Dev Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya hem pc kaldıracak gibi değil hem almaya param yok. Yani oynamama imkanım yok. Xbox 360 desen o da yok. Çıldırsam mı ne yapsam bilemedim. Gelip geçiyorum görüyorum topic'i de çıldırıcam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 multiplayer yok bişey yok. üstelik rootkitten bahsediliyor hayatta $50 veremem. splinter cell: chaos theory 1 yıl sonra cracklendi. bu da öyle olacak hralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 demoyu 3 kere bitirdim çıldırmak üzereyim.:( oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 7900 GT directx10 desteklemiyor ayrica directx 10 Sadece Vista da var. XP de yok :) Bu arada FLAS HABERLER! Crack cikti, torrentleech e dusmus durumda su anda, direkt link veremicem ama heryere duser heralde yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ayrica crack fake degil ve Scene-Pwned olarak geciyor ismi, sakin baskasini indirmeyin, iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 cıkmıs hakkaten herkes onaylıyo ama ben beceremedim.. kurar kurmaz patchlemeye baslıyo sora da beceremedim ben abi diyip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Aman allahım yeni ayın ilk gününün ilk saatleri kotam resetleniyor ve çalışan bir crack çıkmış pek bi sevindirik oldum :^) hemen çekiyorum oyunla ilgili izlenimlerimi ileteceğim. Not:Torrenten pek anlamam o kadar analmam ki üşendiğimden flashget kullanıyorum ayrıca ben uploadı 1 'e limitlesem download'ımı server durdur veya başka birşey yapar mı?yada download bitince son baytı indirmeme izin vermedem download ettiğim kadarını upload etmeye zorlarmı?üyelik yapmadan direk "thepiratebay"dan çekeceğim. [İyice warez'e döndü burasa direk link hariç herşey var maşallah :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 @fizban Update cekmeye basladiginda ve hata verdiginde alt-tab yapip oyun klasorunu baska bir yere kopyala, kopyalama bitince update de cancela bas, oyun kopyaladigin yerde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 overld saol :) lakin onu denedim olmadı, lakin şöle yaptım: adım adım da açıkliim -oyunun image ini mount edip, cddeki herşeyi harddiskte bi yere attım. unmount ettim. -mini image i çekip monut ettim. -harddiskten setup a bastım oyunu kurdum. -sora update falan etti. -crack klasöründeki herşeyi kopyalayıp registry yi çalıştırdım. viola ! [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:03 tarihinde, fizban tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oynayanlar anlatın biraz be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ben hayal kırıklığına uğradım bilgisayarımın lowda bile çalıştıramadığını görünce eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 asmıs bi oyun. ama oyunu yalnızca adamlar oynayabiliomus, no gods or kings allowed :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Oyun guzel, bazi yerlerde fallout yarzi gorseller (PLEASE STAND BY) var cok hosuma gitti, ozellikle Plasmidleri alinca cikan tanitim goruntuleri Pipboy gibi :) Oyunda grafikler, oynanabilirlik, sesler cok guzel. Atmosfer de cok gerilimli, bu yil cikan en iyi oyun diyebilirim, Eylul de cikacak World in Conflict ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu arada little sisterlari harvest etmeniz veya yardim etmeniz oyunun sonunu degistiriyor bildigim kadariyla haberiniz olsun :) oyun gercekten muhtesem bu senenin en iyi oyunudur bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu sene çok monoton geçti açıkçası, 2008'de yarıştığını görmek isterdim, çekişmeli olacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 crysis var yakında cıkacak. videoların bioshock tan eksigi yok mukemmele yakn bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sandıkların altına saklanınca grafik bugları olusuyor, baska bug da gormedim bug dolu diyorlardı :) gerci daha netptunes booty deyim hard da oynamak zorluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Oyun şahane. Benim bilgisayarda low da düzgün oynuyabiliyorum anca. Ama high ta bi grafiklere baktım da muhteşem ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 senin bilgisayar neydi masticore? Crack çıktıysa joy a da gelmiştir heralde gidip alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 P4 3 ghz işlemci 1gb ram ekran kartıda winfast px6600TD 256mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ona lowsa ben pc gg o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ümidi kesme :D ben çok hor kullandım pc yi . Ondanda olabilir . Spam taratıp harddisk i temizlemem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Medical pavillion'un sonuna kadar gelip sonra mavi ekranı karşımda gördükten, ve yaptığım bütün load'lardan sonra aynı ekranın beni karşılamasından sonra oturup ağlayasım geldi. 0'dan başlamaya da sabrım yok bugün. Ama gerçek şuki, klasikler arasına girdi bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Donanımdaki topiktede yazdım burdada söyleyim nvidianın en son "beta" driverları yükleyin. Bioshock için improved edilmiş fps inanılmaz artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 8800 kullanıcıları için mavi ekran olayını sıklıkla veriyor o driver, ben modifiye driver kullanmak zorunda kaldım, nvidia fixleyene kadar bana o driver yasak büyük ihtimalle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar