deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Gelmek isterdim de acı bir gerçek var; 22 haziran Ekonometri Giriş 2 bütü, 25 haziran Matematik 2 + Makro İktisat bütü 26 haziran Bilgisayarlı Ekonometri Uygulamaları bütü Şeklinde sizin lan party tarihlerinizi çevreleyen imba bi büt takvimim var. O bütlerin hiç biri dürtmüyor da matematiği 2. senemde veremezsem hocayı boğmam gerekebilir, o nedenden enerji toplamalı antreman yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Basarilar deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sdf niye cuma yapıyonuz ya geç gelicem sonra.. ayrıca rune a neden oy vermiyonuz alooo korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oynariz runeude :P ben de gec gelicem mezuniyetim var o gun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bi dakka şimdi ben yanlış anlamadım di mi? ÖSS'den sonraki cuma mı olcak bu iş? Gelme ihtimalim var bak şimdi. Diş ameliyatı işi yatıyo çünkü sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oleeeey evet o cuma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hehe bu arada ben adeks'in yerini biliyormusun siteden baktım :) yürüyerek bile gelirim. Bu arada 35 kişiyiz de aklıma takıldı,havalandırma vs. iyi mi orada ? 2'den sonra kapıları kapatacaklar vs. diyorsun da efe şimdi orada havasızlıktan veya sıcaktan ölmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bisi olmaz bu kıs ust kata full havalandırma yaptılar ustune birde klima var onunda kumanda bizde olucak zaten her gece orda kalan amca var havalandırma hep acık zaten biz kalicagimiz icin acik olacak aptal sorular sormayin beaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 msn'den konuşsaydık forumu işgal etmezdik (dimi lan efe :) ) Neyse aileye de arkadaşta kalırım diyip geleceğim,fotoğraf makineside kardeşimden çalarsam eğer getiririm.İsterseniz kamera da getirebilirim ama eski bir kamera görüntü kalitesi + taşınması zor olur.Eğer kesinlikle video olsun isterseniz 1-2 tane memory taşırım yanımda fotoğraf makinesinden çekeriz :) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 23:56 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben getiririm onlari kasma kendini:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ok msn'den tartışalım :D :) :P (plx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya birde aklıma geldi nedense, Battle for Middle Earth Company of Heroes Generals vs. Strateji de oynayalım :) gerçi uzun sürer bunlar ama atmak lazım diye düşünüyorum.En son belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben geliyorum, diğer iki isteğiniz nedir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gece 2den önce birileri gidip alkol stoğu yapsa fena olmaz mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 iste o is olmaz :/ icip gelin istiyorsanız ama alkolu kafeye sokamam bir kere oldu boyle birsey salak arkadaslar ictiklerini birde masada birakmislar sabahlamamiz yasaklandi adeks 2 de ikna edemiyorduk o olaydan sonra lutfen alkol getirmeyiniz. said: Ben geliyorum, diğer iki isteğiniz nedir ;) caninin sagligi:P [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 garga bak geliyomuş odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 generals oynasak acaip zevkli olur ha...çok uzun zmndır oynamıorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Sina korkma abi, rune oynamazsak gelmiyorum ben. (Nasıl boş, nasıl etkisiz bir tehdittir bu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ne bos tehditler bunlar yahu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Perşembe Günü İst ye Döncem Cumaya Gelirim Büyük İhtimalle... Count Me In ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 command conquer 3 de iyi gider battle for middle 2 nin yanında. bi strateji oynansın bıktım dota dota:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kenshin. Tekken'e gel vakit intikam vaktidir sana Yoshimitsunun gücünü gösterecem, ''Xunn kralsın.'' diyecen yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ulan Dejavu Oldum Bi An...Zunn Bi Sittir Desem Onun Yerine =P...Neyse Getiriyimmi Cidden Ps2 Yi Atarmıyız Tekken Mekken Gene Sabahın Köründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 projektor var orda 7 den sonra yapabiliriz oyle birsey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Middle earth 2 kadar sux bir strateji yok alemde. M.E 1 döner ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar