Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul LAN PARTY 2 after öss!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelmek isterdim de acı bir gerçek var;

22 haziran Ekonometri Giriş 2 bütü,

25 haziran Matematik 2 + Makro İktisat bütü

26 haziran Bilgisayarlı Ekonometri Uygulamaları bütü

Şeklinde sizin lan party tarihlerinizi çevreleyen imba bi büt takvimim var.
O bütlerin hiç biri dürtmüyor da matematiği 2. senemde veremezsem hocayı boğmam gerekebilir, o nedenden enerji toplamalı antreman yapmalıyım.
Mesaj tarihi:
hehe bu arada ben adeks'in yerini biliyormusun siteden baktım :) yürüyerek bile gelirim.

Bu arada 35 kişiyiz de aklıma takıldı,havalandırma vs. iyi mi orada ? 2'den sonra kapıları kapatacaklar vs. diyorsun da efe şimdi orada havasızlıktan veya sıcaktan ölmeyelim.
Mesaj tarihi:
Bisi olmaz bu kıs ust kata full havalandırma yaptılar ustune birde klima var onunda kumanda bizde olucak zaten her gece orda kalan amca var havalandırma hep acık zaten biz kalicagimiz icin acik olacak aptal sorular sormayin beaa:P
Mesaj tarihi:
msn'den konuşsaydık forumu işgal etmezdik (dimi lan efe :) )

Neyse aileye de arkadaşta kalırım diyip geleceğim,fotoğraf makineside kardeşimden çalarsam eğer getiririm.İsterseniz kamera da getirebilirim ama eski bir kamera görüntü kalitesi + taşınması zor olur.Eğer kesinlikle video olsun isterseniz 1-2 tane memory taşırım yanımda fotoğraf makinesinden çekeriz :)

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 23:56 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya birde aklıma geldi nedense,

Battle for Middle Earth
Company of Heroes
Generals
vs.

Strateji de oynayalım :) gerçi uzun sürer bunlar ama atmak lazım diye düşünüyorum.En son belki
Mesaj tarihi:
iste o is olmaz :/ icip gelin istiyorsanız ama alkolu kafeye sokamam bir kere oldu boyle birsey salak arkadaslar ictiklerini birde masada birakmislar sabahlamamiz yasaklandi adeks 2 de ikna edemiyorduk o olaydan sonra lutfen alkol getirmeyiniz.

said:
Ben geliyorum, diğer iki isteğiniz nedir ;)

caninin sagligi:P

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...