cado Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 daha dün lig tv de program sunuyordu yaws :S
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ligtv 5 para etmez, türkiye ligi ve kupasınıda keşke ntv verse
eldar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Basinas'ın Galatasaray'a gelme ihtimali artıyor sanki. Hadi bakalım, devre arasında daha iyi ön libero bulunamazdı zaten. Martinez'i de kiralamışız muhtemelen, henüz kesinleşmediğini vurgulamak lazım bu transferlerin ama finişe yakınlar.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kolombiyalı kaleciden şaşmıcaksın martinez çok doğru iş
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Martinez çok iyi olur. Bu sene nasıl bilmiyorum ama geçen sene bayağı iyiydi performansı. Yaşı da genç bildiğim kadarıyla, kendini geliştirmek için şansı var, milli takımda da oynamış bu yaşa rağmen. Özellikle GS için oldukça iyi bir transfer olur, kaleci sorunu malum. Orkun arada şapşallaşıyor. Aykut'un refleksleri süper ama 10 senedir bi türlü iyi kaleci olamadı. Hem Martinez CM-FM'de de yetenekli gözüküyor. Basinas ilginç bi adam. Çok göze batmıyo, ama sağlam bir ön libero. 300k'ya alınacakmış gayet uygun bi ücret. Yanlız yıllık 1.2 milyon dolardan 2.5 senelik kontrat iyi değil. Nonda bile 1 senelik kontratla geldi (ki acilen uzatılması lazım kontratının) Hele Linderoth da iyileşince fazla adam olacak o bölgede... Bi çaresine bakmak lazım.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 linderoth iyileşince ne durumda olacak bilinmez ama iskandinav ülkelerinden çürük adam çıkmaz eminim gelecek sezon uzun da sürse yine kendi formunu bulacaktır. ama bize tam bir sezon kaybettirdi işin kötü yanı o. basinas su an için o bolgeye dusunulen en uygun isim. zaten mehmet topal'ın inanılmaz performansı içimizi biraz rahatlatıyor ama mutlaka tecrübeli birilerinin de o bölgede olması gerek. ayhan malesef kariyerinin en mükemmel startını yapmısken cok uzun sureli sakatlık gecirdi, toparladıgı zaten zaten bu üçlü her takıma karsı önliberoda gs'ye yetecektir. nonda gelirken zaten kendi söylemişti, tekrar eski nonda'yı herkese göstermek için geliyorum demişti. galatasaray'da cosup tekrar avrupaya gitmek isteyecektir elbette, ama böyle bir adama bizim senelerdir cok ihtiyacımız vardı, necatide'ki feci düşüşün üstüne bu adam cok iyi oldu. bir sezon daha oynarsa cok iyi olur bizim için. kaleye ise bana gore oyuncu almaya hiç gerek yok, orkun'a da aykut'a da cok guveniyorum. yerine gelecek düşünülen hiçbir kalecinin onlardan daha birşeyler katacagına inanmıyorum. 18 hafta sonunda sadece 14 gol yemek bana gore basarı. servet'in kendini asmıs bi performansını ve yanındaki kamerun aslanının da payı büyük elbette :) martinez veya isakson, su an ikisinden herhangi biri gelirse eminim yine orkun'un yedegi olacaktır. o yuzden bosuna gelmesinler.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 basinas alınırsa linderoth nolcak? aynı bölge için o kdr parayı ödeyebilecek bi galatasaray düşünemiyorum
Burax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 öyle deme biri sakatken diğeri oynayacak, biri artistlik yaparsa diğeri kurtarıcı olacak, biri cezalı olursa diğeri sakatlanmayacak, biri ilk 11deyse diğeri yedek oturcak
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 2 ön libero oynar ne olcak ki tek forvet arkasında lincoln onların arkasında basinas linderoth gayet şık olur bence
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Nonda-Ümit-Serkan Lincoln-Arda-Hasan Arda-Ayhan Basinas-Topal Linderoth-Topal Özer-Barış
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aytimania said: basinas alınırsa linderoth nolcak? aynı bölge için o kdr parayı ödeyebilecek bi galatasaray düşünemiyorum ödediklerimiz için ne düşünüyosun peki?
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Basinas'ı Yunan milli takımından beğenirim,ntv sağolsun izlediğim La Liga maçlarında ise Real ve Barça gibi takımlara karşı harbi dinamo gibi oynamıştır,kendisinden birkaç yaş büyük ve 2004'ün yıldızı Zagorakis'in oyununa benzer bir oyun oynar Basinas. Ayhan-Basinas-Linderoth 3'lüsü önlerinde Arda ve Lincoln en uçta ise Nonda...Güzel olabilir gerçekten.
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 basinas transferi gerçekleşirse iyi transfer olur.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 toggie said: aytimania said: basinas alınırsa linderoth nolcak? aynı bölge için o kdr parayı ödeyebilecek bi galatasaray düşünemiyorum ödediklerimiz için ne düşünüyosun peki? aynı bölge için ikisininde yıllık maliyeti 5 milyon € civarı olur.bence delgado-ricardinho gibi yanlış transfer olur.ama günü kurtarmak için linderoth gelene kdr diyosanız orasını bilemem.mehmet topalla idare eder gibi geliyo bana bu sene için.hatta ayhanda yakında geliyo
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Fenerbahçe Santos'un orta saha oyuncusu şili milli takım kaptanı Maldonado'yu transfer edebilirmiş. http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080115/appiahin_yerine_ilk_aday_maldonado.html
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 appiahın sözleşmesini dondurdular ya kesin bi yabancı alırlar
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sporx'de maldonado fener bahçe istiyormuş yazıyor. İnsallah yalan haberdir çünkü çok iyi oyuncu :)
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 said: aynı bölge için ikisininde yıllık maliyeti 5 milyon € civarı olur.bence delgado-ricardinho gibi yanlış transfer olur.ama günü kurtarmak için linderoth gelene kdr diyosanız orasını bilemem.mehmet topalla idare eder gibi geliyo bana bu sene için.hatta ayhanda yakında geliyo Bunu günü kurtarmak olarak algılayamayız; Sonuçta Linderoth sezonu kapattı, ciddi bir sakatlıktan sonra tekrar futbola ne zaman döneceği hatta dönüp dönemeyeceği dahi belli değil; Ayhan daha 1 Ay kadar yok, inşallah sorunsuz döner. Mehmet Topalla 3 kulvarda mücadele edecek halimiz yok, kaldı ki bence Mehmet daha yeterli bir oyuncu değil. Basinas gelirse sevinirim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Aman Maldonado'yu almasın Fener yaa Biz alalım hatta Basinas yerine :)
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 isimden kaybedio ne o öyle mal falan. fred dio gasteler,fred gelsin hacı, ben uefaya elemelerden gitmeye razıyım.
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ne isimli futbolcular geldi bu lige bir mal gelmiş çok mu? Ha? :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 carrusca da artık oynasın yahu. adam hakkaten cok teknik ve acaip ince zeka ürünü pasları var. bi adam gibi şans verilse lincolnün görevini layıkıyla yapar.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Carrusca defansa yardım etmiyo. Arda - Carrusca - Lincoln - Hasan Şaş, bu 4lüden 2den fazlası oynamamalı o bakımdan, o yüzden de Lincoln-Arda'yı seçiyo genelde Feldkamp. Zaten sistemi çok garip GS'nin. Kim kanatta oynuyo kim merkezde, kim ileri kim geri belli değil. Ama Carrusca'ya daha çok şans verilmesi konusunda kesinlikle katılıyorum.
Öne çıkan mesajlar