GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ön yargı ile aşağılama ayrı kavramlar. Tutarsız birşeyi eleştireceksin ve hatta bilimsel olduğunu iddia ediyorsa çürütebiliyorsan çürüteceksin fistan. Bu ülkede el sıkışınca hamile kalındığına inanan insanlar var. Viktor'un mesajındaki bildiri malesef boş laf. Güneş enerjisi ile elektrik motoruna takılı bir tekerleği çevireceğiz, güneş "sınırsız enerjiye" sahip dolayısı ile erke dönergecini yaptık diye çıkacağız der gibi olmuş. Kaldı ki bilim adamları formüle edilmiş somut bir örnekle gelmelerini istiyorlar. Ancak bu bildiriyi yazanlar bunu yapacaklarına, kuvvet böyle tanımlanmaz, bu bu değildir demişler. Halbuki istenen o yanlış olduğunu iddia ettikleri şeyin nasıl olduğunu ispatlamaları.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Abi ispatlayamıyorlarmış işte bilinen yasaları "genişlettikleri" için :D Ehehe keşke yapsalarda morarsak diyeceğim ama hiç ihtimal veremiyorum nedense.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Anlamadığım bişeyi sormak istiyorum. yutub O alette sanırım manyetik alan sayesinde o ortadaki silindir hızla dönmeye başlıyor ve zattırızurt yardımıyla hareket enerjisi elektrik enerjisine çevriliyor. mu acaba? Eğer doğru anladıysam acaba? [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:35 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 alet biseyi biseye donsuturmuyor enerjiyi yoktan varediyor iddea edilen o
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bu sadece medyanın yakıştırması -ki öyle birşey olamaz tabi. Aletin ne olduğunu bilen yok hala.
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Arkadaşlar yoktan var etmek Allah'a mahsustur diyecem ama cidden öyle ama yani benim bildiğim kadarıyla öyle her şeyin bir bedeli var bir yerden alıyorsan başka bir yere bedelini bir şekilde ödemek zorundasın yani "sonsuz" güneş enerjisi bile aslında sonsuz değildir sadece çok büyük ihtimalle biz insan ırkının göremiyeceği kadar uzun sürecek bir gücü vardır yani bir gün o da bitecek yanılıyorsam söyleyin yanlışlarımızı düzeltelim
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ain't no sunshinee when she's gooo filmi bilem var. bide birisi benim yukardaki msjıma cevap verebilir mi gerçekten merak ediyorumda
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 cassio yapmış işte, kıpraşıyosun saat calışıyo yoktan enerji miss gibi ohhh.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yalnız onun enerji üretmesi için dediğin gibi kıpraşman lazım kıpraştığında saat te kıpraşıyo ve enerjiyi bu sayede üretiyo (mekanik enerjiden elektriğe işte:P eğer sallayınca pilini şarj ediyosa önce mekanikten kimyasala, sonra da kimyasaldan elektriğe çeviriyodur ne biliyim işte:P)
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 @SpiderS_DangeR manyetizma ile döndüreceğin çark bırak dünyayı oyuncak arabayı zor götürür kanımca. açıp fizik kitabını hesaplamak lazım gerçi :)
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Ya o degil de noldu bu ERKE`nin motoru.bi 6 ay once ciktilar piyasaya ondan sonra ses seda yok,insan ne yaptiklarina inaniyo ne de yapmadilarsa niye boyle bi sov yaptiklarina inaniyo. Sitesinde 2007 yili icinde patliyoruz gibi birsey demisler ama , biri soylesin az kaldi bak zaman cabuk gecip gidiyo :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Fizik hocamın cevabı: Fizik kuralları no 1-> Fizik evrendir, evrende hiçbirşey verilmeden ürün alınamaz...
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Fizik kuralları insanlar tarafından tanıldığı için hiç bir zaman kesin olamazlar... Benim görüşüm de bu...
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ERKE denilen şey de insanlar tarafından bulunduğundan buda kesin olamaz o halde ;)
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bildigim kadariyla termodinamik yasa degil kabul bi kac yerde okuduguma gore yaziyorum =)
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 2007 ocak da çıkacaktı 2008 geliyor yalan oldu
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gençler heycanlanmış bi, geçti sanırım heycanları
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ilk açıklamalarında bizde tam anlamadık açıklayamıoruz demişlerdi. tabi alet bi kere çalışmış bunnar gaza gelip sonsuz enerji şeysini bulduk! diye fırladılar ama bida çalışmayınca patladılar tabi ehe zate sonsuz enerji üreten bi şeyin çıkar çıkmaz löp diye halkın kullanımına açılması imkansız eğer gerçek olsa yani. askeri kullanıma girer böle bişi ilk günden. bide sitesindeki mail kısmına mail atın. cvp bile vermiolar lol bide bunun avrupa versionu vardı "Orbo" ydu sanırım ismi. temmuzda bi public demonstration yapacaklardı ingiltere de onuda beklioruz bakalım nolcak.
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tamamen saçmalık olduğu için garbage a alınmasını istiyorum bu topic in zira bilim ve teknik le uzaktan yakından ilgisi yok
Necro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: tamamen saçmalık olduğu için garbage a alınmasını istiyorum bu topic in zira bilim ve teknik le uzaktan yakından ilgisi yok Haklısın zaten Ajdar'da gerekli açıklamayı yapmıştı yamulmuyorsam
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dün akşam sırf bu konu başlığı yüzünden termodinamiğin 2. yasasından tut uzaydaki kara maddeye ve anti maddeye kadar araştırma yaptım... evet boş zamanım var ve kafayı yemek üzereyim.. -hanım koş oğlan delirdi. -geçen gün de erke döndertgeçi diyordu zahir.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 estel araştırmak güzel ya peki proje? proje çıkcak mı o araştırmadan proje? bişeyler de üretmek lazım. boşa gitmesin onca araştırma
Öne çıkan mesajlar