Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Zegna fenerli değil gs li gibi yazdın zaten :) Fenerli olsan Cihan kalsın demen lazımdı hehe. Valla bence Cihan'ı transfer edecek kulübe üstüne 750.000$ bonservis verelim Cihan'ı alması için.

Zaten adam GS'den senede o kadar alıyomuş. 1 sene daha kadroda tutup o parayı Cihan'a vereceğimize kulübe verelim üstüne Cihan'dan da kurtulmuş olalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Şaş gayet iyi oyuncu be.. Sadece fazla agresif işte..

Bu arada black, Orhan ak kötüdür de, 10 tane Baki'yi cebinden çıkartır... Cihan da 2-3 tanesini çıkartır heralde.

Tamam rezil oyuncu Cihan, Ama Baki gibi aynı adamdan (mesela Gökdeniz) ardarda 4 çalım yemez. Yani bir bekimde Baki olacağına iki bekimde Cihan ve Orhan olsun daha iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhan çok para almıyosa dursun yedek olarak. Yanlız Hakan Şükür gitsin artık. Adam bu yaşına geldi hala rekor peşinde, üstelik seneye GS'de misin diye soranlara "Sözleşmem devam ederken transfer konuşmam etik değil" diyor. Töbe töbe

Takımın da en çok para alanlarından...

Hasan Kabze, Hakan Şükür, Cihan, Orhan Ak, böyle devam ederse Necati...

Bunlar hep beraber gitsin. Necati de yedeğe çekilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha Türkiye Kupasını Beşiktaş aldıktan sonra işte dershaneye gittim,bir arkadaş vardı iddiaya girmiştik kaybetti işte.

Yolda giderken gazetede gördüm koskoca Baki resmi,Baki'yi de hiç sevmiyordu aldım gazeteyi kopardım o sayfayı,defterden kopardığım kağıda poster gibi yapıştırdım ve dershaneye gittim,ilk ders bitti tenefüs oldu,yanına gittim Baki'nin resmi önünde tuttum.

2-3 saniye baktı baktı ve şu sözleri sarf etti : " ...... çocuuu " resmi kaptı yırttı hehe.

Kimse sevmiyor Baki'yi :( bende sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet yozgatlı almanyaya gitmemiş miydi yav? imza attı diye hatırlıyorum sanki.

ha sağ kanada ihtiyacımız var ama ben yabancı kontenjanı artarsa bitane sağlam yabancı alırız diye düşünüyordum

bakalım yozgatlı gelirse fena değil taraftar da 2 söylenir sonra kabullenir malum yalama olduk bu konuda yönetim sagolsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...