A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: alex milli olmadı ki öncelikle şaka yapmıyorsunudr umarım?Ayrıca yazımı iyi oku,anlamamışsın alex ve deu'ya b.k atmaya uğraşanların şili milli takımına 26 defa seçilen bir futbolcuyu almasını komik karşıladığımı yazdım,ayrıca şu siteden de alex'in istatisklerine bakıver milli olmuş mu,olmamış mı? http://www.alex10.com.br/tr/estatisticas/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ayıp olmasın die oynatmışlar bi kaç maç. Sen teyyo yu niye çıkartıosun ki ortaya ? kim dedi ki alexten üstün falan filan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 öyle isimmi olur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 alex milli falan olmadi bi kac hazirlik maci oynadi falan filan bide rico pasaya bak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 oldu kaptanlık bile yaptı copa america da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 copa amerika adı üstünde kolpa america kupası olsa nolurr olmasa nolur rico sallar donunda he heyy ne dion sen! Dünya kupasında gol attırdı lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: alex milli falan olmadi bi kac hazirlik maci oynadi falan filan bide rico pasaya bak istersen :) OFF YARILDIM. Alex > 65 maç brezilya milli 20 gol Ricardinho > 21 maç brezilya milli 1 gol turkiye - brezilya konfederasyon kupasınıda mı izlemedin be adam. 2. golü kim attı bize? :D [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 blackchaos avrupa şampiyonası = copa america Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Avrupa Şampiyonasıyla Copa America'yı aynı kefeye koymayın ama ya, çok komik oluyo :) Copa America'da Brezilya ve Arjantin dışında takım mı var allasen? Equadorla Şili'yle oynuyo adamlar. Bi de avrupaya bak, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, İspanya, İtalya... Listeyi saymaya başlasan ohoo... Hani teorik olarak aynı olabilir de pratikte yanından geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: eagle_dnz üye [şikayet et] § 01 Haziran 2007, Cuma - 00:58 [ özel msj ] blackchaos avrupa şampiyonası = copa americaolum ne yaptın sen ya aynı kefeye koyma ama şöle bişey var bu sezon rico mu daha katkı sağladı alex mi diye bakmak lazım o zamanda alex bi adım önde tabi ama kariyere bakıp oyuncu da alınacaksa hiç alınmasın örnek kezman katkı sağlıyamadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kezman mı katkı saglıyamadı? belki yeterli bi katkı degildi ama kritik maclarda agırlıgını koydu.avrupada ve derbilerde sahneye cıktı,yetmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bizim avrupa şampiyonası onların copa americası demek istedim takımlara bakınca bizdekiler daha iyi tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: kezman mı katkı saglıyamadı? belki yeterli bi katkı degildi ama kritik maclarda agırlıgını koydu.avrupada ve derbilerde sahneye cıktı,yetmez mi?ne alakası var ki tuncay o zaman tek başına şampiyon yaptı bu takımı benim demek istediğim kezman ın psv deki kariyerine bakarsan eğer fenerbahçeye katkı sağlıymamamış demektir diye söledim onu ama neyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 @eagle: Ama aynı kefeye konmaz, yani Copa da başarılı olmakla Avrupa kupasında olmak da dağlar kadar farklıdır onu belirtmek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 biliyorum aynı kefeye koymuyorum ama kolpa bi kupa da değil yani bizimki bizim kıtanın onlarınki onların kıtasının kupası o yüzden = dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Rico sözde milli değil özde milli [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 10:34 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Hala alex ve rico'yu mu mukayese ediyorsunuz yaa,yapmayın yaaa dellendirmeyin beni,gördük kim kral kim kolpa.Ayrıca kezman tek forvetken ancak bu kadar olabiliyormuş ziconun acilen çift forvete dönmesi lazım o zaman kezman'ı görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 alexle ricoyu kıyaslayan kim? alexle bakiyi kıyaslıyoruz biz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Baki Mercimek > Ronaldinho Runje > Buffon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 RUNJEEE RUNJEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Rico sözde milli değil özde milli lol. bi araştırn bari be. ricardinho hangi maçlarda oynamış kaç maç oynamış, alex hangi maçlarda oynamış ne yapmış vs. gerçi yukarda verdim sayıları ama copa america falan diyosunuz. sanki ricardinho dünya kupasında ilk 11 oynadı da asist kralı oldu. hazırlık maçlarında sonradan giren adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ricardinho son dünya kupasında bariz Brezilya'nın en iyisiydi Ze Roberto'yla beraber. Ha bu sene ligde Alex'in parmağı olamadı o ayrı [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:45 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Brezilyanın en iyisiydi??? İlk iki maç, hırvatistan ve avustralya maçlarında kenarda oturdu japonya maçında 3-1 ken 71. dakikada oyuna girdi Gana maçında 83. de oyuna girdi elendikleri fransa maçında da oyuna girmedi. Şimdi bu adam toplam 26 dakika hadi bilemedin uzatmalarla 32 dakika oynadığı bir turnuvada nasıl brezilyanın en iyi iki oyuncusundan biri oluyor biri bana anlatsın... Uydurmayın, uyduracaksanız bile destekli sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 smoke öle deme,adamlara öle satmışlar rico'yu onlar napsın?açıp iki google'da da araştırmıyorlar ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ricadinhonun transferler topicinde işi ne :P ayrıca ricardinho>kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar