DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi hakan şükür tipi forvet diye gidip pauletayı mı bulmuşlar ehehe bitek o vardı zaten hayret bişi
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 wikipediada morientesin de son klübü bi ara gs yazıodu o önemli deilde ciddi ciddi alınırsa gerzeklikten öte bişey deil inşallah yalan dolandır
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 BJK bi forvet alsa nasıl sevinecem...Bobo ve nobreyle nereye kadar.İlhan Mansız tipi yırtıcı forvet lazım bize.Neredesin ilhaaan
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 pauletayı beğenmeyen zihniyeti kınıyorum.
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kına beni 34 yaşındaki pauleta ne katacak takıma onuda söle
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1 sene kiralicaklarsa falan gelsinde, bonservisi alinacak adam diil hic bi sekilde.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 35 lik hakan 34 lük pauleta yakışır galatasaray'a eh fenerbahçeden ne eksikleri var onlarda da 35 lik delikanlı roberto carlos var huzur evi gibi lig.
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bnm derdim pauleta nin yaşi degil adam CL,dunyakupasi vs. gibi kupalarda hiç bi işe yaramiyor. ha adami sirf turkiyede gol atsin die aliyorsan özgürcan yada serkani oynat daha iyi en azindan pişerler.
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 supremallah sen haksızsın senı kınıyorum sana laflar hazırladım. Bana göre pauleta size çok şey katar.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Pff heryerde ekşi suser wannabeleri arkadas , bay geldi.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu arada tanıştıım portekizlilere tello yu sordum=) güzel orta keser "geriden" güzel bindirir dedi. Kısacası sol kanat oyuncusu diye alınan oyuncu gayet solbekmiş. Ayrıca Sporting e ilk geldiği zaman çok kötü oynadığını zamanla açıldığını da belirttiler.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Allah korusun gelmesin pauleta felan ya, adam gibi alalım brezilyadan bi genç adam.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tello nun ben ne olduğunu çözemedim.Bi ara Gustavo Nery diye bi adam alacaktık o da sol bekti ama sol kanada ilaç olsun diye alınacaktı...BU da aynı hesap oldu.Ne yapalım ilerleyen zamanlarda görücez.Diatta defansı toplasa güzel olur
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Cuma günü geliyor !.. Galatasaray'ın yeni golcüsü en geç cuma günü İstanbul'da !.. Lincoln'ü gölgede bırakacak bir yıldız golcü için çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı kırmızılılarda yönetici Haldun Üstünel, en geç cuma günü İstanbul'a yeni bir golcü getireceklerini söyledi. Galatasaray'ın transfer çalışmalarını yürüten 3 isimden biri olan Haldun Üstünel, Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a yaptığı açıklamada çalışmaların sürdüğünü ve bu hafta içinde sonuçlanacağını söyledi. Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü İstanbul'da olacak." dedi. Üstünel isim vermeye çekinirken, basında adı sıkça geçen Pauleta için "Pauleta ile görüştüğümüz doğru ama kesin gelecek diyemem, zor." demekle yetindi. (Ligtv.com.tr)
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ronaldinho'yu istemem gs'ye, son sezon formsuzdu baya. Hem Lincoln var elimizde, aynı tek kişilik bölgeye 2 yabancı transferi yapmak gereksiz, boşa kontenjan harcıyoruz. Forvet lazım bize.
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tamam sen isetmedin die almasınlar söliyim kalli'ye :) lol
Öne çıkan mesajlar