Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimiz Spider-Man'iz..!

Brigand

Öne çıkan mesajlar

kola bağlamalı zaten cıktı he vardı ama insanlar bağplamadıklaır için ucuyodu elleridnen kontroller

kendi mallıkları yanı =)

hatta televizyonu patladığı için baya dava avtılar amanintendo budurmu önceden kestrip öle bi madde etlemiş bile kullanım lkavuzuna kullanmazsanız evdeki yaşıyanlar ve eşyalar zatar görebilir faan filan diye
Sosyal ağlarda paylaş

Valla gayette atmosferde hissediyorsunuz.Wii sports bile rahat rahat aylar geçirmeye yetecekken böyle oyunlar işi koparıyor.Etkileşimide süper benim hayal ettigimden çok daha iyi anlıyor tüm hareketleri tabi oynadıgım oyunlar açısından söylüyorum.
Edik : Bu arada evet o fotolar doğru yalan değil :D.Ama bu wii ilk üretildiginde wii-mote u kolunuza bağlayan kısım hatalı yapılmış kopuyordu.Sonra yeni wiilerde böyle bir sorun yok.Sanırım gönderirseniz yenisini yolluyorlardır.

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 19:47 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni teknolojilere alışmak zorduk, ilk başta tepki gösteririz.
bu yüzden wii kontrol cihazı bize saçma geliyor.
oysa tam tersine, oyun anlayışı değiştiren daha doğrusu yenileyen bir kontrol cihazı olduğunu düşünüyorum..
size, mouse ve klavyenin veremediği eğlenceleri sunuyor.
hele wario'nun bir oyunu var, oyun boyunca sürekli değişen minigame'lerde hangi hareketi yapacağınızı bulmakla geçiriyorsunuz.
hem nintendo wii'nin, progamerlar değil de, bilgisayar oyunlarıyla arası iyi olmayan (özellikle yetişkin ve yaşlılar) kişilere hitap ettiğini düşünürsek, teyzeler ve amcalar için iyi bir zaman geçirgeci.

ancak bu gösterdiğiniz video sanki bana 1 nisan sakaşı gibi geldi.

edit: hehe, wii oynayan insanlar birşeyleri kırmayı ne kadar çok seviyormuş:)

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:57 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...