Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

gs'nin vereceği 2 futbolcuları sordu sanırım arkadaş.

volkanı ben canlı izledim. 2 sezon antalyada. 2 sezon önce yedekten girerdi oyuna. bi yimpaş yozgat maçında yedekten girdi 15. hafta falan o maçta baya bi sol kanatta gitti geldi maçı çeviren adam olmuştu sonra yılmaz vural ilk 11 çıkarmaya başladı.
sol kanat ama teknik çok zayıf, ortaları genelde çizgiden değil geriden doldur boşalt şeklindeydi. mücadele dersen var yere düşmüyor adam, koşup kovalıyor ama gs de ne yapar bu teknik yetersizlikle bilemicem. sol açık adamı değil. sol bekte değil gibi. ilginç bi adam volkan.
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln u alan galatasaray Forvet arayışına girdi .
iddia edilen isimler Nilmar ve Baiano
http://www.fotomac.com.tr/gal101.html

Galatasaray'ın baiano ile ilgilendiğini daha öncede duydum ama Nilmar iddiasını fotomaç ile birlikte ögrenmiş olduk :) .Sallamasyon değilse haber Nilmar'ı alabilirmi ? %80 alamaz gibime geliyor ayrı mevzu .
Baiano'ya gelince bonservisi elinde. Süper bitirici bir adam Nobre'nin bir iki kademe yukarısını düşünün dez avantajı ise fazla hızlı olmayışı . havadan karadan sudan topa iyi vurabilen bir oyuncu . Dediğim gibi Nobre'nin bir iki kademe yukarısı oynayan bir oyuncu olarak bakın...

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:26 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor o açıklama gerçekten komik :) yalnız Kayseri FIFAya taşırsa bu konuyu ve gs alehinde sonuç çıkarsa iyi olmaz.
Buna benzer konuda fb girişimde şuanda Appiah ve Schalke için.

Yani gs pek zorlamasa daha iyi gibi sanki.Sözleşmesi devam ediyorsa sporcunun ilk önce yönetimin onayını almak lazım ondan sonra futbolcu ile görüşülebiliyor FIFA kuralı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...