Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vista gerekli dx10 için.dx10 ekran kartı+ vista varsa zaten sen directx 10 gelişmiş ayarları açmasan bile bazı efektleri kendiliğinden açıyor bunu eklemek için kısayoldan -dx9 eklemek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
valla sadgamer bende grenade launcher, shotgun, tommy gun ve chemical thrower hepsi full upgradeliydi aralarinda en yararli buldugum shotgundi hele explosive bucklarla cok rahat olduruyodum sonlara dogru tommy gun splicerlara karsi falan acayip siciyo hic bi ise yaramaz hale geliyo, belkide ben cok fazla tommy kullanmadigimdandir degisik kursun falanda hic kullanmadim forza shotgun diyerek bitirdigim icin heh
Mesaj tarihi:
oyun bana zor geldi ya
düşmanları kolay göremiyorsun, sen görene kadar adamlar saydırıyor sana falan
canın çok kolay gidiyor
ölünce bişey olmuyor aynen devam ediyor falan.
saçma geldi biraz bana
Mesaj tarihi:
ben karışık gidiyorum, genelde teenbaum hediye yollasın diye hepsini rescue etmeye çalışıyorum ama arada 2-3 tane harvest ettiğim de oldu.

oyun sonunda save takası mı yapsak napsak iyi son kötü son falan diye
Mesaj tarihi:
ankarada satılıyor mu bu ? steam taş çatlasa 20-30 kb/s ile çekmeme izin veriyor.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 20:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
alayına harvest ya, ilk sisteri bulduğumda kıyamamıştım, sonra harvest ederken cok kıpraştı, sınırımı bozdu :), full harvest artık... o karıyı bulursam onuda harvestlıycem bı ara
Mesaj tarihi:
harvest yapipta andrew ryanin yanina kadar gelenlere bi sorum olacak gelmeyenler okumasin
[spo]rescue ederseniz atlasin fontaine oldugunu ogrendigimizde little sisterlar yardim etmisti bana rescue ettigim icin daha sonrada tenebaum mind controlun etkisinden cikmamda yardimci olmustu harvest edenlerde ne gibi bi durum oldu ryani oldurdukten sonra? [/spo]
Mesaj tarihi:
acayip hayal kırıklığına uğradım,

oyunun crack dvdsini aldım kurdum,menude mouse imleci çıkmıyordu neyse tıkladım oyuna başladı arada demoda sigara içerken eleman konuşuyordu sonra birde simyah oldu ekran aptal siyah noktalar vardı alevler gordum su sesi geliyordu hç birşey belli olmuyor oynayamadım oyunu :(:( sorun bendenmi acep ?

ekran kartık: ati x800x seriesden
amd 3.6 2 gb ram
Mesaj tarihi:
said:
ankarada satılıyor mu bu ? steam taş çatlasa 20-30 kb/s ile çekmeme izin veriyor.

demiştim, birkaç gün istanbul'dayım, aynı soruyu istanbul için sormak istiyorum.
  • Yeni Oluştur...