Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş'a defans şart mı ? Hayır değil ama tedbir olarak yabancı alınacağına iyi bir yerli oyuncu alınsa çok daha iyi olur.

Gökhan Zan çok iyi oyuncu ama sürekli sakatlanıyor.Özellikle göbeğe iyi bir yerli şart ama ben geriye kalan yabancı hakkımızı genç bir yabancıdan yana kullanma taraftarıyım.
Mesaj tarihi:
bence bjkye defans şart çok kötü bence defanslari zan ağır,toraman hata yapıyor ve hava toplarinda etkisiz koray desen bütün toplari kaçırıyor adamlari kaçırıyor çok yeteneksiz bi adam baki mercimek göbekte oynarsa işte ozmn yandınız..
Mesaj tarihi:
gökhan zan balta bir orc shaman.hiçbişey olmaz o adamdan.(yıldırım demirörende orctur bu arada)

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 13:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
waxxidemi eurobattle mı?eurobaattledaysam 4 tanıdığım bile yok orda.bi arkadaşın hatrına girip oyniyim çıkiyim dedim ki oyunda da tartıştık sattı beni hıyar muhattapımı kestim.waxxi diyosan buyur 4 arkadaş var kurarım oyun =)

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 16:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ta yılan hikayesine dönen stoper sorunu sonunda çözüldü ve Lamine Diatta ile 3 yıllık kesin anlaşma yapıldığı öğrenildi.

kaynak : kartalhaber

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:29 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Futbol yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den gelen yazı:
Şirketimiz ST. Etienne'nin futbolcusu Lamine Diiatta ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır. BJKAŞ

hayırlı olsun takımımıza
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...