Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Gene bir nostalji topiğiyle beraberiz. Belki bazılarınız nostaljiden hoşlanmıyor olabilir. Ancak bende tuhaf duygular uyandırıyor. Hem mutluluk hem hüzün. TMNT filmine sinemada gidemedim. Ama kıbrısta oyununu ve filmini buldum. Önce oyunun bir kısmını oynadım, sonra da filmini izledim. Ama ağzımda hep eski çizgi filmin müziği vardı. Youtube'da TMNT hakkında biraz araştırma yapayım dedim. Karşıma şu video çıktı: http://www.youtube.com/watch?v=qI0FbYe3lRE Evet, eski çizgi filmin introsu. Videoyu izlerken içimde kocaman bir nostalji duygusu kabardı. İlkokuldayken izlerdik biz bunun çizgi filmini. O zamanlar Star 1, Kanal D, Show TV vardı. Tek kanallı dönemden yeni çıkmıştık. Aklıma VHS kasetleri geldi. Bizim için çok değerliydi onlar. Oturur TV'deki programları kasede çeker, sonra da izlerdik. Aklıma Ninja kaplumbağa oyuncakları geldi. Hepimizin farklı farklı oyuncakları vardı. İlkokulda serbest günlerde (okulun son günleri mesela) bu oyuncakları getirir, birbirimizle kapışırdık. Daha 386-486 veya Amiga kullandığımız dönemlerdi. Diskette oyunlarla süper eğlenirdik. Atarici gençlik olarak street fightera çok düşkündük. Kendimize bir karakter seçip onun gibiymiş gibi hayal ederdik. Terminator'un, Robocop'un, Rambo'nun dönemleriydi. Red Kit'in, He-Man'in, Ninja Kaplumbağalar'ın dönemleriydi. "VHS mi yoksa Beta mı?" diye kapışırdık. Yanlış anlaşılma olmasın, "o dönemki gibi filmler yapmıyorlar artık" demek istemiyorum. Şimdi de epey güzel çizgi filmler, filmler ve oyunlar yapılıyor. Ancak ilkokul dönemimde yaşadıklarımı hatırlıyınca, o zamanlara dönebilmeyi veya tekrar izleyebilmeyi diliyorum. Belki de son zamanlarda en pişman olduğum konu, televizyonda yayınlanan tüm programları VHS'ye çekip arşiv oluşturmamış oluşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 "VHS-BETA diye kapışırdık" diye bundan 6-7 sene önce derdik. VHS-BETA diye kapışma nostaljisi yapmayı hatırlamak nostalji oldu lan oha. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o kasetlerin kapaklarını dizlerime, kollarıma geçirdiğim gibi iki tane çomak bulup leanardo oluvermiştim zamanında. yırttığım kaset kapakları orjinal bilmemneyin kapağı olduğu için annanem yedirmişti sonradan o çomakları. hala otururken zorlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 abi gözünüzü seveyim açmayın böle topikleri, çok duygulanıyorum özlüyorum o günlerimi ben yaa (: ulan teleon be.. mahsun kırmızıgül-seda sayan düeti çıkardı sabahları. seviormusun? seviorum bi daha söyle seviorum bir daha seviorum bir daha seviorum...... bir daha söle seviorum... bende seniiiiğğ sevgiiiiliiimm karakutu. riverraid (fuelin üstünden geçmeli oyun) ali desidero. migros kangurusu vardı, süper market die bi yarışmaydı galiba, onun maskotu. belli süre içinde deli gibi alışveriş yaparlardı. parlement sinema kulüp. batman-penguen, batman-joker vs... parlement sinema kulübün introsundaki müzik. aytiti şablorenz ahşap kaplama televizyonlar ve bu televizyonlara kumanda taktırılmasıyla ortadan kalkan ayar çıbığı gazoz kapağı starda sabahları 3 sayfa halinde loop eden yayın akışı showtvnin dupdurudupdupdurudupdup şeklindeki ilginç jeneriği kanal6 ve hugo mavi boru şeklide olup yukarı doğru genişleyen tırtıklı blendax kutuları alo deterjanın sadece el ve kafadan oluşan, ekranın gerisi bembeyaz olan reklamı solotest telsiz telefonun lüks olduğu günler VHS VHSde rambo VHSde micheal jackson Beta sux :P ibrahim tatlıses-ah keşkem abone-yonca evcimik mantar tabanca karakutunun polisli hırsızlı oyunu (adını bilmiom, lüp lüp lüp sesleriyke koştururduk polisi) tayfun ve saksofonu ülker gold diye altın kaplama çikolatalar vardı bide iskandinav tipi koltukların moda olduğu zamanlar tv üstü kojaman danteller 2 litrelik cam şişe kokakola kola pet şişlerinin altının yarım küre şeklinde olması dursun diye de altına geçirilen mavi bi ek silindir olması pet şişenin altını kesip mavi silindiri buna kapak yapıp içine dantellerini koyup altın gününe giden teyzeler rc kola ayrık dişli ebru gündeş of yeter yaa hüzün bastı vallahi billahi. bide yazarken parliament sinema kulübün müziğini dinledimki oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ya vhs diyince ben bir vhs filmi alıp izlemiştim o zamanlarda ismi "Fındık Kıran" yada "Fındıkkıran"'dı. Ne duygusal çizgi filmdi be bak aklıma getirdiniz... Şimdi öğrendim,çizgifilm fındıkkıran balesinin hikayesini işliyormuş. İsmini bulayım link vericem [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 01:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Atari'de Contra. VHS kasetler diyince aklima direk Alice Harikalar Diyarinda ve Nil ile Ucan Kaz mi oyle bisey vardi cocugun adi Nil degildi yani de unuttum : ) O cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ooo Nils ve Uçan Kaz çok kraldı. Geçen seneye kadar duruyodu elimde Beta'sı. Sarı bi kutudaydı. İncil'in incirle bi alakası olup olmadığını merak ettiğim zamanlar izlerdim işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 parlament sinema müziği hayatımın muzigiydi batman izlicem diye sevinirdim her seferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Tuhaf Duygular başlık masturbasyonu keşvettin falan sandım boneC and parlement sinema kulüp ownzjo0 [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 03:56 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yahu o parlementin tamamını bi türlü izleyemezdim,hep yatırırlardı okul var diye ertesi gün .Hatta tamamını geçin, sadece müziği dinleme imkanım olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Tuhaf Duygular başlık masturbasyonu keşvettin falan sandım boneC uhuahnuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 omur torpususun be adam, ne nostalji bagimlisi bir insansin. eskide farkliydi hersey, sana guzel geliyodu cunku cocuktun bi halttan haberin yoktu, nedir bu cocukluga ozlem anlamiyorum. asin artik bunlari, onunuze bakin, yoruyun yav yoruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ayrica eskiden hersey bi garipti, ne sacma seyler varmis diyor insan geriye bakinca, hatta ulan bunlari mi yasadik biz diye kendi kendime soruyorum. parlament sinema klubu istiyosaniz, indirin sarkiyi, her film izlemeden once calin pazar aksamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 90 larda özel televizyonlarla bir eğlence yağmuru yaşandı. Öncesinden birikmiş ve o dönemde yayınlanan ne varsa karşımıza çıktı ve hepsi bizim için yeni şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bone erken yaşlanmış gibi bir halin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Abi hayat daha güzel geliyordu küçükken insana, gerçi ben şu an kendimi büyük görmüyorum yanlış anlamayın, yaş olarak bayağı küçüğüm ama 5-6 yaşları zamanında çizgi filmler atari oyunları vs çok eğlenceliydi, hayatın basit yönleriyle eğlenmeye bakardık, zor yanlarını görmezdik ve 10 kat daha eğlenceli geçerdi :) Çoğu insan özler o günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hayır bir de ben o parlament sinema kulübünün şarkısının sözlerini ingilizce bilmeyen bi velet olarak kulaktan dolma böyle atarcasına söyler şarkıya eşlik ederdim ama o nası sallamak:d bi de tv8de eski jeneriğiyle ninja kaplumbağalar var hala sabah 9 gibi, derslerim erken değilken izlerdim ben:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar