ilgili değil, ben hiç bi başarısızlığı hakeme yada federasyona bağlamadım, olayları anlattım fenerbahçe ye nası diğerlerine nası yorumlandığını söledim [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:50 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Digerleri galatasaray ya da besiktas cumhuriyeti demezken fenerin fenerbahce cumhuriyeti diye bir slogani olmasi nedendir acep? Asiri ozguven, kibir ("kendini bi b.k sanma" demedim bak) olabilir mi acep? Neyse yazmiyorum bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 niye oraya takıldınız? eziliyomusunuz nedir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Peki , ben ne soyledigimi anlamadim bari sen fenerbahceye karsi son zamanlarda olusan tutumun sebebini anla da bazı seyler kafanda sekillensin. Neden galatasaray veya besiktas degilde fenerbahce bu sekilde antipati kazanmıs hic bunu dusundun mu ? hem de rakibi oldugu klublere nazaran etkili bir üstünlügü bulunmamasina ragmen ? bunun sebebi kiskanclik olabilir mi mantiken ,olamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sg-1 nası yani ya? fenerbahçe kendine bi slogan buldu bjk-gs bulamadı die mi fenerbahçe suçlu? fenerbahçe sportif cumhuriyeti gibi bir benzetme yapmanın neyi dötü kalkmışlık oluor? gs kendine aslan dedi die, diğerleri de mi aslan demesi lazım kendine? mualefet olmak için yazı yazmayın, bu kadar olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 daverc, bilmiyorum topicte hangi yazılar işine geldi hangileri gelmedi. işine gelen yerleri okuduğun kesin. sorunun cevabını bu topicteki maç yorumumda verdim zaten, pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Fenerbahce sizler gibi yaygara yapmiyor yazmıssın ya orasi isime gelmedi hatta OHA diyerekten tepkimi dile getirmek isterim. İstifa diye agladiginiz ulusoyun federasyon baskanligi yaptigi ligde lidersiniz büyük ihtimalle de sampiyon olucaksiniz,objektif olun biraz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar