Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada tanıştıım portekizlilere tello yu sordum=) güzel orta keser "geriden" güzel bindirir dedi. Kısacası sol kanat oyuncusu diye alınan oyuncu gayet solbekmiş. Ayrıca Sporting e ilk geldiği zaman çok kötü oynadığını zamanla açıldığını da belirttiler.
Mesaj tarihi:
Tello nun ben ne olduğunu çözemedim.Bi ara Gustavo Nery diye bi adam alacaktık o da sol bekti ama sol kanada ilaç olsun diye alınacaktı...BU da aynı hesap oldu.Ne yapalım ilerleyen zamanlarda görücez.Diatta defansı toplasa güzel olur
Mesaj tarihi:
Cuma günü geliyor !..

Galatasaray'ın yeni golcüsü en geç cuma günü İstanbul'da !.. Lincoln'ü gölgede bırakacak bir yıldız golcü için çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı kırmızılılarda yönetici Haldun Üstünel, en geç cuma günü İstanbul'a yeni bir golcü getireceklerini söyledi.
Galatasaray'ın transfer çalışmalarını yürüten 3 isimden biri olan Haldun Üstünel, Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a yaptığı açıklamada çalışmaların sürdüğünü ve bu hafta içinde sonuçlanacağını söyledi. Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü İstanbul'da olacak." dedi.

Üstünel isim vermeye çekinirken, basında adı sıkça geçen Pauleta için "Pauleta ile görüştüğümüz doğru ama kesin gelecek diyemem, zor." demekle yetindi.

(Ligtv.com.tr)
Mesaj tarihi:
Ronaldinho'yu istemem gs'ye, son sezon formsuzdu baya. Hem Lincoln var elimizde, aynı tek kişilik bölgeye 2 yabancı transferi yapmak gereksiz, boşa kontenjan harcıyoruz. Forvet lazım bize.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...