Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Adeks2 neresi yaw? geliyorum sanırsam da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Valla bilmiyorum. Phyx'i ayarlayıp onunla gitsem hiç yol falan aramasam ne tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Barbaros Bulvarı'nın ortalarında, yukarı doğru çıkarken solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 beşiktaaş geldiniz o yukarı doğru cıkan buyuk yokuş varya ha işte onun adı blbaros bulvarı ondan yuakrı doğru tırmanırken sol tarafınızda kalıcak biraz yukardadır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Yaw Allah rızası için bidahaki lan partyi cumartesi gecesi pazar sabahı olsun c.tesi çalışıyoruz gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bende Çalışıorum Ordan Kalkıp Sabah İşe Gelcem İşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hahaha düşey uçmak nedir abi.. Fakat ben bu Lan party hakkinda hicbirsey bilmiyordum öyle ley ley gelicem dedim fakat şimdi adeks olduğunu öğrendim falan 52 tane işim var, açıkcası ne yapıcam bilemiyorum. Şöyle yapalım o zaman, Alexi_Septimus gelirse bende gelirim adamla beraber geçeriz buradan ama aksi halde oldukça zor gözüküyor işleri halledip geçmek falan. Xunn ve Spidee sçs, gelmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ben tam 7 de gelmeyebilirim zaten masa tutmayında yanlış filan da anlaşılmasın diye sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: CrayTotem, 22 Haziran 2007, Cuma - 15:50 tarihinde demis ki: Hahaha düşey uçmak nedir abi.. Fakat ben bu Lan party hakkinda hicbirsey bilmiyordum öyle ley ley gelicem dedim fakat şimdi adeks olduğunu öğrendim falan 52 tane işim var, açıkcası ne yapıcam bilemiyorum. Şöyle yapalım o zaman, Alexi_Septimus gelirse bende gelirim adamla beraber geçeriz buradan ama aksi halde oldukça zor gözüküyor işleri halledip geçmek falan. Xunn ve Spidee sçs, gelmeye çalışacağım. Gelmez o , çoktan unutup başka program yapmıştır %90 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ariyorum kendisini acmiyor.. Xani ariyorum kiz arkadasi aciyor adam arabayi tamire götürmüs 2 saate gelirmis. Orcun u aramistim oda uyuyordu. Napicam lan ben simdi, isim gücümde cok. aman ben poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!dotaya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 İşler uzadı benim gelmeye çalışacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: CrayTotem, 22 Haziran 2007, Cuma - 16:05 tarihinde demis ki: Ariyorum kendisini acmiyor.. Xani ariyorum kiz arkadasi aciyor adam arabayi tamire götürmüs 2 saate gelirmis. Orcun u aramistim oda uyuyordu. Napicam lan ben simdi, isim gücümde cok. aman ben poff. İşin gücün falan yok abi , atla gel onlardan önce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ulan 1 buçuk saat sonra siz orada eğleniyor olacaksınız , ben yarınki sınav için stres yapıyor olacağım. FAK YU AÇIKÖĞRETİM LİSESİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 cıtım evden gleiorum bütün gece partyi yapıcaz!! sex drugs and rock&roll baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 +1 yada +2'im ile geç saatlerde gelebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Toplanmaya başlamış insanlar orada durumlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 başladık hala bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ARkadaslar gelenler lutfen beni gorsun wow odasinda 113 nodayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Kaç kişisiniz falan azbir bilgilendirin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Sakız çiğneyip çıkıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 15+ kişiyiz şuanda... Gelenler üst kata WoW odasına çıksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 145 eaha. cs tatya ruLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 20yiz şu an..Çok pis satışlardayız ya da gelecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 gelicem deyip gelmiyenlere cok fena laflarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar