Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Kiralık mı bilmiyorum Barusso'yu da tanımıyorum hiç duymadım daha önce o yüzden bir fikrim yok. Ama zaten De Rossi gibi bi azman varken Roma'nın pek o bölgede adama ihtiyacı yoktur başka.

Öte yandan GS Sabri'nin sözleşmesini feshetmiş diye bi söylenti var ortada ne kadar doğru bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri'den kurtulmasına kurtulduk da, olabilecek en yanlış zamanda kurtulduk. Sağ bek 20 yaşında velet Uğur'a kaldı. Bi sakatlansa yerine adam yok. Kötü gitse koyacak adam yok.

Zaten GS'nin transfer politikası çok saçma bu sene... Takımda Nonda dışında forvet hattında adam yok. Hakan yaşlandı Karan formsuz, Nonda da yeni gelmiş daha, tutup tutmayacağı iyi çıkıp çıkmayacağı belli değil, sen tutup Necati'yi yolluyosun. Defans göbeğinde yedek adam yok. Servet-Songdan biri gitse takım battı, sen bedavaya oynayan Emre Aşık'ı yolluyosun. Sora da yerine ne idüğü belirsiz bi adam alıp bi de para harcıyosun. Kaleciler fos, sen ligin en iyi kalecisini ve takımın en güvenilen adamını yolluyosun. Saçmalık üstüne saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arjantin Ligi takımlarından San Lorenzo, Galatasaraylı Carrusca'nın peşine düştü. San Lorenzo Teknik Direktörü Ramon Diaz, yaptığı açıklamada orta sahadaki boşluğu Carrusca ile dolduracaklarını söyledi. Diaz, Carrusca ile yaptıkları telefon görüşmesinde kendisinden evet cevabı aldıklarını da vurgulayarak, kulüp yöneticilerinin bonservis için Galatasaray ile temasa geçtiklerini belirtti. San Lorenzo'nun Zaragoza takımında oynayan Adres D'Alessandro'dan hayır cevabı alması üzerine Carrusca transferine sıcak bakıldığını vurgulayan Arjantin basını ise Galatasaray'ın isteyeceği ücretin merak edildiğini yazdı.

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/25/spor/spo10.html
Sosyal ağlarda paylaş

Heimdall said:
said:
Arjantin Ligi takımlarından San Lorenzo, Galatasaraylı Carrusca'nın peşine düştü. San Lorenzo Teknik Direktörü Ramon Diaz, yaptığı açıklamada orta sahadaki boşluğu Carrusca ile dolduracaklarını söyledi. Diaz, Carrusca ile yaptıkları telefon görüşmesinde kendisinden evet cevabı aldıklarını da vurgulayarak, kulüp yöneticilerinin bonservis için Galatasaray ile temasa geçtiklerini belirtti. San Lorenzo'nun Zaragoza takımında oynayan Adres D'Alessandro'dan hayır cevabı alması üzerine Carrusca transferine sıcak bakıldığını vurgulayan Arjantin basını ise Galatasaray'ın isteyeceği ücretin merak edildiğini yazdı.

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/25/spor/spo10.html

verelim işte bizde 500 bin - 1 milyon arası bir fiyata. çıksın artık elimizden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...