pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Viktor kendisine "dostum" diye hitap eden birini tersleyerek düşünce tarzını belli etmiş oluyorsun bu bir. İkincisi senin ve senin gibiler için AKP aday çıkarmasın zaten değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 planlı hareket zaten baştan belli.. @pesimist çok zekisin dostum! [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:23 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ayrıca boyunda dev haçlarla üniversitelere giren giriyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Şeriat gelicek diye korkarım çünkü devler kurumları tamamen Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı zihniyetler ile dolduruldu. İstanbul A.Ş. yenıyıl takvimi yollarken bana ordan Atatürk takvimini içerisinden çıkarın uyarısı geliyorsa ve birçok odada ki Atatürk resmi depolarda saklınıyor ise korkarım ve haklıyımdır korkmakta. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:26 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Evet , haç da bir siyasi sembol zaten bayadır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Korkmanız yersiz,şeriat bu ülkeye kısa vadede kolay kolay gelemez,ancak herşeyden nem kapıp ortalığı velveleye vermek ne kadar doğru?Tayyip olmasın diye o kadar insan konuştu,tamam ,Tayyip aday değil.Eee,daha ne?Mecliste çoğunluğu olan parti aday mı çıkarmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Şeriat gelicek diye korkarım çünkü devler kurumları tamamen Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı zihniyetler ile dolduruldu. İstanbul A.Ş. yenıyıl takvimi yollarken bana ordan Atatürk takvimini içerisinden çıkarın uyarısı geliyorsa ve birçok odada ki Atatürk resmi depolarda saklınıyor ise kormarım ve haklıyımdır korkmakta. Abso eger bu dediklerine birebir şahit olduysan ve doğruysa hep berbaer korkalım. Ama bunun için o sizin tü-kaka dediniz insanlarda korkar. Siz bunu anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 absolut, kork. zira "başörtüsü takacaklar kafamızaağğ" diye epey bi terörizm yapıldı. korkmakta haklısın. ben de korkuyorum bu başörtüsü kuduzluğundan, yarın bi gün tunus gibi olacak olursak deli kan akar diye korkuyorum. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:28 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ha tayyip olmuş,ha abdullah.Yok ikisininde birbirinden farkı,ikisi de şeriatçı,ikisi de yanar döner,İkisi de badem bıyık,Lanet olsun bu ülkeyi bu hallere düşürünlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben siyasi semboldür demedim ki?Üstteki yazıları daha dikkatli okursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 "Tehlikenin farkındayım ama korkmuyorum" sloganını kendime felsefe edindim. Atatürkün torunları badem bıyıklara pabuç bırakmaaz.Tükürsek boğarız. İçim rahat.Özellikle I.Tandoğan Zaferi 'nden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bilimi,kültürü,ve kemalizm i omurgası yapmıs bi parti yaratalım diyorum..Nasıl yaparız acaba..hmm..adı da... Turan partisi olsun .. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bu ülkedeki bazı kıt insanlar, insanların kafasının örtüsü yerine kafasının içine bakmadıkça hiçbirsey degismez. 2 dk düsünen insan kendi inancı için taktığı birşey yuzunden insanların ellerinden okuma ve çalışma haklarının alınmasının sacmalıgını anlar. Birkaç kişi siyasal simge için takıyor diye onca sadece inançları yüzünden takan ve baska bir dusuncesi olmayan insanlara yapılan haksızlıgı anlar. Yanlıştır, doğrudur o kişinin inancı. Benim arkadaşım 4 yıl boynunda haç ile okudu, kimse birsey demedi zaten dememesi lazım. Ama bazı seyleri mantıklı düsünmek yerine direk karşı çıkarak karşılıyor insanımız...asıl buna yazık. Simdi ben böle düsünüyorum diye mesaj yazar arkadaslar yürü git irana suraya buraya diye. Ben bu ülkeyi seven ve içindeki herkese karsı hosgörülü olan biri olarak hicbiryere gitmiyorum. Kişinin aynı anda laik ve müslüman olamıyacagını düsünenler gitsin. Zaten bunun müslümanlıkla alakası yok, hosgoruyle ilgisi var. Bu ülkeyi birileri 30 yıl onceki gibi ikiye bölmek istiyor bazıları da zokayı yutuyor. afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: ...ikincisi ise adam benim dinim hebe hobo ve erkek kiyafetleri giymemi yasakliyo ic camasirida gunah diyip mini etekle girse okula ne olucak peki ayni sekilde kendini nazi tarif eden bir gurup okul icinde toplansa gamali haclarla gelse ve kipa takan yahudileri hedef alsa ne yapicaksiniz kominist genclik kizil ordu uniformalariyla gelse gurup kursa catissalar nazilerle ne olucak.. yasak kalkarsa unıversıtelerımızde okuyan uzaylıların veya taocu, nudıst aborjınlerın cıkaracagı kavgaları yazmayı unutmussun. onları da yazsaydın amacının cozumsuzluk olmadıgına ınandırabılırdın benı. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:53 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Sylian demiş ki: Mrlevie peki senin laikligin anlamini bildiginden emin misin? Hey allahim bir gun gelir de muslumanlari savunacagim aklima hic gelmezdi ama insanlar o kadar mantiksiz konusmaya basladi ki. Yahu ne seriatindan bahsediyorsunuz azicik dusunun akp'nin seriat getirmesi imkan ihtimal var mi? Ayrica bilmiyorum haberiniz var mi ama akp hukumetiyle birlikte turkiye son 50 yilin en buyuk atilimlarini yapiyor ortada inanilmaz reformlar donuyor. Son 50 yildir hangi hukumet ulkeyi akp kadar ileri goturebildi? Gercekten cok ilginc tarafli medyanin verdigi seyleri hemen yutuyorsunuz Ben fazlasıyla biliyorum ama senin ne kadar bildiğin hakkında endişeliyim açıkçası. Her konuda bir kişi çıkıyor garanti bir tane senin söylediğini söyleyen. Gına geldi artık herkese açıklama yapmaktan. İlerdeki topiclerde artık kopyala/yapıştır yapacağım. Şimdi en basitinden düşün. Ülkenin her kademesinde yobaz adamlar var. Akp zaten başlı başına yobaz. Her birinin karısında türban var. Ve hepimiz adımız gibi biliyoruz ki bu adamlar türbanı siyasi malzeme yaparak iktidara geldi. Bunun kaçınılmaz sonu olarak da en ufak bir baş örtüsü bile irtica görüntüsü vermeye başladı. Ülkenin her bir kademesinde akpliler kadrolaştı. Bugün thynin hostları bile "ben içki dağıtmam" diyebiliyorsa, denize haşemayla girmeyenler dövülüyorsa, bu ülkede irtica var demektir. Ve irticanın son kademesi şeriattır. akp sayesinde Türkiye son 50 yılın en büyük atılımını yapmışmış. hangi atılım ben merak ediyorum. AB'ye atılım yapmaksa olay evet yaptık. onların verdiği reformlarsa (içi boş reformlar) evet yaptık. Toplumsal düzeye bakıyoruz, son yılların en kötü halinde. Ekonomik düzeye bakıyoruz, sadece AB'nin verileri bizim iyi yönde gittiğimizi gösteriyor. Topluma iniyorsun boğazından ekmek geçirmek için insanlar birbirini boğazlıyor. Kıbrıs elden neredeyse tamamen gitmiş, akp döneminde izlenen yanlış politikalar yüzünden kuzey ırakta Türkiye-ABD savaşı çıktı çıkacak. Taraflı medya zaten akp'nin tarafını tutuyor. Bunu 14 nisanda yeterince gördük zaten. Hangi taraflı medyasından bahsediyorsun sen? [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:01 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gecen cuney arcayurek cok guzel bir tespit yapti said: AKP Akilsiz Kitleler Partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 o aslında Atatürk Karşıtları Partisi ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Toplumsal düzey son 100 yılın en kötü halinde mi?Dalga mı geçiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yok canim A.K. nin cok daha guzel bi anlami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Toplumsal düzey son 100 yılın en kötü halinde mi?Dalga mı geçiyorsun? abartmasıydı o. ama düzgün okursan ne demeye çalıştığımı anlarsın. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 16:58 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 A.K.P. cok daha guzelde garibanlar soyliyemiyor iste canli yayinda rtuk kanalturk e cuneyt aracayurekin anlattigi bir fikra yuzunden kapatma cezasi vermis adamcagiz ehr fikradan once "bak rtuk bu bir fikradir gercek kisilerle alakasi yoktur" diyordu ehaha [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:00 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yok,demek istediğini anladım da durumu fazla abartmak gereksiz bence.Yanlış anlaşılmasın,memleketin halini ben de iyi görüyor değilim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Yok,demek istediğini anladım da durumu fazla abartmak gereksiz bence.Yanlış anlaşılmasın,memleketin halini ben de iyi görüyor değilim ama... pesimist'ten nispeten optimist yaklaşımlar =) hoş olmuş nickle birleşince ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 İroni yapıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yahu o aradaki kamusal alan hakkındaki mesajı anlasanız biraz.. bakın kamusal alanda herkes bir arada durur değil mi. şamanist midir artık budist midir adam neyse, yanında kafası örtülmüş birini görmekten rahatsız olabilir gayet, ama sen adamın boynundaki küçük haçtan rahatsız olamazsın. türban kocamandır, haçsa küçücük. yoksa bir üniversiteye girip sırasına kocaman bir haç koyan çocuk görmedim daha ben, o da yasaktır mesela kamusal alanlarda. anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama dinsel ve siyasal farklılıkları göze sokacak kıyafetler aksesuarlar artık neyse ne, yasaktır kamusal alanda. o yüzden haçla giriliyo aammmaaaaa diyemezsiniz. siz de küçük bi hilal takabilirsiniz o zaman boynunuza ama türban yasaktır hukuksal olarak. yoksa budist gelir tütsü yakar, şamanist gelir put getirir, hristiyan koca bi haç getirip önüne koyar, siz türban takacaksanız; türban takarsanız da bunlar onların en doğal hakkı olacaktır. yani türbanla birlikte, üniversitede keşiş görseniz laf edemezsiniz. bunun amacının ne olduğunu sorgulamak çok zor değil heralde. kimsenin kendi inancıyla başkasını rahatsız etmeye hakkı yok. "hristiyanın teki sırasına büyükçe bi haç koysa olay olur ama, türbansa iyi... " yok öyle! Edit: Şu aşaadaki kilise olayı benim için sanırım :) Sonuçta keşiş kıyafeti dinsel bir simgedir adam takmak istiyorsa tüm simgeler serbest olduğu için takabilir bu durumda [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:46 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar