Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 11 gibi yazlık için yola çıkacağımızdan dolayı gelemiyorum,daha önce de belirtmiştim.Özür dilerim... İyi eğlenceler arkadaşlar,gelmeyi çok istiyordum ama olmadı işte.Başka zamana artık,iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Party tam dadında, yinmez yane... Party bitsin yazıp yazıp rezil edecez... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 geldik burdayız sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dota da yediğim reskill in haddi hesabı yok.ölsen laf ederler,çıksan laf ederler. p.s: evet,deniz. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 23:28 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 lan istanbula mı geldin piyroo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 32 kişiyiz iyi güzel geçiyor..ama 3791273912709213 parçaya bölündük dota kaçmış bazılarnının içine çıkartamadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 o kadar kişisiniz bf yapsanıza aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 lan resim cekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 gelecek bir kaç yüzyıl dota görmek istemiyorum plx. yeter be. bf oynayaydık bari ya. +1 custodem bu arada doğru çekilek resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Aramızdan bazıları şuanda paticik.com önünde açık, elinde kulaklık uyumuş durumda, ölü gibi... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Keske insanin uykusu gelmese hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 NASIL VERDIM ÇOCUĞU DOTADA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 harbi pis caktik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 evime ulaştım, huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bütün orta doguluları helikopterimle ve altımda ki gunnder partnerlerim phyx ve zheld'le kendimizden tiksindirdik. Oyun boyunca helikopyerimiz iki kere falan düştü düşman ateşiyle. O da sadece Ardeth'in yılmaz iradesiyle yaptıgı stinger atışlarıyla. Onun haricinde gayet bir kara şahin düştü çevirdik, endimizi yaptıgımız gürültüyle cafeden kovdurmaya kadar getirdik. L2P nubcakez. Bence Lan party sonrası kahvaltı daha bir sosyaldi o kadar saat süren oyunlardan sonra. Bleh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Güzel oldu ya güzel güzel bf2 oynadık saatlerce. Medic oldum ben bi sürü adamı ayağa kaldırdım. Commander oldum artillery atarak olabildiğince rahatsız ettim karşı takımı. Biz amerikada iken karşı taraf araplar sırf dotacı olduğu için fena kaybetti hem de arapların avantajlı olduğu bir mapte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Aa bişiyi unuttuk bu arada bugün benim doğumgünüm:b kutlasaydık keşke eheheh [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 14:16 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eahheeha ... niye unuttun söliyim sabah çok erken kalktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 yahu erken dediğin, biz bayağı oyalandık yokda 9 gibi vardım. En sonlara doğru pek bişi yapmıyoduk zaten ben alien vs predator 2 oynuyodum, sen kompile wow oynadın eheh. aa bi dakka bi ara bf2 ye geldin ama görmedim seni ya da vurmuşumdur önümden geçtiysen. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 15:24 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bf2'de çok feciydik..Önceleri bf2 bf2 diyenler 2 elden sorna ses çıakrmamaya başladı..Son 2 bf2 oyunu direk strateji bombardımanı şeklindeydi ve ikisinde de 100 civarı fark oldu..neyse güzeldi gene ma 1 daha güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 onumuzdeki yüzyıl boyunca w3 yada herhangi bir mapını görmek istemiorum. ama o yine karsıma cıkıcak kesin=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bence organizasyon iyi hazırlanmış güzeldi çok kısa kalabilmeme rağmen umarım gecenın ilerlyen saatlerinde daha keyifli geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: sen kompile wow oynadın eheh. Wowdan çok bf 2 ve jedi academy oynadım be insaf... said: ikisinde de 100 civarı fark oldu ne 100'ü be.. 308'e 0 aldık son oyunu xD [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 16:48 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kusura bakmayın dün ne gelebildim ne de gelmeyeceğimi haber verebildim. Dişçiye gidicem demiştim, gittim de. Büyük azı dişlerimden birindeki çürük ta sinire kadar inmiş nerdeyse. Kuafaj mı kaufaj mı ne öyle bi tedavi uygulandı. Anestezinin 7 saat sürmesi gereken etkisi 2 saatte yok olunca bütün günüm mahvoldu. Tedavi uygulanan dişimin orası, soğuk suyun çürük dişi sızlatması gibi dayanılmaz bi şekilde sızlıyodu. Bunun üstüne alt çenemden şakağıma kadar uzanan ağrı da gelince gözümden yaşlar geldi resmen. O yüzden gelemedim. Hatta çene ağrım hala tamamen geçmiş diil; ağzımı tam açamıyorum. Trip'teki mi daha eğlenceliydi, yoksa dünkü mü? Dünküne de gelip bunu kendim yanıtlamak isterdim de olmadı işte. Bi dahaki sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar