Brigand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=of85cQuMu94 Wii istiyom bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 oha yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 iyi hoş da, kendimi tv karşısında saçma sapan hareketler yaparken hayal edemiyorum. kaldı ki spider-man'den daha fazla yorulmaya hiç niyetim yok. ayaklarımı uzatıp rahat rahat mgs oynamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çok antibiyotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: iyi hoş da, kendimi tv karşısında saçma sapan hareketler yaparken hayal edemiyorum. Evet bu benim de aklıma geldi hatta bir arkadaşla biraz espirisini yaptık :). Heralde böyle birşey olursa wii oynayanları seyretmesi wii oynamaktan daha zevkli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben wiinin mantigini da tam olarak anlayamiyorum. herhalde alisik olmadigim icin cok garip gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 wii'nin kontrolleri, görüldüğü kadar etkileşimli değil. nasıl diyeyim, o kadar da atmosferin içinde gibi hissedemiyorsunuz kendinizi.. en azından test ettiğim tenis oyununda öyle gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 güzel be , şahsen sıkıldım ben ps karşısında otur otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 nerede o a ve b li mario günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 rakta bu tarz iyice içinde hissetme olayları için ayrı bir iki apartı var onun..onları alıyorsun al sana sanal gerçeklik modülü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sana öyle göstermişler tabii kutulu. yok öyle bir şey, seni yemişler. geçmiş olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yahu ayrı aparat alınacaksa zaten ne anlamı kaldı wii'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Controller satmaktan para kıracaklar eheh kim bilir kaç kişi kırıp yenisini alacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu arada controller'ları çok ucuz. 14 milyon* demişti tanıtıcı çocuk. ps gibi değil yani o yönden de. * edit: milyon ne lan? tl tl. alışamamışım... [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 15:57 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kola baglamalı cıkar yakında. zaten bunu akıl etmemiş olmamaları şaşırtıcı. bi cırt cırt takacaksın, mp3 playerlarda bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kola bağlamalı zaten cıktı he vardı ama insanlar bağplamadıklaır için ucuyodu elleridnen kontroller kendi mallıkları yanı =) hatta televizyonu patladığı için baya dava avtılar amanintendo budurmu önceden kestrip öle bi madde etlemiş bile kullanım lkavuzuna kullanmazsanız evdeki yaşıyanlar ve eşyalar zatar görebilir faan filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 televizyon mu patlatmışlar ahahausdhudsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.wiihaveaproblem.com/ http://www.wiidamage.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yuh artık diyecek bişey bulamıyorum allah akıl fikir versin. ancak şu baya bi kolpa [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Valla gayette atmosferde hissediyorsunuz.Wii sports bile rahat rahat aylar geçirmeye yetecekken böyle oyunlar işi koparıyor.Etkileşimide süper benim hayal ettigimden çok daha iyi anlıyor tüm hareketleri tabi oynadıgım oyunlar açısından söylüyorum. Edik : Bu arada evet o fotolar doğru yalan değil :D.Ama bu wii ilk üretildiginde wii-mote u kolunuza bağlayan kısım hatalı yapılmış kopuyordu.Sonra yeni wiilerde böyle bir sorun yok.Sanırım gönderirseniz yenisini yolluyorlardır. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 19:47 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya o gamepad tahtayı nasıl 5cm çapında delebilir. bütün kuvvetinle at yine delemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yeni teknolojilere alışmak zorduk, ilk başta tepki gösteririz. bu yüzden wii kontrol cihazı bize saçma geliyor. oysa tam tersine, oyun anlayışı değiştiren daha doğrusu yenileyen bir kontrol cihazı olduğunu düşünüyorum.. size, mouse ve klavyenin veremediği eğlenceleri sunuyor. hele wario'nun bir oyunu var, oyun boyunca sürekli değişen minigame'lerde hangi hareketi yapacağınızı bulmakla geçiriyorsunuz. hem nintendo wii'nin, progamerlar değil de, bilgisayar oyunlarıyla arası iyi olmayan (özellikle yetişkin ve yaşlılar) kişilere hitap ettiğini düşünürsek, teyzeler ve amcalar için iyi bir zaman geçirgeci. ancak bu gösterdiğiniz video sanki bana 1 nisan sakaşı gibi geldi. edit: hehe, wii oynayan insanlar birşeyleri kırmayı ne kadar çok seviyormuş:) [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:57 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bilgisayar başında oyun oynayıp tembel tembel kilo almak sona ericek oyun oynayarak kilo vericez anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bi an icin bende almaliyim wii dedim ama param yok ne wii ne ps3 alabilcem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bir an kendimi dusundum de spider man oynarken. yok yani kesin camdan felan asagi duserim moda girmeye calisirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar